در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
نقل قول ... نوشته:نقل قول سجادی نوشته:سلام سلام. ![]() دیگه دیدم دلتون خیلی برام تنگ شد گفتم یه سر بزنم دلتون وا شه. ![]() یعنی میخوام ببینم کِسی هست که نشناسه منو؟ ![]() ![]() البته اگرم نشناسید حق دارید؛ دانشگاه ه و مبدأ همه ی تحولات. ![]() یعنی در این حد ؟؟؟؟؟ ![]() ![]() داشتیم کم کم نگران میشدیم از این غیبت طولانی ![]() ![]() بیشتر! ![]() ![]() ![]() نقل قول MOHAMMAD REZA نوشته:علیک سلام ![]() شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همون ![]() |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول همون همون يعني كدوم؟ |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
نقل قول SmS نوشته:نقل قول ... نوشته:نقل قول سجادی نوشته:سلام سلام. ![]() دیگه دیدم دلتون خیلی برام تنگ شد گفتم یه سر بزنم دلتون وا شه. ![]() یعنی میخوام ببینم کِسی هست که نشناسه منو؟ ![]() ![]() البته اگرم نشناسید حق دارید؛ دانشگاه ه و مبدأ همه ی تحولات. ![]() یعنی در این حد ؟؟؟؟؟ ![]() ![]() داشتیم کم کم نگران میشدیم از این غیبت طولانی ![]() ![]() بیشتر! ![]() ![]() ![]() موافقم بات محمد ناجور هم موافقم در مورد "همون" صادقه ![]() نقل قول SmS نوشته:نقل قول MOHAMMAD REZA نوشته:علیک سلام ![]() شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همون ![]() دقیقا کدوم؟؟ ![]() |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
|
همه را صدا زدم جز خدا...!هيچکس جوابم را نداد جز خدا!
|
||
|
|||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: .......
پیام:
۸۴۴
عضویت از: ۲ دی ۱۳۸۹
از: Tehran
طرفدار:
- Puyol_Xavi_Messi_Iniesta_Villa - Ronaldinho_Guardiola - Spain_England - sir Alex_pep guardiola_carlo anceloti گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محمدعلي نوشته:نقل قول همون همون يعني كدوم؟ دقیقا یعنی همون ![]() ![]() |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول ...MAHSA... نوشته:همه را صدا زدم جز خدا...!هيچکس جوابم را نداد جز خدا! به به ![]() ![]() ![]() نقل قول ... نوشته:نقل قول محمدعلي نوشته:نقل قول همون همون يعني كدوم؟ دقیقا یعنی همون ![]() ![]() آورین ![]() ![]() ![]() |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
نقل قول دقیقا یعنی همون نه ديگهههههههه نشد اين مسئله دار پيچ پيدا ميكنه اگه شفاف سازي نشه كار بيخ پيدا ميكنه. خواهشنا ازين به بعد تو حرفاتون از آرايه ي استعاره ،مجاز،ايهام و ... استفاده نكنين. ![]() *با تشكر روابط عمومي سيما* ![]() التماس دعوا. ![]() |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
|
من بپرم وسط حرفاتون![]() سلام!! ![]() نام کاربری خودمو دیدم یکم هیجانی شدم ... !! ![]() ![]() آقا دلم واسه همتون خیلی تنگ شده بود ... !! ![]() با اینکه همه رفتن و سایت دیگه مثل قبل نیس ولی بازم نمیدونم چرا دلم تنگولیده بود ... !! ![]() واقعا این امتحانای به حساب ترم به هیچکی رحم نمیکنه و من دارم هموجور زیر این امتحانا دست و پا میزنم ... !! ![]() احساس میکنم ما موشای آزمایشگاهی این آموزش و پرورش شدیم ... !! ![]() به جان خودم ... !! ![]() ![]() چند روز دیگم ک محرم میرسه ... ![]() آخ جانمی... ![]() فقط اومدم بگم که واس من دعا کنید ![]() امسال به دعای تک تک نیازمندیم ... !! ![]() ![]() راستی کسی یادش هس من کی کیم؟؟ ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول عـــــــــــاشق! نوشته:من بپرم وسط حرفاتون ![]() سلام!! ![]() نام کاربری خودمو دیدم یکم هیجانی شدم ... !! ![]() ![]() آقا دلم واسه همتون خیلی تنگ شده بود ... !! ![]() با اینکه همه رفتن و سایت دیگه مثل قبل نیس ولی بازم نمیدونم چرا دلم تنگولیده بود ... !! ![]() واقعا این امتحانای به حساب ترم به هیچکی رحم نمیکنه و من دارم هموجور زیر این امتحانا دست و پا میزنم ... !! ![]() احساس میکنم ما موشای آزمایشگاهی این آموزش و پرورش شدیم ... !! ![]() به جان خودم ... !! ![]() ![]() چند روز دیگم ک محرم میرسه ... ![]() آخ جانمی... ![]() فقط اومدم بگم که واس من دعا کنید ![]() امسال به دعای تک تک نیازمندیم ... !! ![]() ![]() راستی کسی یادش هس من کی کیم؟؟ ![]() ![]() ![]() سلام خیلی آشنا میزنی اما نمیدونم چرا هرچی فکر میکنم یادم نمیاد کی هستی ![]() ![]() |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول ریــحــانــه نوشته:سلام خیلی آشنا میزنی اما نمیدونم چرا هرچی فکر میکنم یادم نمیاد کی هستی ![]() ![]() واقعنکی؟؟ ![]() ![]() من نیز مریمم ... ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |