در حال دیدن این عنوان: |
۲۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Euphoria نوشته:حتما یه دلیلی داره که من دختر جاویدان سایتم ![]() نیمه ی خون آشامیم باعث شده نخوابم تا الان و از سر شب تا الان بشینم و همه ی فیلمهای تولایت ![]() ![]() ![]() حتی شام هم نخوردم تا حالا ![]() کسی تو سایت نیست ![]() حس خون آشامیم قلقلکم میده ![]() دختر خوشگلی مثل تو نباید حس خون آشامی داشته باشه عزیزم ![]() چه امضاهایی میزاری سنا ![]() من یکی با این امضات خیلی حال کردم آورین ![]() |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Anna_Ghost
پیام:
۳۰
عضویت از: ۲۱ مهر ۱۳۹۱
از: معبد آناهیتا
طرفدار:
- ژابرگاسیستا - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
راستی این چند وقته سایت چرا بالا نمیومد؟؟؟![]() |
||
هههههههههووووووووووووووووووو . . . . . . . خب دیگه بسه خیلی ترسیدید... |
|||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
دوباره خراب شد ![]() فک کنم بازم نفر اولم ![]() |
||
|
|||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ملكه ي برفي نوشته:نقل قول کمیل نوشته:نقل قول Anna نوشته:نقل قول کمیل نوشته:الگو به اين خوبي ![]() ![]() الگو بودن از سرو روم ميباره ![]() شاگرداي من دارن اينترنت رو تسخير ميكنن ![]() ![]() چشم بصيرت ميخواد ![]() ![]() ماشالله اعتماد به نفستونم خیلی بالاست. ![]() به شخصه اگر اینقدر اعتماد به نفس داشتم، کار نا تموم هیتلر روتموم میکردم. ![]() تو آخرين نامه كه هيتلر دقايقي قبل از خود كشي نوشته ذكر شده: ( و اينك به اين زندگي خاتمه خواهم داد، زيرا بنده از توان كافي برخوردار نبودم و بزرگترين اشتباهم اين بود كه مفاهيم زندگي رو از كميل درك نكردم و اگه روزي دوباره متولد شوم تلاش ميكنم نيمي از عمرم را صرف فرا گرفتن مباني كميلي ( ![]() ![]() ![]() كميل اون وقت به نظرت اين اعتماد به نفسه يا به قول محمدرضا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن: ![]() ![]() ![]() پ.ن2:بعد از چند وقت افتخار دادم ويك ارسال اينجا زدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ميگم كه اين مسائلي كه من مطرح ميكنم از توان درك هركسي خارجه ![]() ![]() ![]() سالها رياضت هاي سخت ميخواد تا بتونيد به درجه اي برسيد كه به راحتي مفهومو دريابيد ![]() نقل قول حواست به سرت باشه ها . یهو به سقف آسمون هفتم نخوره . اون وقت مجبور میشی آمپول بزنی ها . ![]() ![]() من كه مثل بعضيا ![]() ![]() ![]() نقل قول اونوقت این نامه کجا نگه داشته میشه؟؟؟تو موزه همین سایت؟؟؟ موزه برلين. به عنوان سند هويت هيتلر نگه داري ميشه ![]() نقل قول منم خیلی دوس دارم بدونم چی کشیدن؟ما كه دوسيب البالو و كاپوچينو كشيديم ![]() ![]() نقل قول من یکی با این امضات خیلی حال کردم آورین يه بنده خدايي ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قضيه همون گوشت و دست و اين حرفاست ![]() ![]() ![]() پ.ن با تشكر از مديران عزيز بابت رسيدگي به موقع به اين مسئله ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن ![]() ![]() ![]() |
||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۴
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
نقل قول يه بنده خدايي ديروز تو مسنجر گفت با اينكه قصد ازدواج ندارم ولي يه خواستگارم نداريم قضيه همون گوشت و دست و اين حرفاست بیچاره این همه ذوق کرده این امضا رو گذاشته، آخه چرا تو ذوقش میزنید؟ ![]() راجع به خود امضا هم بگم که 2 تا حالت وجود داره: 1- یا دبیرستان رو تموم کردید و جو گرفته به خودتون میگید تحصیل کرده. 2- یا سنتون بالای 20 هست. پ.ن: ![]() |
||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول کمیل نوشته:پ.ن با تشكر از مديران عزيز بابت رسيدگي به موقع به اين مسئله ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن ![]() ![]() ![]() اقلیما خانم نه خانم معنوی ![]() ![]() |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول mina نوشته:چه امضاهایی میزاری سنا ![]() من یکی با این امضات خیلی حال کردم آورین ![]() ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ یعنی من خودم رو یه یک لحظه جای این پسرای مجرد میزارم، خیلی حالم گرفته میشه که دختر خوشگل و تحصیل کرده ای مثل من قصد ازدواج نداره ! ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ گیس بریده ![]() الحاقی: ![]() |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
شوخی کردن و مزه ریختن یه طرف، اما بعضی از این متلک های زشت و خجالت آور و فجیع یه طرف... واقعا آدم شک میکنه که توی وجود بعضی از آدما( پسرا ![]() کسی که به یه دختر وسط خیابون متلکی میندازه که اونقدر زشته و بی ادبانه که همه تعجب کنن که این پسر چی گفت و سر تکون بدن ![]() قبول ندارین؟ ![]() پ.ن: توی خیابون دقیقا این صحنه رو دیدم... فقط به خاطر اینکه کالسکه ی بچه ی زنه خورده بود پشت پای پسره به دخترش یه حرف خیلی زشتی زد و زد زیر خنده با دوستاش ![]() ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
نقل قول ســـارا نوشته:شوخی کردن و مزه ریختن یه طرف، اما بعضی از این متلک های زشت و خجالت آور و فجیع یه طرف... واقعا آدم شک میکنه که توی وجود بعضی از آدما( پسرا ![]() کسی که به یه دختر وسط خیابون متلکی میندازه که اونقدر زشته و بی ادبانه که همه تعجب کنن که این پسر چی گفت و سر تکون بدن ![]() قبول ندارین؟ ![]() پ.ن: توی خیابون دقیقا این صحنه رو دیدم... فقط به خاطر اینکه کالسکه ی بچه ی زنه خورده بود پشت پای پسره به دخترش یه حرف خیلی زشتی زد و زد زیر خنده با دوستاش ![]() ![]() واقعا به بعضی از پسرا(و البته دخترا ![]() ما با هم دانشجوهای دخترمون میگیم،میخندیم شوخی میکنیم ولی یه حرمتایی هم بین خودمون نیگه میداریم.آخرای ترم داشتیم با بر و بچه تو حیاط قدم میزدیم یه ترم دویی اومد یه حرفی زد به همکلاسیمون و خندید.رفیقم رفت حالشو جا آورد و اومد ![]() ![]() ![]() ![]() و البته دخترا هم دست کمی از پسرا ندارن ها ![]() ![]() گفته باشم ![]() واقعا ما این 40-50 ساله از لحاظ فرهنگی به شدت نزول کردیم.واقعا هیچ فرهنگ سازی ای انجام نشده.مگرنه این کارایی که پسر و دخترای ایرونی انجام میدن فقط و فقط تو فیلمای هالیوود(و فقط هم تو فیلمهاش ![]() ![]() پ.ن:قضیه ی پریشبمو بهتون گفتم؟ ![]() محمدرضا میدونه برید ازش بپرسید ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
این جور پسرا اسم آدم از سرشون زیادیه!! آخ من انقدر از این بی ناموسی های کثیف که معلوم نیست تربیت و شعورشون از چهارپا بیشتر باشه یا نه بدم میاد!! |
||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |