در حال دیدن این عنوان: |
۱۰۰ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: صندلی داغ | ||
نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
اینم باحال : نظرت راجع به بشر چیه؟ یه عمل خاص رو نام ببر . اگه رونی برادرت بود چی کار میکردی؟ اولین کاری رو که میری تو نیوکمپ نام ببر . |
||
۱۷ بهمن ۱۳۸۶
|
|
نام کاربری: Inner_Fighter
نام تیم: منچستر یونایتد
پیام:
۴,۳۸۱
عضویت از: ۲۹ تیر ۱۳۸۶
طرفدار:
- مسی، ژاوی، پویول - رونالدینیو - هلند، اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران گالری |
عمل خاص چیه دیگه دقیق تر بپرس !!! هیچی سعی می کردم ازش چیزش یاد بگیرم . خوب خودت میری نیو کمپ چیکار میکردی ؟ عکس می گرفتم - چمنشو لمس می کردم و ... سؤال اولتو بدن جواب میدم . باید روش فکر کنم . یهکم سؤالاتتو از نظر جمله بندی درست کن ... |
||
.The key is within you MCKS |
|||
۱۷ بهمن ۱۳۸۶
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
منظوراز عمل خاص اینه که به نظر تو چه چیزی یک عمل خاص به شمار میاد ؟
|
||
... | |||
۱۷ بهمن ۱۳۸۶
|
|
نام کاربری: Inner_Fighter
نام تیم: منچستر یونایتد
پیام:
۴,۳۸۱
عضویت از: ۲۹ تیر ۱۳۸۶
طرفدار:
- مسی، ژاوی، پویول - رونالدینیو - هلند، اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران گالری |
عملی که یه نتیجه ی خوب و مهم داشته باشه و یا اگه نتیجه نداشت با نیت خوبی انجام بشه . ------ بشر : من در این مورد از چند نفر خواستم که تعریفشون رو از بشر برای من بگن البته اکثرشون خیلی زود و بدون فکر جواب دادن خودم هم آخرش نظر خودمو می گم . ( توی پرانتز اسم کسی که اون تعریف رو کرد می گم . ) بشر یعنی بشارت زمین ( کاووس ) بشر یعنی آدم ( بهزاد ) بشر یعنی موجودی دو پا که خدا آفریده و از روح خود در آو دمیده ( امیر حسین ) بشر یعنی موجودی دو پا و موذی و سودجو ( فرزاد ) بشر یعنی موجودی که فقط بلده بخوره و کود تولید کنه ( سجاد ) ( خودش می گفت این جمله از دکتر شریعتی هستش - اگه در این جمله تأمل کنید معانی بسیاری رو پیدا می کنید البته فکر نکنم برای همه میسر باشه ) بشر یعنی تلفیقی از عشق و شهوت و عقل بشر موجودی زنده است که دارای قدرت تعقل و تفکر و انتخاب است ( علی ) بشر یعنی زندگی گذشتگان ، حال و فردا ( حامد ) --------------------------------- نظر خودم : بشر رو نمیشه حتی در هزاران کتاب تعریف کرد چون اشرف مخلوقاته و خدا از روح خودش در او دمیده !!! در کل بشر شامل عشق و عقل و قدرت انتخابه . کسی بشر واقعی میشه که عاشق باشه و از عقلش به خوبی استفاده کنه و در آخر انتخاب درستی داشته باشه . اگه کسی از این 3 چیز به خوبی استفاده نکنه خداوند متعال مجازاتش می کنه . !!! |
||
.The key is within you MCKS |
|||
۱۸ بهمن ۱۳۸۶
|
|
|
خوب نوبت حسام تموم شد !!! حالا نوبت منه !!!! ------------------------------------------------------------- |
||
۱۹ بهمن ۱۳۸۶
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
خوب نوبت حسام به پایان رسید از فردا نوبت محمد اس ام اسه به مدت یک هفته !هر چی سوال دارین ازش بپرسین
|
||
... | |||
۱۹ بهمن ۱۳۸۶
|
|
|
محمد چرا SMS ؟ چرا MMS نه؟
|
||
|
|||
۱۹ بهمن ۱۳۸۶
|
|
نام کاربری: messi&mehran
پیام:
۱,۴۵۹
عضویت از: ۱۱ مهر ۱۳۸۶
از: همدان
طرفدار:
- مسی...ژاوی...اینیستا - کلایورت - پرسپولیس - اسپانیا - علی کریمی - گواردیولا - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
محمد دوست داری در اینده چه کاره بشی؟ چه کسی رو ازهمه بیشتر دوست داری ؟ تا حالا عاشق شدی؟ الگوی تو در زندگی کیه؟ بعد از بارسا تو اروپا طرفدار کدو م تیمی هستی؟ دوست دارم |
||
.:::حتما سر بزنید:::. music-nice.mihanblog.com | |||
۱۹ بهمن ۱۳۸۶
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
اولندش که اقا مهران اقا نیما و اقا محمد گفته بودم نوبت محمد از فرداست چرا سوال پرسیدید مگه کامل نخوندید محمد شما چرا جواب دادی ؟ ............. این از حسامه : تا حالا اختراعی کردی ؟؟ |
||
... | |||
۱۹ بهمن ۱۳۸۶
|
|
|
من و حسام نداریم که !!! ----------------------------------- ما دوتا روحیم در دو بدن !!! |
||
۱۹ بهمن ۱۳۸۶
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |