در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بـــــــله يا نــــــــــه......... بازی | ||
|
نقل قول PedraM نوشته:تا حالا شده یه روز 12 ساعت درس بخونی؟ میای خومون با هم درس بخونیم؟ به نظرت ادم خوبی هستی؟ نچ نچ میدونی هر چیزی و هر کسی حد و حدودی داره؟؟ میدونی نباید پاتو از حد خودت درازتر کنی؟؟ میدونی از فضولی خوشم نمیاد؟؟؟ |
||
|
|||
۱۷ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو |
اره اره خوووووووووووووووووب میدونی مریمو 6 ساله میشناسم؟ میدونی واقعا ازفضولی بیزاره؟ میدونی من در روز تا 15 ساعت هم درس خوندم؟ |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۱۷ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ho_lio
پیام:
۶۳۵
عضویت از: ۶ آذر ۱۳۹۰
از: بارسلون
طرفدار:
- مسی زاوی - ریوالدو - یکم پرسپولیس - اسپانیا ارزانتین - علی کریمی - گواردیولا - هیچکس گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول میدونی مریمو 6 ساله میشناسم؟ میدونی واقعا ازفضولی بیزاره؟ میدونی من در روز تا 15 ساعت هم درس خوندم؟نوچ نوچ عمرا !!!!!!روزی 15 ساعت سایتی.... میدونی بعضیا تو هپروت سیر میکنن....؟ میدونی وقتی اومدن بیرون میخوره تو پرشون؟ میدونی نمیشه کاش ها رو کاشت؟ |
||
۱۷ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول میدونی بعضیا تو هپروت سیر میکنن....؟میدونی وقتی اومدن بیرون میخوره تو پرشون؟ میدونی نمیشه کاش ها رو کاشت؟ بله خیلی هم بداخلاقن سولو متوجه نشدم بلیییییییی میدونی بعضیا خیلی بی اعصابو داغونن؟ میدونی خیلی بی جنبه ان؟ میدونی کیو میگم؟ |
||
۱۷ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: *untouchable*
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۲۴ دی ۱۳۹۰
از: Black Heaven
طرفدار:
- messi,xavi - Pep - piroozi - spain - ##### - pep - anybody گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول PedraM نوشته:میدونی بعضیا خیلی بی اعصابو داغونن؟ میدونی خیلی بی جنبه ان؟ میدونی کیو میگم؟ اره اره نه کیو میگی؟؟؟ منو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونی امروز جمعس؟ میدونی من هم دارم درس میخونم هم اهنگ گوش میدم هم تو سایتم هم فیلم دانلود میکنم؟ تمرکزو حال میکنی؟؟ |
||
|
|||
۱۷ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ARROW
پیام:
۴,۰۹۶
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۱
از: بندر عباس
طرفدار:
- مسی ، ژاوی و اینی - ریوالدو-کرایوف - استقلال - اسپانیا-در صورت امکان کاتالونیا - - - رایکارد-پپ - - گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول میدونی امروز جمعس؟ میدونی من هم دارم درس میخونم هم اهنگ گوش میدم هم تو سایتم هم فیلم دانلود میکنم؟ تمرکزو حال میکنی؟؟ بله نه اگر این کار ها رو دارید انجام میدید بله میدونی بعضی ها فکر میکنن همه چی رو در موردت میدونن؟ میدونی در اصل هیچی نمیدونن؟ تو هم همین فکر رو میکنی؟ |
||
MES QUE UN CLUB | |||
۱۷ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Arash نوشته:میدونی بعضی ها فکر میکنن همه چی رو در موردت میدونن؟ میدونی در اصل هیچی نمیدونن؟ تو هم همین فکر رو میکنی؟ بله دقیقا" شاید آره میدونی اینجا چه خبره؟ منظور دوستان رو متوجه میشی؟ میدونی آواتارم عکس کوچولوییای ژاویه؟ |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۱۸ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول میدونی اینجا چه خبره؟منظور دوستان رو متوجه میشی؟ میدونی آواتارم عکس کوچولوییای ژاویه؟ نه اره اره فهمیدم میدونی حالم بد شد؟ میدونی عصبیم؟ میدونی هر چی دورم بود و شکوندم؟ |
||
۱۸ آذر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول میدونی حالم بد شد؟ میدونی عصبیم؟ میدونی هر چی دورم بود و شکوندم؟ نه اره نه چرا؟ میدونی انقدخندیدم سرم دردگرفت؟ میدونی چرااینطورشد؟ میدونی باشگاه پروازچیه؟ |
||
|
|||
۱۸ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ARROW
پیام:
۴,۰۹۶
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۱
از: بندر عباس
طرفدار:
- مسی ، ژاوی و اینی - ریوالدو-کرایوف - استقلال - اسپانیا-در صورت امکان کاتالونیا - - - رایکارد-پپ - - گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول میدونی انقدخندیدم سرم دردگرفت؟ میدونی چرااینطورشد؟ میدونی باشگاه پروازچیه؟ نه نه-چرا؟ نه میدونی دیروز تولد دختر الگواخه بود؟ میدونی اسمش چیه؟ میدونی چند ساله شد؟ |
||
MES QUE UN CLUB | |||
۱۸ آذر ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |