در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۴
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول ایحالبهزاد جان من معنی این کلمه رو نمیدونم ![]() میشه اینو با لحن خودم برام معنی کنی؟ ![]() |
||
۱۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mohammad.z
پیام:
۱,۱۰۳
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۰
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبیر - جباری - گوراديولا - علی منصوریان گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نظرتون در مورد بعضي از اين خانم ها كه بي خود و بي جهت به آدم ضد حال ميزنن چيه؟؟؟؟؟؟؟؟ البته بعضي ها
|
||
۱۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول نظرتون در مورد بعضي از اين خانم ها كه بي خود و بي جهت به آدم ضد حال ميزنن چيه؟؟؟؟؟؟؟؟ البته بعضي ها مرد و زن نداره بعضی افراد اینجوری هستن دیگه ![]() خدا شفاشون بده ![]() |
||
۱۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Amir نوشته:نقل قول ایحالبهزاد جان من معنی این کلمه رو نمیدونم ![]() میشه اینو با لحن خودم برام معنی کنی؟ ![]() با تشکر از امیر عزیز ![]() خیلی خوشحال شدم که با مطالعه وارد بحث شدی ![]() میشه از این برداشت های زیادی کرد ![]() این+حال که نون به قرینه معنوی حذف شده ![]() اینم میشه معنیش کرد ![]() ایحال . (ع مص ) در گل افکندن .(منتهی الارب ) (از اقرب الموارد).در وحل افکندن . (تاج المصادر بیهقی ). || ببدی سخت درافکندن کسی را. یقال : اوحله فلاناً سراً. (منتهی الارب ) (از اقرب الموارد). به بدی سخت افکندن کسی را. (آنندراج ). |
||
۱۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو ![]() |
من اون عکس رو دیدم، یاد شکوفه قهوه تلخ افتادم ![]() ![]() نگو منظور کس دیگه ای بوده ![]() |
||
۱۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۶,۰۷۴
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
نقل قول Capitan نوشته:نقل قول Amir نوشته:نقل قول ایحالبهزاد جان من معنی این کلمه رو نمیدونم ![]() میشه اینو با لحن خودم برام معنی کنی؟ ![]() با تشکر از امیر عزیز ![]() خیلی خوشحال شدم که با مطالعه وارد بحث شدی ![]() میشه از این برداشت های زیادی کرد ![]() این+حال که نون به قرینه معنوی حذف شده ![]() اینم میشه معنیش کرد ![]() ایحال . (ع مص ) در گل افکندن .(منتهی الارب ) (از اقرب الموارد).در وحل افکندن . (تاج المصادر بیهقی ). || ببدی سخت درافکندن کسی را. یقال : اوحله فلاناً سراً. (منتهی الارب ) (از اقرب الموارد). به بدی سخت افکندن کسی را. (آنندراج ). با تشکر از محمدرضای عزیز ![]() ![]() |
||
۱۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Amir نوشته:نقل قول ایحالبهزاد جان من معنی این کلمه رو نمیدونم ![]() میشه اینو با لحن خودم برام معنی کنی؟ ![]() الا ایحال یا علی ایحال، من هر دوی این نگارش ها رو تو متون دیدم، هر دوش هم درسته از این عبارت واسه گِرد کردن و جمع بندی متن ها و نوشته ها استفاده میشه به معنی «به هر روی» یا «به هر جهت» یا «به هر تقدیر» و امثالهم استفاده میشه. الحاقی: از آواتارت اعلام برائت می کنیم ![]() ![]() |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۱۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۶,۰۷۴
طرفدار:
نقل قول الا ایحال یا علی ایحال، من هر دوی این نگارش ها رو تو متون دیدم، هر دوش هم درسته از این عبارت واسه گِرد کردن و جمع بندی متن ها و نوشته ها استفاده میشه به معنی «به هر روی» یا «به هر جهت» یا «به هر تقدیر» و امثالهم استفاده میشه.احسنت ![]() نقل قول الحاقی: از آواتارت اعلام برائت می کنیم ،از اون چشای معصومش خجالت بکش . اون خجالت بکشه که بارسا رو به باد داده. بیشتر از این هم این بحث رو ادامه نده که کمیل میاد ارسالا رو محو میکنه ![]() |
||
۱۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسافر کربلا نوشته:استاد عبدالهادی رضایی تالار پشتی. ![]() ![]() ![]() ![]() يعني اسمش اومد يا قيافش افتادم ![]() يعني كل ترم فقط چهار جلسه سركلاسش حاضر شدم ![]() اخلاق ازش 19 گرفتم ![]() ![]() استاد سوژه ايه ![]() نقل قول Euphoria نوشته:![]() ![]() اگه یه چراغ جادو پیدا کنم اولین آرزوم اینه که بندازدت تو یه استخر پر از سوزن شکل جوجه تیغی بشی کمیل ![]() ![]() آخه چرا هی اینو میگی ![]() ![]() ![]() اينو گفتي ياد فيلم saw افتادم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول بیشتر از این هم این بحث رو ادامه نده که کمیل میاد ارسالا رو محو میکنهنكته ظريفي بود ![]() بريم اونجا سر الكسيس حالتو بگيرم ![]() چطور دلت اومده اخه؟ ![]() پ.ن اينجا جواب نده ![]() ![]() |
||
۱۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول کمیل نوشته:نقل قول مسافر کربلا نوشته:استاد عبدالهادی رضایی تالار پشتی. ![]() ![]() ![]() ![]() يعني اسمش اومد يا قيافش افتادم ![]() يعني كل ترم فقط چهار جلسه سركلاسش حاضر شدم ![]() اخلاق ازش 19 گرفتم ![]() ![]() استاد سوژه ايه ![]() کاش منم بلد بودم از این کارا کل ترم فقط 4 جلسه؟؟؟ ![]() ![]() در پیچوندن کلاسها واقعا استادید آقا کمیل ![]() |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۱۷ مهر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |