به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۱ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
     
پاسخ به: آموزش مباحث و تکنیک های مربوط به رایانه
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام: ۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta
- Rivaldo
- Esteghlal
- Netherlands
- Mojtaba jabbari
- Frank De Boer
- Majid Namjoomotlagh
گروه:
- کاربران عضو
- لیگ فانتزی
افتخارات
بشکنم پروکسی فایره


مشکل از سرعتمم نیست
چون واقعا افت سرعت ندارم






The King in the north

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۹ شهریور ۱۳۹۱
پاسخ به: آموزش مباحث و تکنیک های مربوط به رایانه
نام کاربری: MRZ94
پیام: ۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI
- Rivaldo - Ronaldinho
- Perspolis
- Argentina - Spain
- PEP
گروه:
- كاربران بلاک شده
لینوکس



توسعه‌دهنده‌(ها) : ريچارد استالمن، لينوس توروالدز و هزاران حمايت‌کننده ي ديگر
خانواده شبه :-يونيکس
نوع هسته يکپارچه: (لينوکس)
نوع منبع نرم‌افزار: آزاد و متن‌باز
پلاتفرم : IA-32, MIPS, x86-64, SPARC, DEC Alpha, Itanium, پاور پي‌سي, ARM, m68k, PA-RISC, s390, SuperH, M32R و ...
واسط کاربري: گرافيکي، خط فرمان
اجازه‌نامه : جي‌پي‌ال، اجازه‌نامه بي‌اس‌دي، اجازه‌نامه آپاچي، اجازه‌نامه ام‌اي‌تي و خيلي‌هاي ديگر
وضعيت : فعال


لينوکس (به انگليسي: Linux) به خانواده‌اي از سيستم‌عامل‌هاي شبه يونيکس اطلاق مي‌شود که از هسته ي لينوکس استفاده مي‌کنند که معروف‌ترين نمونه از نرم‌افزار آزاد و متن‌باز شناخته مي‌شود.

دراصل تنها بايد هسته ي لينوکس را لينوکس ناميد، اما به طور معمول اين واژه به سيستم‌عامل‌هاي شبه يونيکس اطلاق مي‌شود که بر مبناي هسته ي لينوکس و کتاب‌خانه‌ها و ابزارهاي پروژه گنو ساخته شده‌اند.

لينوکس قابل نصب بر روي انواع سخت‌افزارهاست، از ساعت (Linux Watch)، تلفن‌هاي همراه، تبلت‌ها، مسيرياب‌ها، و کنسول‌هاي بازي گرفته تا رايانه‌هاي روميزي، رايانه‌هاي بزرگ و ابررايانه‌ها.

به مجموعه‌اي از نرم‌افزارهاي بنا شده بر اجزاي گفته شده توزيع لينوکس (linux distribution) مي‌گويند که به طور معمول شامل ابزارهاي گسترش نرم‌افزار، پايگاه‌هاي داده، سرويس دهنده‌هاي وب مثل آپاچي، محيط‌هاي روميزي مانند گنوم و کي‌دي‌اي و اکس‌اف‌سي‌اي و مجموعه‌هاي اداري مانند اُپن آفيس هستند.

در ابتدا لينوکس براي استفاده ي ريزپردازنده‌ها با معماري 80386 اينتل طراحي شده بود؛ اما امروزه انواع گوناگون معماري‌ها را پشتيباني مي‌کند و در انواع و اقسام وسايل از کامپيوترهاي شخصي گرفته تا ابررايانه‌ها و تلفن‌هاي همراه به کار مي‌رود. اين سيستم‌عامل که در ابتدا بيشتر توسط افراد مشتاق گسترش پيدا مي‌کرد و به کار گرفته مي‌شد، توانسته است پشتيباني شرکت‌هاي سرشناسي چون آي‌بي‌ام و هيولت-پاکارد را به دست آورد و با بسياري از نسخه‌هاي خصوصي يونيکس رقابت کند. طرفداران لينوکس و بسياري از تحليل‌گران اين موفقيت را ناشي از استقلال از فروشنده، کم‌هزينه بودن پياده‌سازي، سرعت بالا، امنيت و قابليت اطمينان آن مي‌دانند.



پيشينه


ريچارد استالمن، بنيان‌گذار پروژه گنو در سمت راست و لينوس توروالدز، نويسنده ي اصلي هسته لينوکس در سمت چپ
در سال 1983 ميلادي ‏ريچارد استالمن که رئيس بنياد نرم‌افزارهاي آزاد بود پروژه گنو (GNU) را آغاز کرد. در اين پروژه که يک جنبش نرم‌افزاري محسوب مي‌شد برنامه‌نويسان با يکديگر همکاري مي‌کردند که اين همکاري تا به حال نيز ادامه دارد.

آن زمان بيشتر ابزارهاي پروژه گنو که با زبان برنامه‌نويسي سي و اسمبلي نوشته شده بود آماده کار بود و تنها يک هسته ي مناسب و آزاد کم بود. حتي سيستم‌عامل مينيکس نيز با وجود در دسترس بودن کد منبع آن، آزاد نبود و حق نشر مخصوص داشت. کار در پروژه گنو به سمت طراحي يک هسته مناسب متمرکز مي‌شد اما به نظر مي‌رسيد که براي ايجاد اين هسته حداقل چند سال ديگر زمان نياز است.

اين تأخير براي لينوس توروالدز قابل تحمل نبود. بنابراين خودش دست به کار شد و با الهام از کد مينيکس کار را آغاز کرد. سرانجام در 25 اوت سال 1991 در ساعت 20:57 (به وقت گرينويچ) پيامي تاريخي به گروه خبري comp.os.minix از طرف لينوس توروالدز ارسال شد. او يک دانشجوي فنلاندي بود که آن زمان در دانشگاه هلسينکي درس مي‌خواند.

متن پيام او چنين بود:

« درود به هر کس که آن بيرون از مينيکس استفاده مي‌کند. من هم‌اکنون روي سيستم‌عاملي آزاد براي رايانه‌هاي ?‏AT 386(486)?‏ کار مي‌کنم (فقط براي سرگرمي؛ مانند پروژه ي گنو بزرگ و حرفه‌اي نيست). از ماه آوريل کار را آغاز کرده‌ام و هم‌اکنون اين سيستم‌عامل آماده‌است و کار مي‌کند. دوست دارم از ديدگاه ديگران در مورد سيستم‌عاملم با خبر شوم. چه آنان که مينيکس را دوست دارند و چه آنان که دوست ندارند. چرا که سيستم‌عامل من تا حدي شبيه به مينيکس است.
در حال حاضر (1?08)bash و(1?40) gcc را بر روي آن دارم و چيزهاي ديگري که به نظر مي‌رسد همه درست کار مي‌کنند. اين بدان معناست که طي چند ماه آينده چيز به‌دردبخوري فراهم خواهم کرد و دوست دارم بدانم مردم بيشتر چه امکاناتي لازم دارند. به هر پيشنهاد و نظري خوش‌آمد مي‌گويم اما قول نمي‌دهم که آن را انجام دهم!

لينوس (torvalds@kruuna.helsinki.fi).
پ.ن: بله اين نرم‌افزار آزاد است. البته قابل انتقال بر روي انواع ديگر رايانه نيست (چرا که دستورات AT386 را به کار مي‌برد) و ممکن است غير از سخت‌ديسک AT چيز ديگري را پشتيباني نکند. اين همه چيزي است که من دارم! »

لينوکس برخلاف مينيکس (يک سيستم‌عامل ساده نوشته شده توسط پروفسور اندرو تننبام که براي آموزش طراحي سيستم‌عامل به کار مي‌رفت) که از معماري ريزهسته استفاده مي‌کرد، با ايده هسته‌هاي يکپارچه طراحي شده بود. اولين نسخه ي لينوکس در سپتامبر 1991 در اينترنت منتشر شد. دومين نسخه‌ ي آن به فاصله ي کمي در اکتبر همان سال منتشر شد. از آن پس هزاران برنامه‌نويس و هکر در سراسر دنيا در اين پروژه شرکت کردند. مقاله ي «کليساي جامع و بازار» اثر اريک ريموند مدل گسترش هسته لينوکس و نرم‌افزارهاي مشابه را تشريح مي‌کند.

پنگوئن تاکس نشانه و مايه خوش شانسي هسته ي لينوکس است. لينوس توروالدز مالک علامت تجاري لينوکس است که به عنوان «نرم‌افزار سيستم‌عامل رايانه براي تسهيل در استفاده و عمليات رايانه» به ثبت رسيده‌است.

مجوز

هسته ي لينوکس و بيشتر بخش‌هاي گنو تحت اجازه‌نامه عمومي همگاني گنو (جي‌پي‌اِل) منتشر مي‌شوند. جي‌پي‌ال لازم مي‌داند که تغييرات کد منبع و کارهاي مشتق شده نيز تحت مجوز جي‌پي‌ال منتشر شوند.

گنو/لينوکس

از آنجايي که ابزارهاي گنو که بخش عمده ي توزيع‌هاي لينوکس را تشکيل مي‌دهند از پروژه سيستم‌عامل آزاد گنو (که بسيار سابقه‌دارتر از هسته ي لينوکس است) ريشه گرفته‌اند، ريچارد استالمن و بنياد نرم‌افزار آزاد درخواست کرده‌اند که سيستم ترکيب شده (از هسته ي لينوکس و ابزارهاي گنو) بدون توجه به نام توزيع‌اش، «گنو/لينوکس» خوانده شود.

برخلاف اين که بعضي از توزيع‌ها (مانند «گنو/لينوکس دبيان») از اين نام استفاده مي‌کنند، بسياري تنها به گفتن «لينوکس» اکتفا مي‌کنند. تفاوت بين هسته ي توروالدز و سيستمي که شامل اين هسته است، هميشه باعث سردرگمي مي‌شود و نام‌گذاري همچنان بحث‌انگيز باقي مانده‌است.

توزيع‌هاي لينوکس

نوشتار اصلي: توزيع لينوکس
لينوکس تقريباً هميشه يکي از اجزاء يک توزيع لينوکس (به انگليسي: Distro) است. توزيع‌هاي لينوکس توسط افراد، گروه‌هاي نه چندان متشکل و سازمان‌هاي حرفه‌اي گوناگون ايجاد مي‌شوند. اين توزيع‌ها شامل تعدادي نرم‌افزار سيستم و برنامه‌هاي کاربردي به همراه روالي مشخص براي نصب آن‌ها بر رايانه هستند. توزيع‌ها معمولاً براي منظورهاي مختلفي از جمله محلي‌سازي، پشتيباني از يک معماري خاص، کاربردهاي بي‌درنگ (real-time applications) و سامانه‌هاي توکار (embedded systems) به وجود مي‌آيند و برخي از آن‌ها آگاهانه تنها از نرم‌افزارهاي آزاد استفاده مي‌کنند.

يک توزيع همه-منظوره ي معمولي شامل هسته لينوکس، کتاب‌خانه‌ها و ابزارهاي گنو، پوسته‌هاي خط فرمان و انبوه بي‌شماري از نرم‌افزارهاي کاربردي از مجموعه‌هاي اداري و سيستم پنجره‌اي اِکس گرفته تا مفسرها، ويرايشگرهاي متن و ابزارهاي علمي است.

گستره

در بيش از يک ميليارد دلار: برآورد اندازه گنو/لينوکس که مقاله تحقيقي است بر روي توزيع رِدهت 7?1، تعداد خطوط کد منبع 30 ميليون عنوان شده‌است. در اين تحقيق با استفاده از روش (Constructive Cost Model - COCOMO) برآورد شده‌است که بر روي اين توزيع نزديک به ? ميليون نفر-سال کار گسترش انجام گرفته‌است. چنانکه اين نرم‌افزار با روش‌هاي متعارف خصوصي گسترش مي‌يافت، هزينه گسترش‌اش در ايالات متحده با روش‌هاي گسترش متعارف خصوصي بالغ بر 1/08 ميليارد دلار (با قيمت دلار سال 2000) مي‌شد.

بخش بزرگي از کد (71?) با زبان برنامه‌نويسي C نوشته شده‌است اما از بسياري از زبان‌هاي ديگر همچون ++C، ليسپ، اسمبلي، پرل، فرترن، پايتون و زبان‌هاي اسکريپت‌نويسي گوناگون استفاده شده‌است. اندکي بيش از نيمي از خطوط کد، تحت مجوز عمومي گنو (جي‌پي‌اِل) هستند. هسته لينوکس 2?4 ميليون خط کد است و 8? کل کد را تشکيل مي‌دهد.

در پژوهشي که پس از آن انجام شد، به نام شمردن سيب زميني‌ها: اندازه دبيان 2.2 همان تحليل بر روي لينوکس دبيان 2.2 انجام گرفت. اين توزيع داراي بيش از 55 ميليون خط کد بود که هزينه گسترش‌اش با روش‌هاي گسترش متعارف خصوصي بالغ بر 1.9 ميليارد دلار (با قيمت دلار سال 2000) مي‌شد.

کاربردهاي سيستم‌عامل‌هاي شکل گرفته بر پايه لينوکس
در گذشته يک کاربر لينوکس براي پيکربندي و نصب سيستم خود، نيازمند دانش بالايي از رايانه بود. اين دليل به علاوه جذاب بودن دسترسي به درون سيستم، باعث شده بود که به طور سنتي کاربران لينوکس را (بر خلاف کاربران ويندوز يا مَک‌اواِس) کساني شکل بدهند که با تکنولوژي بيشتر دمخور هستند. افرادي که معمولاً با القاب «هَکِر» و «گيک» شناخته مي‌شوند. اين نگرش در سال‌هاي اخير با افزايش راحتي کار در لينوکس و گسترده شدن استفاده از بسياري از توزيع‌ها، اعتبار خود را از دست داده‌است. لينوکس در بازار سرورها و کاربردهاي ويژه (مانند پردازش تصوير و سرويس‌هاي وِب) پيشرفت قابل ملاحظه‌اي کرده و در حال ورود به بازار بزرگ رايانه‌هاي روميزي است.

لينوکس اساس مجموعه نرم‌افزار سرور موسوم به ل.آ.م.پ ((ل)ينوکس، (آ)پاچي، (م)اي‌اس‌کيوال, (پ)رل/(پ)ي‌اچ‌پي/(پ)ايتون) را تشکيل مي‌دهد که ميان گسترش‌دهندگان وب محبوبيت گسترده‌اي کسب کرده‌است. بدليل پايداري و انعطاف لينوکس، اين سيستم‌عامل حضور پررنگي به عنوان سيستم‌عاملي براي کامپيوترهاي کارساز دارد. بر اساس آمار در سال 2008، از ميان 10 تا از معتبرترين شرکت هاستينگ دنيا، ? شرکت سيستم‌عامل لينوکس را در کارسازهاي وب خود بکار مي‌گيرند. توزيع هاي لينوکس به طور گسترده اي به عنوان سيستم عامل در ابر رايانه ها استفاده مي شود : از نوامبر سال 2010، از 500 سيستم برتر ، 459 مورد (91.8 ?)تحت اجراي توزيع هاي لينوکس هستند. لينوکس همچنين به عنوان سيستم عامل براي سکويا آي بي ام قوي ترين ابر رايانه جهان که در سال 2011 به بهره برداري مي رسد، به کار خواهد رفت .

از لينوکس همچنين بيشتر در سيستم‌هاي کارگذاشته استفاده مي‌شود. قيمت اندک آن باعث مي‌شود انتخابي ايده‌آل براي ابزارهايي مانند سيمپيوتر (رايانه‌اي که براي جمعيت کم درآمد کشورهاي در حال گسترش طراحي شده) باشد.

لينوکس با داشتن محيط‌هاي روميزي مانند گنوم و کي‌دي‌اي، رابط کاربري همچون اپل مکينتاش و مايکروسافت ويندوز را در کنار ديگر محيط‌هاي گرافيکي و رابط خط فرمان يونيکس-مانند سنتي‌اش، عرضه مي‌کند. هرچند نرم‌افزارهاي گرافيکي لينوکس براي بسياري از مصارف وجود دارند، در بسياري زمينه‌ها نرم‌افزارهاي خصوصي هنوز از گستره و ميزان محبوبيت بيشتري برخوردارند.

نرم‌افزارهاي کارسازِ تحت لينوکس

کارساز (به انگليسي: Server) به سيستم رايانه‌اي پرتواني گفته مي‌شود که در يک شبکه براي وظيفه‌اي خاص، نقشي را بر عهده مي‌گيرد. سيستم‌هاي کامپيوتري کارساز معمولاً از سخت‌افزاري پرقدرت و نرم‌افزاري منعطف و پايدار براي ارائه ي خدمت مورد نظر به مشتريان زياد استفاده مي‌کنند. سيستم‌عامل‌هاي شکل گرفته بر پايه لينوکس، به دليل پايداري و انعطاف، گزينه‌هاي خوبي براي نصب بر روي سيستم‌هاي کارساز هستند.

نمونه نرم‌افزارهاي مشهوري که معمولاً تحت لينوکس به عنوان نرم‌افزار کارساز استفاده مي‌شوند:

•اسکوئيد (SQUID)
•کارساز پروکسي-کش (Proxy-Cache)
•بايند (BIND)
•کارساز سامانه نام دامنه (DNS)
•آپاچي (APACHE)
•کارساز وب
•پست‌فيکس(Postfix)
•کارساز پست الکترونيکي
•ماي‌اس‌کيوال (MySQL)
•کارساز پايگاه داده

نصب

در ابتدا مشکل بودن نصب سيستم‌هاي بر پايه لينوکس مانعي براي پذيرش آن بود؛ اما در سال‌هاي اخير نصب لينوکس بسيار آسان شده‌است. بسياري از توزيع‌ها داراي نصبي آسان و قابل مقايسه با نسخه‌هاي ويندوز هستند؛ به‌گونه‌اي که توزيع اوبونتو با چند کليک نصب مي‌شود. علاوه بر اين، رايانه‌هاي شخصي که با توزيع‌هاي لينوکس وارد بازار شده‌اند و به آساني از بسياري از فروشنده‌هاي اصلي، همچون دل، هيولت-پاکارد و وال-مارت قابل تهيه است.

بيشتر شيوه‌هاي عمومي نصب لينوکس، توسط همه توزيع‌هاي مهم پشتيباني مي‌شود که شامل اجرا از طريق لوح فشرده، حاوي برنامه‌هاي نصب و راه‌اندازي نرم‌افزارهاست. اين لوح فشرده مي‌تواند از طريق تصوير استاندارد (ISO image) بارگذاري شده باشد، به تنهايي و به قيمت بسيار پايين خريداري شود، يا مي‌تواند در مجموعه نرم‌افزارهاي تجاري اضافي ارائه شود.

برخي توزيع‌ها همچون دبيان (Debian) با فلاپي ديسک نيز قابل نصب هستند. پس از نصب ابتدايي، بيشتر نرم‌افزارها از طريق اينترنت و لوح فشرده قابل بارگذاري و نصب هستند.

بسياري از توزيع‌ها مي‌توانند بي‌درنگ از طريق ديسک‌هاي زنده بسيار سريع‌تر از نصب بر روي ديسک سخت اجرا شوند. به اين صورت که يکبار از لوح فشرده راه‌اندازي مي‌شود و مي‌توان از لينوکس بدون هيچگونه تغييري در محتويات ديسک سخت استفاده کرد. به همين نحو برخي توزيع‌هاي حداقل، همچون تامزروت‌بوت (Tomsrtbt)، بدون نياز به تغيير محتويات ديسک سخت از طريق فلاپي ديسک قابل اجرا هستند.

همچنين بسياري توزيع‌ها از راه انداري بر روي شبکه پشتيباني مي‌کنند، پس همه مراحل نصب و پيکربندي دستگاه مي‌تواند بر روي شبکه انجام شود.

پيکربندي

بيشتر فايل‌هاي پيکربندي در پوشه‌اي با نام «etc/» ذخيره شده‌است. اگر کاربر مخصوص باشد، فايل‌هاي پنهان در پوشه خانه کاربر قرار دارد. تعدادي از برنامه‌ها از پايگاه داده پيکربندي به عوض فايل استفاده مي‌کنند.

راه‌هاي بسياري براي ايجاد تغييرات وجود دارد. آسان‌ترين راه، استفاده از ابزارهاي آماده همچون ياست (YaST) در توزيع SUSE يا مرکز کنترل در مندريک (Mandrake) استفاده کرد. انواع ديگر آن، مانند لينوکس‌کانف (Linuxconf)، ابزارهاي سيستم گنوم، و وب‌مين (Webmin) براي توزيع‌هاي ويژه نيستند. آن‌ها شامل بسياري از امکانات پيکربندي توسط خط فرمان هستند. از آنجا که به طور متداول بيشتر تنظيمات در فايل‌هاي متني ذخيره شده‌اند، آن‌ها را مي‌توان با هر ويرايشگر متني پيکر بندي نمود.

پشتيباني

فروشندگان تجاري و ديگر کاربران گنو/لينوکس در اجتماعات آنلاين (کانال‌هاي آي‌آرسي)، گروه‌هاي خبري، فهرست‌هاي پستي و انجمن‌هاي اينترنتي پشتيباني فني ارائه مي‌کنند. گروه کاربران گنو/لينوکس (LUGs) در همه جهان به کاربران بسياري به رايگان ياري مي‌رساند.

مدل کسب و کار بيشتر فروشندگان تجاري لينوکس (بمانند ردهت و ناول) بر پايه دريافت حق‌الزحمه جهت پشتيباني است. اين‌گونه دريافت پشتيباني در برابر پرداخت پول براي کاربران تجاري لينوکس حايز اهميت است.




۲۱ شهریور ۱۳۹۱
پاسخ به: آموزش مباحث و تکنیک های مربوط به رایانه
نام کاربری: BRAIN
پیام: ۵,۵۱۳
عضویت از: ۸ خرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- LEO MESSI
- PEP
- SPAIN-ARGENTINA
- PEP-FERGUSEN
گروه:
- کاربران عضو
دوستان یه سوال دارم
این ERROR رو پروکسی فایر میده میدونید ماله چیه؟
10061...آخه چند روزی هست کار نمیکنه...؟
تست هم میزنم میگه TESTING FAILED
این آدرس و پورت هایی که به برنامه میدیم از کار می افتند؟
نمیدونم مشکلش از کجاست؟
هر کی تنظیماتش رو میدونه بگه
ممنون









فراتر از یک باشگاه



GOODBY PEP GUARDIOLA THANKS FOR ALL THINGS..
نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۸ شهریور ۱۳۹۱
پاسخ به: آموزش مباحث و تکنیک های مربوط به رایانه
نام کاربری: MRZ94
پیام: ۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI
- Rivaldo - Ronaldinho
- Perspolis
- Argentina - Spain
- PEP
گروه:
- كاربران بلاک شده
گوگل رو فیلتر کردن؟؟

دلیل خاصی داره؟؟

اصن رو مخه که گوگل ندارم




۳ مهر ۱۳۹۱
پاسخ به: آموزش مباحث و تکنیک های مربوط به رایانه
نام کاربری: HESSAM.FCB
پیام: ۴,۲۶۰
عضویت از: ۲ اسفند ۱۳۹۰
از: Esfahan
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسلونا
- مارادونا
- فولاد خوزستان
- اسپانیا
- رضا قوچان نژاد
- پپ گواردیولا & تیتو ویلانووا & آرسن ونگر
- فرکی & علی دایی
گروه:
- كاربران بلاک شده
لابد میخوان اینترنت ملی راه بندازن
این چه وضعشه دیگه ....




۳ مهر ۱۳۹۱
پاسخ به: آموزش مباحث و تکنیک های مربوط به رایانه
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام: ۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta
- Rivaldo
- Esteghlal
- Netherlands
- Mojtaba jabbari
- Frank De Boer
- Majid Namjoomotlagh
گروه:
- کاربران عضو
- لیگ فانتزی
افتخارات
نقل قول
MOHAMMAD REZA نوشته:

گوگل رو فیلتر کردن؟؟

دلیل خاصی داره؟؟

اصن رو مخه که گوگل ندارم


والا مثل این که به دلیل درخواست های مکرر مردم به خاطر فیلم توهین آمیز گوگلو فیلتر کردن

چهار پنج نفر واسم اس ام اس دادن که دوشنبه و سه شنبه نریم گوگل تا شرکتش کلی ضرر کنه ولی فکر نمیکردم فیلترش کنن

هرچند خدایی به خاطر گل روی یه نفرشون(که توی همین سایته )با وجود داشتن دم و دستگاه نرفتم گوگل ولی نتونستم نرم جی میل






The King in the north

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۴ مهر ۱۳۹۱
پاسخ به: آموزش مباحث و تکنیک های مربوط به رایانه
نام کاربری: کاتالونیا
پیام: ۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس
- یه پرسپولیس، یه ایران!
- اسپانيا - آلمان - آرژانتين
- كریم باقری
- فرانک رايكارد - یورگن کلوپ
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
AnDrEs InIeStA نوشته:

نقل قول
MOHAMMAD REZA نوشته:

گوگل رو فیلتر کردن؟؟

دلیل خاصی داره؟؟

اصن رو مخه که گوگل ندارم


والا مثل این که به دلیل درخواست های مکرر مردم به خاطر فیلم توهین آمیز گوگلو فیلتر کردن

چهار پنج نفر واسم اس ام اس دادن که دوشنبه و سه شنبه نریم گوگل تا شرکتش کلی ضرر کنه ولی فکر نمیکردم فیلترش کنن

هرچند خدایی به خاطر گل روی یه نفرشون(که توی همین سایته )با وجود داشتن دم و دستگاه نرفتم گوگل ولی نتونستم نرم جی میل


اتفاقاً گوگل من تو اين دو روز سريعتر باز ميشه نسبت به روزهاي ديگه .




۴ مهر ۱۳۹۱
پاسخ به: آموزش مباحث و تکنیک های مربوط به رایانه
نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام: ۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol
گروه:
- کاربران عضو
یعنی واقعا 2 روز نمیتونید جلو خودتونو بگیرید؟






نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۴ مهر ۱۳۹۱
پاسخ به: آموزش مباحث و تکنیک های مربوط به رایانه
نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام: ۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه ****
- ronaldinho
- هیچ کدام
- آرژانتين -اسپانيا
- آرش برهاني
- آرسن ونگر
- *****
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
اتفاقاً گوگل من تو اين دو روز سريعتر باز ميشه نسبت به روزهاي ديگه

آره مال منم مشكلي نداره تازه سريعترم شده




گاهی دلی برای تو دلتنگ می شود،
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود .
گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ،
گاهی لبی برای تو لبخند میزند .
گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ،
گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود
۴ مهر ۱۳۹۱
پاسخ به: آموزش مباحث و تکنیک های مربوط به رایانه
نام کاربری: White.Witch
پیام: ۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو
من جديدا از اخبار ها اگاهي ندارم.
چرا نريم گوگل؟!




۵ مهر ۱۳۹۱
     
برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۴۴
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۰۷
پیام‌های جدید
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۲۰۵ پاسخ
۸,۴۲۸,۰۵۰ بازدید
۴ روز قبل
Salehm
بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی
انجمن سرگرمی
۴,۶۶۵ پاسخ
۵۴۹,۷۰۹ بازدید
۴ روز قبل
ali
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۴۹۴ پاسخ
۱۱,۶۸۹,۹۲۶ بازدید
۶ روز قبل
یا لثارات الحسن
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۲۴۶,۸۲۳ بازدید
۶ روز قبل
Activated PC
آموزش و ترفندهای فتوشاپ
انجمن علمی و کاربردی
۱۳۵ پاسخ
۴۵,۰۰۳ بازدید
۶ روز قبل
RealSoftPC
جام جهانی ۲۰۲۲
انجمن فوتبال ملی
۲۳ پاسخ
۲,۰۹۴ بازدید
۷ روز قبل
Crack Hints
موسیقی
انجمن هنر و ادبیات
۵,۱۰۱ پاسخ
۱,۰۲۳,۷۳۱ بازدید
۸ روز قبل
Activated soft
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۴۳۸,۳۹۰ بازدید
۱۵ روز قبل
javibarca
مباحث علمی و پزشکی
انجمن علمی و کاربردی
۱,۵۴۷ پاسخ
۷۴۹,۸۹۳ بازدید
۱ ماه قبل
رویا
مســابــقـه جــــذاب ۲۰ ســــوالـــــــــــــــــــی
انجمن سرگرمی
۲۳,۶۵۸ پاسخ
۲,۲۱۲,۳۸۱ بازدید
۱ ماه قبل
رویا
اسطوره های بارسا
انجمن بازیکنان
۳۴۳ پاسخ
۸۶,۵۸۹ بازدید
۶ ماه قبل
jalebamooz
تغییرات سایت
انجمن اتاق گفتگوی اعضاء و ناظران
۱,۵۵۷ پاسخ
۲۷۸,۱۱۶ بازدید
۱۱ ماه قبل
یا لثارات الحسن
حاضرین در سایت
۲۰۹ کاربر آنلاین است. (۱۳۸ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۲۰۹

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!