به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۱ کاربر مهمان
این عنوان قفل شده است!

پاسخ به: اخبار و حواشی لالیگا و جام حذفی
نام کاربری: B@RC@125
پیام: ۲,۱۷۹
عضویت از: ۲۰ شهریور ۱۳۹۱
از: تهران
گروه:
- کاربران عضو
عکس روز: کریس رونالدو، 8 سال بعد

به نظر شما ستاره پرتغالی در این سال ها چقدر تغییر کرده

سایت گل- امشب رئال در چمپیونزلیگ مقابل دورتموند قرار خواهد گرفت و امیدوار است تا با درخشش کریس رونالدو بتواند بار دیگر به صدر گروه مرگ بازگردد. به همین دلیل بی مناسبت ندیدیم که عکسی از اولین بازی های ستاره پرتغالی در این رقابت ها را از آرشیو خارج کنیم و از شما بپرسیم سی آر 7 در این سال ها چقدر تغییر کرده است؟ آیا در آن روزها حدس می زدید که او روزی به بهترین بازیکن دنیا تبدیل شود؟ از نظر ظاهری چطور؟ آیا بهتر شده یا تفاوت چندانی با اولین روزهای حضورش در منچستریونایتد ندارد؟

۱۶ آبان ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو
گزینه ژابی آلونسو برای رختکن رئال رونمایی شد؛ پسرش!

او چند روز قبل در در صفحه توئیترش مطلبی را منتشر کرد که به نظر می رسید پیغامی خصوصی است که به اشتباه در دسترس همه قرار گرفته است

سایت گل- سرانجام راز توئیت سوال برانگیز چند روز قبل ژابی آلونسو، ستاره خط میانی رئال مادرید، فاش شد.

او چند روز قبل در در صفحه توئیترش مطلبی را منتشر کرد که به نظر می رسید پیغامی خصوصی است که به اشتباه در دسترس همه قرار گرفته است. در این پیغام آمده بود:" توصیه تو را به مورینیو می کنم. تو کیفیت تیم را افزایش خواهی داد."

در این چند روز بحث های زیادی در مورد این توئیت به راه افتاد و بسیاری گفتند که احتمالا این پیغام برای یکی از خریدهای فصل بعد رئال بوده است.

اما امروز ناگوره آرانبورو، همسر آلونسو، با انتشار عکسی در توئیترش، به این حواشی پایان داد. در این عکس پسر آلونسو در تمرینات رئال در کنار مورینیو ایستاده و حرکت او را تقلید کرده است.

آرانبورو هم نوشته:" صبح بخیر. امروز در مارکا می توانید دستیار جدید مورینیو را ببینید...فوق العاده!"

۱۶ آبان ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو
اوزیل: برای توپ طلا به رونالدو و کاسیاس رای می دهم

ستاره آلمانی رئال معتقد است که هر دو این بازیکنان به دلیل موفقیت هایی که در سال جاری به دست آوردند، شایسته دریافت توپ طلا هستند

سایت گل- مسوت اوزیل، ستاره آلمانی رئال، اعلام کرد اگر می توانست توپ طلا را بین کریس رونالدو و ایکر کاسیاس تقسیم می کرد.

این در حالی است که رونالدو اعلام کرد که اگر می توانست در رای گیری توپ طلا به خودش رای می داد و کاسیاس نیز تاکید کرده بود انتخابش براساس اصول حرفه ای خواهد بود. اما اوزیل معتقد است که هر دو این بازیکنان به دلیل موفقیت هایی که در سال جاری به دست آوردند، شایسته دریافت توپ طلا هستند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دوست دارم یک رئالی برنده توپ طلا شود. من جایزه را به هر دو آنها می دهم.

رونالدو بازیکنی در کلاس جهانی است و این را در مدتی که در رئال بوده، نشان داده است. در مورد ایکر هم حرف نگفته ای باقی نمانده است. او یکی از بهترین دروازه بان های دنیاست. من به هر دو رای می دهم و با هر دو آنها رابطه خوبی دارم."

اوزیل همچنین در مورد انتقاداتی که رسانه هایی اسپانیایی در چند هفته اخیر از او کرده اند، گفت:" در اسپانیا وقتی یک بازی خوب را پشت سر می گذارید، بهترین بازیکن دنیا هستید و وقتی یک بازی بد دارید، به شما حمله می کنند.

من به این مسئله عادت کرده ام. برای من مهم حرف های مربی است. من تنها می خواهم به بهترین شکل به تیم کمک کنم."

۱۶ آبان ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو
نگاه روز: واران جانشین ایه رو و بلان می شود؟

در بیست و پنجمین سالگرد اولین بازی ایه رو در لالیگا، یک مدافع جوان دیگر در حال ظهور در خط دفاعی رئال است؛ رافائل واران

سایت گل- در چهارم اکتبر 1987، یک جوان 19 ساله به نام فرناندو ایه رو اولین بازی اش را برای وایادولید انجام داد. او دو سال بعد به تیم رئال پیوست. او در 6 فصل ابتدایی حضورش در برنابئو تنها 19 دیدار در لالیگا را از دست داد و در 14 فصلی که برای رئالی ها به میدان رفت جام های زیادی از جمله 5 قهرمانی در لالیگا و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ به دست آورد.

در بیست و پنجمین سالگرد اولین بازی ایه رو در لالیگا، یک مدافع جوان دیگر در حال ظهور در خط دفاعی رئال است؛ رافائل واران. این مدافع فرانسوی که سال گذشته به رئال پیوست، فصل گذشته چندان مورد استفاده قرار نگرفت اما این فصل با توجه به مصدومیت های پیاپی مدافع تیم و البته مشکلاتی که راموس با مورینیو پیدا کرد، فرصت بیشتری برای بازی به دست آورده است.

او در همین مدت کوتاه نشان داد که آینده درخشانی که رسانه ها برای او تصویر می کردند، چندان دور از دسترس نیست. علاوه بر رسانه ها، کسانی که واران را از نزدیک می شناسند نیز امیدواری زیادی به پیشرفت او دارند، زین الدین زیدان، اسطوره فوتبال فرانسه، که نقش زیادی در انتقال واران به برنابئو داشته، نیزمعتقد است او آینده درخشانی در پیش دارد.

و ایه رو در همین سپتامبر گذشته لب به تحسین این مدافع جوان گشود و گفت:" من واران را دوست دارم. او بازیکنی با آینده درخشان در پیش رو است."

دیدیه دشام، سرمربی تیم ملی فرانسه نیز با مقایسه وران با لورن بلان، گفت:" واران به اندازه بلان باهوش و آرام است و جاگیری های خوبی دارد. اما با احترام به بلان، واران بازیکن سریع تر ی است. البته او هنوز خیلی جوان است. اما فکر می کنم وقتی در 27-26 سالگی به پختگی برسد، بهتر از بلان خواهد شد."

نگاه کارشناس:

واران همه ابزار لازم برای تبدیل شدن به یک مدافع میانی فوق العاده از جمله سرعت بالا در مسافت های کوتاه و پاس های دقیق را دارد.

او از بازیکنی مانند پاپادوپولوس، مدافع یونانی شالکه، بسیار کامل تر است و فکر می کنم در کنار داوید آلابا، مدافع اتریشی بایرن، از بااستعدادترین مدافعان جوان اروپاست.

او همه ویژگی هایی که یک مدافع میانی مدرن نیاز دارد را داراست و به نظر من می تواند در دو-سه سال آینده به یکی از بهترین مدافعان این نسل تبدیل شود.

ایناکی آنگولو- گل دات کام اسپانیا

۱۶ آبان ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو
سوبی ساره تا: مقابل سلتیک کار دشواری خواهیم داشت

آبی و اناری ها در دیدار رفت در نوکمپ به سختی و با نتیجه 2-1 از سد حریف اسکاتلندی گذشتند و اکنون سوبی ساره تا در انتظار یک دیدار دشوار دیگر است.

سایت گل- آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، اعلام کرد که تیمش در دیدار امشب در خانه سلتیک کار دشواری در پیش دارد.

آبی و اناری ها در دیدار رفت در نوکمپ به سختی و با نتیجه 2-1 از سد حریف اسکاتلندی گذشتند و اکنون سوبی ساره تا در انتظار یک دیدار دشوار دیگر است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما در دیدار قبلی در نوکمپ، با گلی در دقایق پایانی به پیروزی رسیدیم. این پیروزی آسانی نبود. در این دیدار هواداران از آنها حمایت می کنند؛ ضمن اینکه سبک بازی آنها هم کار را برای ما دشوار می کند.

ما می خواهیم با یک بازی خوب، صعودمان به دور بعد به عنوان تیم اول را قطعی کنیم. ما می خواهیم هر چه زودتر صعودمان به دور بعد را قطعی کنیم."

او همچنین در مورد استفاده بارسا از بازیکنان جوان گفت:" تفاوت ما بقیه این است که استفاده از بازیکنان جوان جزئی از فرهنگ باشگاه است. در بارسا ما شجاعت کافی برای استفاده از بازیکنان جوان را داریم."

۱۶ آبان ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو
نگاهی به نامزدهای توپ طلا؛ جرارد پیکه (اسپانیا/ بارسلونا)

قرار گرفتن پیکه در فهرست نامزدهای توپ طلای امسال کمی عجیب بود

سایت گل- شاید بتوان پیکه را تنها گزینه سوال برانگیز در بین نامزدهای توپ طلا دانست. او نه تنها نسبت به سال های گذشته، به وضوح افت کرده بود، بلکه به دلیل مصدومیت، ماه های زیادی را دور از میادین به سر برد. مطمئنا غیبت او یکی از دلایل ناکامی بارسا در تکرار قهرمانی های سال گذشته بود. از جمله در نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل چلسی که بعد از خروج او در دقیقه 26 دیدار برگشت، دو بار دروازه بارسا باز شد و فینال آلیانس آره را از دست دادند. البته پیکه در یورو به طور کامل بازی کرد و یکی از دلایل بسته ماندن دروازه روخا در 5 دیدار بود.

بهترین لحظه فصل: بی تردید پیکه بهترین بازی هایش در سال 2012 را در یورو انجام داد؛ جایی که با مهار ستاره هایی مانند رونالدو تیمش را به قهرمانی رساند.

اظهارنظر سال در مورد پیکه:

والدس: پیکه بهترین مدافع دنیاست

شانس بردن توپ طلا:

با توجه به نمایش هایی که پیکه در سال 2012 ارائه داد، قرار گرفتن او در جمع 10 بازیکن برتر هم چندان محتمل نیست

۱۷ آبان ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو
دهن کجی کاسیاس به رونالدو: حتی اگر می شد هم برای توپ طلا به خودم رای نمی دادم

دروازه بان رئال معتقد است که دیگران باید ارزش کار او را ارزیابی کنند

سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان رئال، به عنوان کاپیتان تیم ملی اسپانیا می تواند برای انتخاب برنده توپ طلای امسال در رای گیری شرکت کند. او در صحبت هایی با مجله فرانس فوتبال به این نکته اشاره کرده که حتی اگر می شد که به خودش رای بدهد هم به خاطر رعایت اصول اخلاقی و حرفه ای این کار را نمی کرده.

کاسیاس دراین باره به فرانس فوتبال گفت:« راستش را بخواهید، من نمی توانم به خودم رای بدهم. ترجیح می دهم که ارزش کار و تلاشهای من توسط دیگران ارزیابی شود ، نه اینکه خودم، خودم را ارزیابی کنم.»

دروازه بان رئال در حالی این صحبت ها را برزبان آورده که رونالدو،هم تیمی پرتغالی اش در صحبت هایی باهمین مجله فرانسوی اعلام کرده بود که اگر قوانین اجازه می داد، برای توپ طلا به خودش رای می داد.کریس دراین باره گفته بود:« اگر می شد، به خودم رای می دادم. فکر می کنم که تمام بازیکنان دیگر هم همین کار رامی کردند.»

کاسیاس در ادامه به این نکته اشاره کرده که تمایل زیادی دارد تا توپ طلا را مال خود کند و البته یادآوری کرده که می داند که دروازه بانان شانس زیادی برای فتح این جایزه ندارند:« بازیکنان داخل زمین بیشتر می دوند و موردتوجه هستند.من گاهی وقتها می پرسم که چرا هیچ وقت ارزشهای یک بازیکن به مهمی و تاثیرگذاری مثل دروازه بان به چشم نمی آید؟ من ازاینکه یک جایزه فردی نبرده ام ناراحت نیستم؛بلکه برای دروازه بانان ناراحتم.ما مثل راننده های فرمولا 1هستیم که هیچ وقت در خط اول یا دوم قرار نمی گیرند؛ ماهمیشه در خط ششم یا هفتم دیده می شویم واین درحالی است که ما تنها فوتبالیست های ضروری و غیرقابل جایگزین دریک تیم هستیم. »

کاسیاس همچنین به این نکته اشاره کرد که درحال حاضر شاهد یک نسل طلایی درفوتبال اسپانیا هستیم:«ما شاهد یک نسل فوق العاده از بازیکنان فوتبال هستیم. من برای توپ طلای امسال اولین رای ام را به نام سرخیو راموس خواهم نوشت.می توانم بگویم که او در هشت سال اخیر بی عیب و نقص ترین فصلش را پشت سرگذاشته.راموس یک مدافع میانی فوق العاده است و در طول رقابتهای پارسال لالیگا و درجریان رقابتهای یورو بی نظیر بود.هرچند که خیلی ها بیشتر آن پنالتی ای که درنیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا از دست داد را به یاد دارند.»

دروازه بان رئال درمورد دو رای بعدی اش برای توپ طلا گفت:« رای بعدی ام را به کریستیانو می دهم؛ به خاطر گلها وجامهایی که درطول فصل کسب کرده و رای سومم یک اسپانیایی دیگر است؛ شاید چابی ارناندس. رای من یک رای شخصی نیست و یک رای بادرنظر داشتن عملکردها در طول یک سال، اهداف محقق شده است . فقط قرار نیست که به ارزیابی فردی بازیکنان بپردازیم. چون الان دیگر می دانیم که دو بازیکن برتر دنیا چه کسانی هستند.»

کاسیاس درمورد عملکرد فردی و انتقاداتی که از او به گوش می رسد گفت:« گاهی وقتها من کمی ضعیف تر هستم ولی فکر می کنم که من مردم را بدعادت کرده ام و توقعات همیشه از من بیشتر وبیشتر می شود.»

او معتقد است که با وجود 31 سالگی اش، هنوز درانتظار بهبودشرایطش است:« ازنظر فیزیکی کاملا حس می کنم که الان دیگر20 ساله نیستم وباید بیشتر مراقب خودم باشم و بیشتر به باشگاه بدنسازی بروم.وقتی خودم را درتلویزیون می بینم متوجه می شوم که کاسیاس امروز هیچ ربطی به کاسیاس 5 یا 10 سال پیش ندارد.درآن موقع بچه بودم و الان دیگر بچه نیستم. هربار کمتر از قبل عصبی می شوم. باگذشت زمان، بلوغی به دست می آورم که فوق العاده است.»

او در بهش پایانی صحبت هایش درموردمورینیو گفت:« از دو سال پیش و از زمانی که مورینیو روی نیمکت تیم قرار گرفته،رئال بازیابی شده و به آرامش بخش ترین دورانمان درتاریخ رقابت های اروپایی رسیده ایم. قبلا ما در مرحله یک هشتم حذف می شدیم و رئال در صحنه اروپایی چندان مهم نبود. ولی مورینیو تیم ما را به راس قلل موفقیت بازگردانده و ما دوباره به حد و اندازه های بارسا رسیده ایم. حتی سلطه و قدرتنمایی مان در لیگ اسپانیا رانیز به دست آورده ایم.»

۱۷ آبان ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو
جراح داوید ویا: او ممکن بود پایش را از دست بدهد

جراح پای داوید ویا حالا با اطمینان از اتفاق بدی که رخ نداد صحبت می کند

سایت گل- دکتر رامون کوگات، پزشکی که پای داوید ویا، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا را مورد جراحی قرار داد در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که این بازیکن اسپانیایی ممکن بود که تا قبل از آنکه پایش را مورد جراحی قرار دهد، پایش را از دست می داد.
داوید ویا که در ماه دسامبر سال 2011 در رقابت های جام باشگاه های جهان و در مصاف تیمش مقابل نماینده قطر دچار شکستگی استخوان قوزک پایش شد، بعد از این اتفاق به بارسلونا سفر کرد . حالا و در روز دوشنبه دکتر کوگات در صحبت هایی به لاسکستا اعلام کرده که ویا ممکن بود بعد از مصدومیتی که در ژاپن گریبانگیرش شد و باعث شد تا او با پایی شکسته سوار هواپیما شده و به اروپا برگردد، با مشکلات فراوانی روبرو شود.
دکتر کوگات در این باره گفته:« زمانی که سوار هواپیما می شوی و فشار در ارتفاع 8، 10 یا دوازده هزار متری متفاوت خواهد بود، ممکن است اتفاق های خاصی بیفتد و صدمات فراوانی به وجود بیاید. داوید ویا ممکن بود مجبور به قطع عضو (پایش شود). البته داوید ویا با چنین مشکلی مواجه نشد و مدیریت خوب تیتو ویلانووا در چنین شرایط واقعا تاثیرگذار و مهم بود.»
دکتر کوگات در ادامه گفت:« واقعا یک شاهکار بود. یک مغز متفکر در راس امور بود که تیتو ویلانووا نام داشت. همه چیز زیر نظر او پیش رفت و او با قدرت خیلی خیلی خوب و با دیدگاه کاملا علمی رفتار کرد. تیتو واقعا باهوش است.»
او در ادامه صحبت هایش درمورد شرایط کنونی داوید ویا هم گفت:« داوید ویا الان در مقایسه با فصل گذشته و قبل از مصدومیتش در شرایط به مراتب بهتری است.»
این دکتر باتجربه در مورد شرایط جرارد پیکه ، مدافع جوان بارسلونا که در آستانه دیدار حساس امشب مقابل سلتیک گلاسکو به روزهای اوج بازگشته گفت:« جرارد دوره بازیابی مخصوصی را پشت سر گذاشت. چون می خواستیم زمانی که به میدان باز می گردد، شاهد بازگشت همان پیکه همیشگی باشیم.»
او معتقد است که پیکه حالا و با بازگشت به میادین ورزشی، به مراتب بهتر از دوران قبل از مصدومیت از ناحیه قوزک پاست.
بخش پایانی صحبت های دکتر کوگات در مورد ایساک کوئنکا بود که همچنان با مصدومیت از ناحیه زانو دست و پنجه نرم می کند:« باید در مورد او کاملا محتاط بود. کوئنکا خیلی جوان است و بازگشت سریع او ضروری نیست. باید مراقبش باشیم و از هر گونه ریسک دوری کنیم.»

۱۷ آبان ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو
نکته‌ی روز : نمایش آشفته‌ی رونالدو عصبانی برابر دورتوند متاثر از چه بود ؟

بدون تردید نمایش شب گذشته رونالدو بی ارتباط با آرا اعلام شده توسط مربیان ، بازیکنان ، روزنامه نگاران و اعضای کمیته فنی فیفا که اکثرا به سود مسی است ، نبوده است.

سایت گل-شب گذشته دیدار دو تیم رئال مادرید و بورسیا دورتموند در شرایطی با تساوی 2-2 به پایان رسید که کریستیانو رونالدو ، فوق ستاره‌ی پرتغالی تیم رئال مادرید به هیچ‌وجه در حد و اندازه‌های خود نبود و بدون تردید بدترین بازی فصل خود را نمایش گذاشت.

در این دیدار کریستیانو فوق العاده آشفته و عصبانی بود و هیچ‌گاه نتوانست در سطحی که از او انتظار می‌رفت ، ظاهر گردد. او بارها پاس‌های اشتباه صادر کرد ، بارها موقعیت‌های گل را از دست داد و در تمامی صحنه‌ها نیز واکنش‌هائی عصبی و دور از حالت طبیعی داشت.

بطور حتم علت این وضعیت و نمایش رونالدو در دیدار با دورتموند ، آرا اعلام شده در چند روز اخیر توسط مربيان ، بازیکنان ، روزنامه‌نگاران و اعضای کمیته‌ی فنی فیفا بوده است که در نهایت توپ طلا را برای چهارمین بار در دستان لیونل مسی ، رقیب جدی رونالدو برای دریافت این جایزه قرار خواهد داد و این اتفاق به شدت برای رونالدو گران تمام خواهد شد و عذاب‌آور خواهد بود ، آن‌هم برای ستاره‌ای که با جسارت می‌گوید که اگر می‌توانست خود را به عنوان برترین بازیکن معرفی می‌کرد !!!

۱۷ آبان ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو
کاسیاس: هنوز سرنوشت صعود دست خودمان است

رئالی ها در حال حاضر با 7 امتیاز از 4 دیدار، در رتبه دوم گروه قرار دارند و از آژاکس، تیم سوم جدول، سه امتیاز بیشتر اندوخته اند.

سایت گل- ایکر کاسیاس، کاپیتان رئال، تاکید کرد علی رغم تساوی 2-2 خانگی مقابل دورتموند، تیمش می تواند به مرحله بعد لیگ قهرمانان اروپا صعود کند.

رئالی ها در حال حاضر با 7 امتیاز از 4 دیدار، در رتبه دوم گروه قرار دارند و از آژاکس، تیم سوم جدول، سه امتیاز بیشتر اندوخته اند.

کاسیاس در گفتگو با سایت یوفا گفت:" هنوز برای صعود شرایط دست خودمان است. ما تنها یک امتیاز کمتر از دورتموند داریم و ما هنوز می توانیم برای رتبه اول بجنگیم. در گروه ما تیم های بزرگی حضور دارند و به همین دلیل، گروه دشواری است.

می دانیم اگر می توانستیم در این دیدار به پیروزی برسیم، گام بلندی به سوی صعود برمی داشتیم اما باید خوش بین باشیم. ما توانستیم در دیداری که دوبار در آن عقب افتادیم، به امتیاز برسیم.

دورتموندی ها در هر دو دیدار مقابل ما خیلی خوب بازی کردند. عجیب است که آنها در بوندس لیگا در رتبه پنج قرار دارند اما در لیگ قهرمانان در گروه شان اول هستند.

در نیمه اول آنها بازی را بهتر کنترل کردند و توانستند فضاها را از ما بگیرند. ما در نیمه دوم به دنبال گل تساوی بودیم و سرانجام به آن رسیدیم. ما در نیمه دوم موقعیتی در اختیار انها قرار ندادیم و فکر می کنم این نتیجه عادلانه بود."
رئالی ها در دیدار بعدی یکشنبه شب در لالیگا میهمان لوانته خواهند بود.

۱۷ آبان ۱۳۹۱

برو به صفحه
این عنوان قفل شده است!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۵۶
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۱۹
پیام‌های جدید
بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی
انجمن سرگرمی
۴,۶۶۷ پاسخ
۵۸۱,۲۸۳ بازدید
۲ ماه قبل
مهدی
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۴۹۹ پاسخ
۱۲,۳۴۰,۶۶۲ بازدید
۳ ماه قبل
یا لثارات الحسن
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۲۰۷ پاسخ
۹,۰۳۷,۰۸۹ بازدید
۵ ماه قبل
armanshah
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۳۴۵,۱۴۰ بازدید
۵ ماه قبل
Activated PC
آموزش و ترفندهای فتوشاپ
انجمن علمی و کاربردی
۱۳۵ پاسخ
۴۶,۶۹۱ بازدید
۵ ماه قبل
RealSoftPC
جام جهانی ۲۰۲۲
انجمن فوتبال ملی
۲۳ پاسخ
۲,۸۸۴ بازدید
۵ ماه قبل
Crack Hints
موسیقی
انجمن هنر و ادبیات
۵,۱۰۱ پاسخ
۱,۰۶۸,۳۹۹ بازدید
۵ ماه قبل
Activated soft
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۴۵۷,۵۲۶ بازدید
۶ ماه قبل
javibarca
مباحث علمی و پزشکی
انجمن علمی و کاربردی
۱,۵۴۷ پاسخ
۷۸۰,۸۰۲ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
مســابــقـه جــــذاب ۲۰ ســــوالـــــــــــــــــــی
انجمن سرگرمی
۲۳,۶۵۸ پاسخ
۲,۳۵۷,۵۶۹ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
حاضرین در سایت
۳۹۵ کاربر آنلاین است. (۲۲۴ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۳۹۵

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!