در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بـــــــله يا نــــــــــه......... بازی | ||
نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو |
نه نه دررررررررررررررررووووووووووووووووغ،نه بابا میدونی فرد امتحان زیست دارم؟ میدونی الان باید درس بخونمو تو سایتم؟ میدونی اعتماد به نفسم بالایه؟ |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۲۶ آبان ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: *untouchable*
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۲۴ دی ۱۳۹۰
از: Black Heaven
طرفدار:
- messi,xavi - Pep - piroozi - spain - ##### - pep - anybody گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول dentist74 نوشته:میدونی فرد امتحان زیست دارم؟ میدونی الان باید درس بخونمو تو سایتم؟ میدونی اعتماد به نفسم بالایه؟ نه!! نه بابا مهم نیس ولش کن نه بالا تر از من داداش داری؟ کوچکتر از خودته؟ اذیتت میکنه؟ |
||
|
|||
۲۶ آبان ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول Bellie Jean نوشته:داداش داری؟ کوچکتر از خودته؟ اذیتت میکنه؟ چیزی نگم بهتره... .... کاشکی بودو میکرد... ولی عوضش چند تا دوس دارم که مثه داداشم هستن هم بزگتر از خودم هم کوچیکتر از خودم برنامه نویسی بلدی؟ وب نویسی بلدی؟ بلدی یه سایتی رو هک کنی؟ |
||
۲۶ آبان ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول برنامه نویسی بلدی؟وب نویسی بلدی؟ بلدی یه سایتی رو هک کنی؟ نه بابا رايت كردم بلد نيستم كمي تا قسمتي هيچي نه باباااااااااااااا.... موافقي جو تاپيك رو محرمي كنيم.؟ حاضري به احترام امام حسين عليه السلام اين كارو از ته دل انجام بدي؟ دروغ كه نميگي؟ |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۲۷ آبان ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول محمدعلي نوشته:موافقي جو تاپيك رو محرمي كنيم.؟ حاضري به احترام امام حسين عليه السلام اين كارو از ته دل انجام بدي؟ دروغ كه نميگي؟ بله بله نه دیدی ویکی بابا شد؟ دیدی سانچز مصدوم شد؟ به نظرت میشه تیم دیگه تا آخر فصل مصدوم نده؟ |
||
۲۷ آبان ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول دیدی ویکی بابا شد؟دیدی سانچز مصدوم شد؟ به نظرت میشه تیم دیگه تا آخر فصل مصدوم نده؟ اره مبارکش باشه اره به هیچ وجه بارسا و مصدوم ندادن؟ میدونی چرا همیشه تو این سایت تعداد مهمان ها بیش تر از اعضا هست؟ به نظرت شاه لئو جایزه پوشکاش رو میبره؟ میدونی تو سال 2012 چند تا از بازیکن های بارسا پدر شدن؟ |
||
۲۷ آبان ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱,۲۸۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول CEZAR نوشته:میدونی چرا همیشه تو این سایت تعداد مهمان ها بیش تر از اعضا هست؟ به نظرت شاه لئو جایزه پوشکاش رو میبره؟ میدونی تو سال 2012 چند تا از بازیکن های بارسا پدر شدن؟ بله خوب چون تعداد کسانی که عضو نیستن و تقریبا تمام جامعه ی کامپیوتر دارهای ایران رو تشکیل میدن بیشتر از تعداد کل اعضا هست بله نه دقیقا اواتارم قشنگه؟ امضام چی؟ معنیشو میدونی؟ |
||
|
|||
۲۷ آبان ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول اواتارم قشنگه؟امضام چی؟ معنیشو میدونی؟ آره آره عزیزم آره میدونی امشب داغونه داغونم؟؟؟ میدونی چرا اینطوری شد؟ میدونی واقعا حالم گرفتس؟ |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲۷ آبان ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول میدونی امشب داغونه داغونم؟؟؟میدونی چرا اینطوری شد؟ میدونی واقعا حالم گرفتس؟ نه نه والا خدا بد نده مینا خانم درد و بلاتون بخور تو سر بدخواهاتون میدونی الان بی خوابی زده به کله ام؟ تو هم خوابت نمیاد؟ راستی فیلم خوابم میاد رو دیدی؟ |
||
۲۷ آبان ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱,۲۸۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول CEZAR نوشته:میدونی الان بی خوابی زده به کله ام؟ تو هم خوابت نمیاد؟ راستی فیلم خوابم میاد رو دیدی؟ اره معلومه خوابم می یاد ولی خوابم نمی بره نه ندیدم می یای با هم برادر سزار رو بدوزدیم؟ بعد پولاشو بدزدیم؟ بعد بندازیمش تو رودخونه اب ببردش؟ |
||
|
|||
۲۷ آبان ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |