در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: آبی های پایتخت | ||
![]() ![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
فرهاد مجیدی گفت: به خوب و بد بازگشتم به استقلال فکر نکردم و هدفم فقط خوشحالی هواداران بود. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، وی پس از آن که قرارداد خود را رسما با استقلال ثبت کرد، گفت: من فقط به خاطر اینکه احساس کردم هواداران استقلال با آمدن من هرچند کم خوشحال میشوند، به تیم بازگشتم و اصلا به خوب و بد بودن این مسئله فکر نکردم. من فقط میخواستم که هواداران استقلال خوشحال باشند. وی ادامه داد: من چند ماه در هوای سرد لندن از ساعت 6 صبح تا 8 شب به کلاس مربیگری رفتم ولی هشتم بهمن که امتحان من است نمیتوانم در جلسه امتحان حاضر شوم چون با پرسپولیس بازی داریم. مجیدی در ادامه گفت: صحبتی هم درباره حاشیههای مطرح شده در چند روز اخیر دارم. وقتی صحبت از مکتب ناصر خان حجازی کردم منظورم این بود که حجازی اسطوره همه استقلالیهاست، او به خاطر شخصیت و رفتارش محبوب پرسپولیسیها نیز هست. اگر صحبتی در این رابطه کردم به این دلیل بود که مردم ناصرخان را به دلیل بازیها و گلری کردنش دوست ندارند بلکه صداقت و روراستی او را دوست دارند. وی افزود: آرزوی من این است که اصولی را که ناصرخان بر آن پایبند بود در زندگی فردی و فوتبالیام ملاک قرار دهم. فرهاد جون باش تو دربی ما تو رو میبینیم یاده میگ میگ میوفتیم. مجیدیه اوسین بولت هو هو هو هو.. ![]() ![]() ![]() |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۳ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
اندازه يک بازي آسيايي وقت صرف گهر کرديم صالح:در نقلوانتقالات از سالمترين تيمها بوديم مربي تيم فوتبال استقلال گفت، در فصل نقلوانتقالات زمستاني يکي از سالمترين تيمها بوديم. -------------------------------------------------------------------------------- مجيد صالح درباره پيروزي تيمش برابر استيلآذين گهر دورود در جام حذفي گفت: "اين بازي را به دو بخش تقسيم ميکنم. بخش اول مربوط به ميزباني گهر و مردم خوب دورود ميشود که به نوبه خودم از آنها تشکر ميکنم. هواداران گهر از ساعتها قبل از بازي تمام دو هزار جايگاه ورزشگاه را پر کرده و بسياري هم بيرون ورزشگاه مانده بودند. مسئولان اين شهر بايد هر چه سريعتر امکان حضور تماشاگران بيشتر را در ورزشگاه فراهم و جايگاه نيمهکاره آن را تکميل کنند." وي ادامه داد: "اميدوارم مردم خوب دورود تا پايان فصل همين طور خوب رفتار کنند و شايستگي خود را براي ميزباني که حق آنهاست، نشان دهند. باز هم از آنها تشکر ميکنم، چون در طول بازي هيچ بياحترامي نکردند و همان طور که روي اسکوربورد ورزشگاه درج شده بود، کاري کردند که در فضاي زيباي احترام به هم از فوتبال لذت ببريم. آنها تيم خود را تشويق کرده و حتي گاهي استقلال و سرمربياش را نيز مورد محبت قرار دادند." صالح در ادامه گفت: "بخش دوم مربوط به مسايل فني بازي ميشود که در اين رابطه بايد بگويم استقلال رفته رفته بهتر ميشود. با ترميم نقاط ضعف تيم ميخواهيم تيمي در خور جايگاه استقلال داشته باشيم. در ادامه کار ما سخت تر است؛ چون ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا را پيشرو داريم و به ويژه در آسيا حريفان ما از نظر سختافزاري و نرمافزاري بسيار جلو هستند و بايد با شرايط بسيار بهتري وارد مسابقات شويم." مربي تيم فوتبال استقلال درباره عملکرد اين تيم در فصل نقلوانتقالات زمستاني هم گفت: "روي گزينههاي جذب شده از حدود يک ماه و نيم پيش فکر ميکرديم ولي به خاطر رعايت مسايل حرفهاي اين مسايل را عنوان نکرديم. در فصل نقلوانتقالات زمستاني فهرست بازيکنان مدنظرمان را تکميل و مذاکره با آنها را شروع کرديم. دقيقا در نقاطي بازيکن گرفتيم که در آنها ضعف داشتيم. مثلا در ابتداي فصل خط مياني ما بسيار خوب بود اما با رفتن زندي و توزي و مصدوميت جانواريو و حتي جباري نياز داشتيم که بازيکنان جديدي را در اين خط جذب کنيم.در نقلوانتقالات زمستاني از نظر جذب بازيکن يکي از سالمترين تيمها بوديم چون بازيکناني را جذب کرديم که يا قراردادشان را فسخ کرده بودند، يا آزاد بودند و يا مانند آنچه با نفت تهران انجام داديم که يک تبادل بازيکن بود. انشاالله شرايط ما بهتر ميشود و اوج کارمان را در ليگ قهرمانان آسيا ميبينيم." صالح افزود: "تفاوت نيم فصل دوم با ابتداي فصل اين است که بازيکنان جديد در تيمهاي خود بازي کرده و تمرين مداوم داشتهاند، بنابراين شرايط خوبي را براي بازي دارند. تنها نکتهاي که باقي ميماند، هماهنگي آنها در تاکتيک تيمي است که با انجام بازي در جام حذفي و تمرينهاي بيشتر حاصل ميشود." مربي تيم فوتبال استقلال بار ديگر به ديدار تيمش با گهر در دورود اشاره کرد و گفت: "بازي سختي در اين شهر داشتيم و به اندازه يک بازي آسيايي وقت صرف کرديم. اگر ميخواستيم با يک تيم آسيايي بازي کنيم، چهار روز وقت صرف ميشد که همين مقدار زمان براي بازي با گهر صرف شد. ضمن اين که براي انجام اين بازي در مجموع حدود 1000 کيلومتر به صورت زميني راه رفتيم که خستگي زيادي براي بازيکنان به همراه داشت. البته خدا را شکر نتيجه خوبي گرفتيم و از اين مرحله سربلند بيرون آمديم. ممکن است اين خستگي در ابتداي نيمفصل دوم ما را اذيت کند اما تلاش ميکنيم که با ريکاوري بازيکنان شرايط را بهتر کنيم." وي در پايان و در پاسخ به اين سوال که آيا موافق عقب افتادن بازي اول استقلال در نيم فصل دوم است يا خير، گفت: "مطمئنا اگر اين کار لازم باشد، درخواستش را به سازمان ليگ ميدهيم. تازه شنبه شب ساعت 24 به تهران رسيديم و تصميم درباره اين مساله اول به صلاحديد آقاي قلعهنويي و سپس به مشورت کادر فني بستگي دارد." |
||
|||
۳ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
سازمان لیگ با درخواست استقلال مبنی بر تعویق بازی با الومینیوم هرمزگان مخالفت کرد تا این بازی چهارشنبه در خلیج فارس انجام شود. به گزارش قدس آنلاین، پس از تعویق یک روزه بازی استقلال و گهر مسئولان تیم تهرانی از سازمان لیگ خواستند بازی شان با تیم آلومینیوم هرمزگان را یک روز به تعویق بیندازند. مسئولان باشگاه استقلال معتقد بودند که چون این بازی در استان هرمزگان برگزاری می شود و این تیم بازی گذشته خود مقابل گهر را نیز در شهر دورود و با آن شرایط دشوار انجام داده پس بازی با آلومینیوم هرمزگان هم باید یک روز به تعویق بیفتد. اما سازمان لیگ صبح امروز به مسئولان باشگاه استقلال اعلام کرد که تحت هیچ شرایطی بازی این تیم مقابل آلومینیوم هرمزگان به تعویق نخواهد افتاد و آبی های پایتخت باید چهارشنبه در هرمزگان مقابل تیم آلومینیوم بازی کنند. به این ترتیب استقلالی ها امروز یک جلسه تمرین ریکاوری انجام خواهند داد و فردا و پس فردا تمرینات تاکتیکی مربوط به بازی با آلومینیوم را انجام دهند و چهارشنبه در بندعباس به میدان بروند. بازی استقلال و آلومینیوم هرمگزان ساعت 17:30 چهارشنبه در ورزشگاه خلیج فارس برگزاخواهد شد. |
||
|||
۳ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
بازیکن صربستانی امروز با استقلال ثبت میکند خبرگزاری فارس: باشگاه استقلال امروز با یک بازیکن صربستانی قرارداد رسمی امضا میکند. Tweet به گزارش خبرگزاری فارس، با توجه به اینکه روز گذشته در آخرین روز نقل و انتقالات، باشگاه استقلال توزی و لیام ردی دو بازیکن خارجی خود را از لیست خارج کرد، توانست علاوه بر جذب فرهاد مجیدی برای جذب یک بازیکن آزاد خارجی نیز جا باز کند. از این رو امروز بازیکن صربستانی که در تیم پارتیزان بازی می کرده است و در پست هافبک به میدان می رود در هیئت فوتبال تهران حاضر می شود و قرارداد خود را با این تیم ثبت می کند. |
||
|||
۳ دی ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول فرهاد جون باش تو دربی ما تو رو میبینیم یاده میگ میگ میوفتیم.مجیدیه اوسین بولت هو هو هو هو.. حالاجداازتعصب مجیدی به استقلال واقعاالان اومدنش کمکی به تیم میکنه؟36سالشه ![]() |
||
|
|||
۳ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
نقل قول حالاجداازتعصب مجیدی به استقلال واقعاالان اومدنش کمکی به تیم میکنه؟36سالشهبدون تعصب دارم میگم مجیدی بازیکن فوق العاده ایه حالا از نظره فنی پارسال که 36 سالش بود خیلی خوب حالا الان بازیش رو ندیدم که بتونم نظر بدم. ولی هم از نظره روحی مفیده هم از لحاظ بازی به احتمال زیاد به درد استقلال میخوره. ولی خدا کنه حاشیه ساز نباشه. |
||
|||
۳ دی ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول ولی هم از نظره روحی مفیده هم از لحاظ بازی به احتمال زیاد به درد استقلال میخوره. ولی خدا کنه حاشیه ساز نباشه. حالاتااین بیادبدنسازی کنه تا اماده بشه فصل تموم شده... ![]() حالامعلوم نیس باقلعه نوعی بازحرفشون بشه بازمجیدی خداحافظی کنه... ![]() |
||
|
|||
۳ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amir37
پیام:
۶
عضویت از: ۱ دی ۱۳۹۱
از: fereydoonkenar
طرفدار:
- مسی - استقلال - اسپانیا - جانواریو - مسی - قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
پیش به سوی ستاره سوم ....
|
||
۴ دی ۱۳۹۱
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۴ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تو دربيه 69999999999999999999 شيث پشته فرهاد بدووووووووووو |
||
۵ دی ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |