در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: اخبار و حواشی فوتبال ایران | ||
|
تساوی نفت برابر پرسپولیس با آن مختصات دراماتیکش در واقع یک یادآوری برای بیرون کشیدن طعم واقعی جنوب بود سایت گل- باید چند روزی میگذشت تا بتوان، نه از سر احساس بلکه با منطق به اتفاق عصر سهشنبه ورزشگاه آزادی نگاه کرد. صنعت نفت آبادان شبی را برای مردمان شهرش رقم زد که تلفیقی بود از هله هلیوسه و بوی فاضلاب. تساوی طعم خاصی داشت. نه میتوان گفت نفتیها پیروز شدند و نه برچسب شکست شایسته آنهاست. میتوان تا خرتناق صبح، تا بوق سگمصب پالایشگاه، تا گراند شاپوری از اتفاقات و افتخارات جنوب نوشت. میتوان مسحور لحظاتی شد که پدران جنوب در دهه چهل، سی یا قبلتر اسکواش بازی میکردند و گلف یک اتفاق عادی بود. میتوان به میلک بار نگاه کرد در عنفوان نمایندگی بریتیش ایرویز دم فلکه الفی. یا شاید کودکی باشم با قوطی چیپس پرینگلس که عاشقانه مادر خوشپوش خود را کنار سینما تاج با آجرهای انگلیسی خود راه میبرد تا محصول جدید سال 1978 والت دیسنی را ببیند. همه این غوطه خوردنها یعنی نوستالژی کوفتی. واقعیت چیز دیگری ست. واقعیت یعنی لبه آرزو را پایین کشیدن. یعنی محراب شاهرخی و ابو و حسون دیگر پلیت کهنه پالایشگاه شدهاند. یعنی دریبل روی یک کلینکس اصل دیگر وجود ندارد. یعنی حالا انقدر منطقه آبادان آزاد شده که جاسم و کامران و عبود پشت فرمان کادیلاک 2012 مینشینند و البته فلافل کماکان اثبات تناقض دو قشر از جامعه است. تساوی نفت برابر پرسپولیس با آن مختصات دراماتیکش در واقع یک یادآوری برای بیرون کشیدن طعم واقعی جنوب بود. فقیر و کادیلاک، همه از این نتیجه خوشحال شدند. انگار راهی بود برای آشتی دادن دو جامعه نوظهور. یکی فقیر و غوطهور در قدیم و یکی تازه به دورانی رسیده که فقرای فعلی بارها در آن غوطه خوردهاند. |
||
۷ دی ۱۳۹۱
|
|
|
اعتراض فولاد به انتخاب این داور به جایی نرسید و البته کابوس دوباره تکرار شد سایت گل - تیم فولاد در حالی اولین بازی نیم فصل دوم را شروع کرد که در نه بازی قبل خود هیچ باختی را در کارنامه خود ندیده بود و در صورت برد می توانست به رده اول جدول صعود کند.اما بخت با یاران فولاد یار نبود و نتوانستند در بازی مقابل داماش پیروز شوند و به تساوی رصایت دادند. فولاد در بازی بعد باید در اصفهان برابر سپاهان قرار بگیرد.دو تیم دچندی پیش در جام حذفی برابر هم در اصفهان قرار گرفتند که سپاهان موفق شد با نتیجه دو بر یک فولاد را شکست دهد. امان ازتصمیمات اشتباه... فولاد در بازی با ذوب آهن آن چنان مورد عنایت داور بازی قرار گرفت که بازی برده را با باخت عوض کردو این اشتباهات داوری به فراموشی سیر می کرد تا دوباره تصمیم شاهین حاج بابایی ذهن ها را به خود درگیر کند. در بازی فولاد برابر داماش در دقیقه 28 داور در حالی اعلام پنالتی کرد که این تصمیم بسیار سخت گیرانه و مشکوک گرفته شد.فولادی ها پس از اعلام پنالتی به شدن به این تصمیم معترض بودند.سرمربی فولاد نیز این پنالتی را عامل از دست دادن تمرکز بازیکنانش دانست. از آنجایی که حاج بابایی قبلا با چند تصمیم عجیب زخم خود را به فولاد زده بود حالا ما منتظر سومیش هستیم! فولاد، 10 بازی بدون باخت تیم فولاد در بازی برابر داماش به تساوی رسید تا رکورد شکست ناپذیری خود را جابه جا کند و یک بازی افزایش دهد.فولادی ها از 10 بازی گذشته توانسته اند 24 امتیاز را کسب کنند. که این یکی از نتایج فوق حساب می شود.فولاد در هفته بعد برابر تیم دوم کنونی جدول قرار خواهد گرفت.دو تیم تا کنون در لیگ برتر و حذفی امسال دو بار برابر هم قرار گرفته اند که سپاهان هر دو بازی را برده است.اما این بازی حساسیت ویژه ی خود را دارد و مطمئنا فولاد برای برد به میدان خواهد رفت.فولاد در صورت برد برابر سپاهان می تواند جای وی را در جدول رده بندی بگیرد. |
||
۷ دی ۱۳۹۱
|
|
|
قلعهنويي در مصاحبه مطبوعاتياش بعد از بازي امروز گفت با چند تن از بازيكنان تيم جلسه داشته و اين موضوع را «تا حدودي» حل كرده است سايت گل- جواد نكونام، همانطور كه پيشبيني ميشد غايب بزرگ ديدار امروز استقلال و آلومينيوم بود. كشمكشهاي اين چند روزه ميان نكو و مسئولان استقلال و قهر دو روزه او از تمرينات آبيپوشان نهايتا منجر به اين شد كه او از بيرون شاهد پيروزي و صعود همتيميهايش به صدر جدول باشد. امروز امير قلعهنويي براي اينكه اصول هميشگياش را زير پا نگذارد و حد و حدود بازيكنانش را به يادشان بياورد با وجود اينكه هافبك دفاعي ديگري در ليستش نداشت، پژمان منتظري را به خط هافبك فرستاد اما راضي به بازي كردن كاپيتان تيم ملي نشد. حالا بايد ديد آينده كاري نكونام در باشگاه استقلال به كجا خواهد كشيد. آقاي شماره 6 پاسخ قهر و غيبتهايش را امروز با نشستن پشت خطهاي زمين گرفت و حالا واكنش بعدي اوست كه ميتواند آيندهاش را با آبيپوشان ترسيم كند. خبرگزاريها امروز خبر علاقهمندي نكو براي بازگشت به اوساسونا را از قول سايتهاي اسپانيايي منتشر كرده بودند اما او با رد اين شايعه گفت هيچ تصميمي براي بازگشت به اسپانيا نگرفته است. ضمن اينكه قلعهنويي در مصاحبه مطبوعاتياش بعد از بازي امروز گفت با چند تن از بازيكنان تيم جلسه داشته و اين موضوع را «تا حدودي» حل كرده است. ژنرال تاكيد كرد: «مشكل نكونام نه بازوبند كاپيتاني بوده و نه فرهاد مجيدي.» |
||
۷ دی ۱۳۹۱
|
|
|
در تیم قبلی تعدادی از دوستان سایر رشتههای هنری و البته تعدادی از دوستان فوتبالیست حضور داشتند ولی در تیم ما بازیکنان تماما از رشتههای سینما و موسیقی هستند سايت گل- روز جمعه هشتم ديماه در يك بازي خيريه كه براي كمك به مددجويان تحت حمايت موسسه خيريه رعد برگزار ميشود، تيم منتخبي از خبرنگاران ورزشي به مصاف ستارگان سينما و موسيقي كشور خواهد رفت. تيم ستارگان سينما و موسيقي به تازگي تشكيل شده و از نفراتي چون رضا یزدانی، هومن جوادی، محمدرضا عیوضی، شهاب عباسی، مهدی صبایی، فرهاد جم، هدایت هاشمی، عارف لرستانی، کامبیز دیرباز، محسن تنابنده، امیر نوری، جواد رضویان و... در تركيب خود بهره ميبرد. هومن جوادي، مديرعامل موسسه فرهنگی ورزشی ستارگان سینما و موسیقی پيرامون چگونگي تشكيل اين تيم ميگويد: «اولین تیمی که با این رویکرد تشکیل شد تیم موسیقی نام داشت که در سال ۷۹ شکل گرفت. از سال ۸۱ به بعد تیم هنرمندان پایهگذاری شد و مدیریت آن تیم را آقای حسین یاریار به عهده گرفتند که تا شهریورماه سال جاری در خدمتشان بودیم و بعد از آن تیم ستارگان سینما موسیقی تشکیل شد كه تیمی صرفا هنری است و البته تیم هنرمندان را همچنان تیم خود میدانیم.» جوادي با تاكيد بر اينكه در تيم جديد بهجز كادر فني به هیچ عنوان بازیکن فوتبالیست حضور ندارد، اضافه ميكند: «در تیم قبلی تعدادی از دوستان سایر رشتههای هنری و البته تعدادی از دوستان فوتبالیست حضور داشتند ولی در تیم ما بازیکنان تماما از رشتههای سینما و موسیقی هستند. براي كادر فني تيم هم از آقای مهدوی استفاده كرديم كه جزو فوتبالیستهای خوب و بااخلاق کشورمان هستند و در ۳ تیم بزرگ استقلال، پرسپولیس، سپاهان و همچنين در تیم ملی و تيمهاي خارج از کشور توپ زدهاند. برای نظم دادن به تیم حضور مربی لازم بود.» سرپرست تيم ستارگان سينما و موسيقي كشور، پيرامون فعاليتهاي قبلي اين تيم نيز به سايت گل توضيح ميدهد: «تا کنون ۴ مسابقه انجام دادیم. در اولین مسابقه با تیم منتخب پیشکسوتان ملی فوتسال به نفع زوجهای کمدرآمد دیدار کردیم که از تلویزیون بهصورت مستقیم پخش شد و استقبال خوبی داشت. بازی بعدی به مناسبت یادبود فوت فرزند یکی از سفیران با منتخب دیپلماتهای اروپايی در ایران بود. سومین دیدار ما به مناسبت یابود پیمان ابدی عزیز با تیم منتخب بدلکاران سینما بود و آخرین مسابقه خیرخواهانه ما نیز به نفع بچههای سرطانی موسسه خیریه دهشپور برگزار شد.» پنجمين ديدار اين تيم نيز چنانكه ذكر شد روز جمعه هفته جاری به نفع کودکان معلول موسسه خیریه رعد برگزار خواهد شد كه تيم رقيب منتخبي از خبرنگاران ورزشي كشور هستند. اين مسابقه راس ساعت 15 روز هشتم ديماه در ورزشگاه شهید پیمانگو برگزار خواهد شد و تمام عوايد فروش آن در اختيار موسسه خيريه رعد قرار خواهد گرفت. علاقهمندان براي تهيه بليت اين مسابقه ميتوانند با شماره تلفن 88371096 (021) تماس بگيرند. |
||
۷ دی ۱۳۹۱
|
|
|
جباري در نيم فصل دوم فصل گذشته از سوي مجيدي به عنوان كاپيتان استقلال معرفي شده بود و جالب اين بود اماامسال و در هياهوي انتخاب كاپيتاني براي استقلال، هيچگاه نامش به میان نیامد ديدار تيمهاي استقلال و آلومينيوم هرمزگان در حالي با برتري آبيپوشان و صدرنشيني دوباره اين تيم به پايان رسيد كه اشيههاي اين پيروزي به مراتب پررنگتر از متن آن بود. ز به تعويق نيفتادن بازي توسط سازمان ليگ و لجبازيهاي بهروان با استقلاليها گرفته تا اولين سفر آبيها به بندرعباس و كتك خوردن شاهرخ بياني و البته حاشيههاي ناپايان يك تكه پارچه به اسم بازوبند كاپيتاني و دست به دست شدن آن، از مهمترين اتفاقاتي بود كه اين ديدار را تحتالشعاع خود قرار داده بود. در اين ديدار هم به مانند ۱۷ هفته نيم فصل اول ليگ برتر، استقلال با كاپيتاني سيدمهدي رحمتي بازي را آغاز كرد و اتفاقا در اين نيمه با يك گل بازي را به پايان رسانده و به رختكن رفت. با آغاز نيمه دوم مجتبي جباري كه آرام آرام به روزهاي اوجش نزديك ميشود، مثل دو بازي گذشته از نيمه دوم كار را براي شاگردان قلعهنويي آغاز كرد با يك تفاوت؛ اين بار رحمتي قبل از ورود جباري به زمين مسابقه به سمت وي رفته و بازوبند را به بازوي شماره ۸ استقلال بست تا نيمه دوم با كاپيتاني بازيكني آغاز شود كه هيچكس فكرش را نميكرد. البته جباري در نيم فصل دوم فصل گذشته و پس از ترك استقلال از سوي مجيدي به عنوان كاپيتان استقلال معرفي شده بود و جالب اين بود كه امسال و در هياهوي انتخاب كاپيتاني براي استقلال، هيچگاه نام وي به ميان نيامد. اما نكته جالبي كه در اين ميان وجود دارد اين است كه رحمتي كه با بازگشت جباري و مجيدي ديگر اميدي به بستن بازوبند ندارد، با اين كار به صورت تدريجي مراسم خداحافظياش با با بازوبند كاپيتاني را برگزار كرد تا در آينده، بازويش در غياب بازوبند، احساس غربت نكند! البته شايد هم رحمتي با اهداي بازوبند به جباري قصد داشت مسائلي را به جواد نكونام، كاپيتان تيم ملي بفهماند كه البته خودش در مصاحبه بعد بازي وجود اختلافات با شماره ۶ آبيها را رد كرده و گفت: بازوبند كاپيتاني ارزشش را ندارد كه آدم بخواهد بر سر آن با بهترين دوستانش دچار مشكل شود. |
||
۸ دی ۱۳۹۱
|
|
|
از فردا هم مرحله برگشت بازیها آغاز میشود و هر ۲۸ تیم هر چه در توان دارند باید در زمین بازی ارائه دهند سايت گل- شاید برای آنهایی که بازیهای لیگ یک را پیگیری میکنند نیمفصل اول این مسابقات خیلی زود گذشت. از فردا هم مرحله برگشت بازیها آغاز میشود و هر ۲۸ تیم هر چه در توان دارند باید در زمین بازی ارائه دهند. رقابت در صدر و در قعر جدول بسیار حساس است. فردا و در گروه اول بازی ابومسلم- نساجی در مشهد سخت و حساس خواهد بود. تیم شمالی برای ماندن در جمع مدعیان باید از مشهد دست پر برگردد و میزبان هم اگر بازیهای خانگیاش را با برد پشت سر نگذارد برای صعود به لیگ برتر از شانس کمی برخوردار میشود. گسترش فولاد هم که با رسول خطیبی امتیازهای باارزشی را به دست آورده و به صدر تکیه زده در زمین اتکا بازی آسانی ندارد. جدال الوند همدان با تیم قعرنشین ماشینسازی برای هر دو تیم اهمیت زیادی دارد. نفت مسجدسلیمان هم که پنج شش بازیکنش را کنار گذاشته و نفرات جدیدی را به خدمت گرفته بازی بسیار سختی را با استقلال اهواز دارد. بازی شاهین- مس سرچشمه هم برای خودشان و هم برای بالانشینان جدول اهمیت دارد. در گروه دوم هم بازیهای مهمی را شاهد خواهیم بود. تیم صدرنشین استقلال صنعتی دربی خوزستان را در حالی با ملی حفاری برگزار میکند که از دست دادن یک امتیاز هم بسیار گران تمام میشود. راهیان کرمانشاه هم با جواد زرینچه در ساری با سایپا شمال بازی میکند. نادر دستنشان برای فرار از انتهای جدول نیاز به پیروزی دارد اما حساسترین بازی این گروه را دو تیم شهرداری تبریز- پاس همدان برگزار میکنند. تقابل فراز کمالوند با تیم سابقش حتما تماشایی میشود. دو تیم انتهای جدولی یادآوران شلمچه- فولاد یزد یک بازی ۶ امتیازی را پیشرو دارند. تساوی برای هر دو تیم با باخت فرقی ندارد. در رفسنجان هم بازی مس این شهر با ایرانجوان بوشهر حساسیت زیادی را به خصوص برای تیمهای بالای جدول دارد. برنامه هفته چهاردهم لیگ یک جمعه۸/۱۰/۹۱ اتکا گلستان- گسترش فولاد تبریز (شهدا گرگان) ساعت: ۱۴ الوند همدان- ماشین سازی تبریز (قدس همدان) ساعت: ۱۴ ابومسلم خراسان- نساجی مازندران (ثامن الائمه مشهد) ساعت: ۱۴ گل گهرسیرجان- شهرداری اراک (اختصاصی گل گهر) ساعت: ۱۴ پارسه- آهن بافق یزد (صنایع دفاع) ساعت: ۱۴ شهرداری تبریز- پاس همدان (تختی تبریز) ساعت: ۱۴ شهرداری یاسوج- شهرداری بندرعباس (تختی یاسوج) ساعت: ۱۴ سایپا شمال- راهیان کرمانشاه (شهدا ساری) ساعت: ۱۴ مس رفسنجان- ایرانجوان بوشهر (تختی رفسنجان) ساعت: ۱۴ فولاد یزد- یادآوران شلمچه (شهید نصیری یزد) ساعت: ۱۴ نیروی زمینی تهران- برق شیراز (شهدا نزاجا) ساعت: ۱۴ شاهین بوشهر- مس سرچشمه (شهید بهشتی بوشهر) ساعت 14:15 استقلال اهواز- نفت مسجد سلیمان (تختی اهواز) ساعت 14:15 ملی حفاری اهواز- استقلال خوزستان (اختصاصی نفت) ساعت 14:15 |
||
۸ دی ۱۳۹۱
|
|
|
با وجود شایعات تا کنون پشت سر خسرو حرف نزدم. او در استقلال نه با من همپستی است نه مشکلی با یکدیگر داریم. متأسفانه نمیدانم چرا روزنامهها این بحثها را راه انداختند سايت گل- وقتي حسن اشجاری به علت برخی مشکلات شخصی و خانوادگی از سپاهان جدا شد خیلی از اهالی فوتبال فکر میکردند این بازیکن راهی ملوان شود. اما او بعد از توافق با قلعهنویی راهی استقلال شد و حالا در گفتگويي اختصاصي با سايت گل میگوید از حضور در این تیم بسیار خوشحال و راضی است. در نيمفصل اول بازيهاي زيادي براي سپاهان انجام دادي. چطور شد به يكباره از اين تيم جدا شدی؟ به خاطر یکسری مسائل خصوصی و شخصی از این تیم رفتم. چه مسائلی؟ خب دیگه، نمیخواهم در موردش حرفی بزنم. پس مشکلی با سپاهانیها نداشتی؟ خیر، اصلا. اما خیلی از بازیکنان سپاهان با کرانچار به مشکل برخورده بودند. من با کسی مشکلی نداشتم و در اکثر بازیها هم به عنوان مهرۀ فیکس در ترکیب به میدان رفتم. اگر بحث فنی در میان بود پس باید در نیمفصل اول از این تیم جدا میشدم. اما نگذاشتند چنین اتفاقی بیفتد. چرا استقلال؟ فکر میکنم بهترین انتخابم بود. مهمترین دلیل استقلالی شدنم این بود که سرمربی اين تیم به من اعتقاد داشت. در این چند وقت هم برای استقلال عملکرد خوبی داشتی. مگر قرار بود بد بازی کنم؟ در تیم ملی با اکثر بازیکنان استقلال همبازی بودم، شاید برای هر بازیکنی ۲، ۳ ماه طول بکشد تا در تیم جدید جا بیفتد اما من بازیکن کمتجربهای نیستم. من در اکثر تیمهای بالای جدول مانند ذوبآهن و سپاهان که همیشه مدعی بودند بازی کردم. بحث تیم ملی شد، چقدر امیدواری که با حضور در استقلال دوباره به تیمملی دعوت شوی؟ به علت یکسری نامهربانیها از تیم ملی جا ماندم. سال گذشته با ۱۰ پاس گل، ۳ گل زده در لیگ و یک گل در جام باشگاههای آسیا آمار خوبی را به جا گذاشتم. کما اینکه در ۲۵ بازی منهای چند بازی که مصدوم بودم به میدان رفتم اما متأسفانه به تیم ملی دعوت نشدم. انشاءالله که امسال به این امر مهم برسم. تا فصل گذشته مدام تا پای ميز مذاکره با پرسپولیسیها رفتی اما هیچ وقت با این تیم قراردادی امضا نکردی. چرا؟ بله، بحث حضورم در این تیم شده بود. حتی تا پای قرارداد هم رفتم اما خوشحالم که به پرسپولیس نرفتم. حتی در ابتدای این فصل هم مذاکراتی را با این تیم انجام دادم که دیگر قسمت نبود پرسپولیسی شوم. با ملوان هم مذاکرات مثبتی انجام دادی و همه فکر میکردند تو به تیم شهرت ميروی؟ بله. به خاطر مشکلاتم ملوان برایم در اولویت بود اما بعد از صحبت با امیرخان قلعهنویی بحثی در استقلالی شدنم باقی نماند. در مورد ملوان باید بگویم من با شخص احمدزاده مشکلی نداشتم اما مدیریت این تیم روراست نبودند. بهخاطر بعضی حرف و حدیثها از سوی مدیریت ملوان تصمیم گرفتم با استقلال قرارداد ببندم. هر وقت میخواهم تیمی را انتخاب کنم قبلش مادرم برایم استخاره میکند. این بار هم مادرم استخاره کرد که جوابش خیلی خوب بود. از صمیم قلب میگویم که خیلی خوشحالم به استقلال آمدم و به هیچ وجه به جدایی از این تیم فکر نمیکنم. اما خیلی از روزنامهها نوشته بودند که ته دلت پرسپولیسی هستی؟ اصلا چنین چیزی نیست. واقعا خندهدار است. من تا کنون جایی عنوان نکردم که پرسپولیسیام و همچنین جایی هم نگفتم از بچگی و زمانی که در آغوش مادرم بودم استقلالی بودم! من یک ملوانیام و تیم شهرم را از ته دلم دوست دارم. مشکلات با نکونام و خسرو حیدری هم که خدا را شکر حل شد؟ برای افرادی که میگفتند من با این دو بازیکن مشکل دارم متأسفم. وقتی با استقلال قرارداد بستم خیلیها گفتند جواد به خاطر حضور تو در این تیم ناراحت است اما چنین چیزی نبود. حتی با خسرو حیدری هم مشکلی ندارم. این مسائل در فوتبال زیاد است. مگر برادر با برادر دچار اختلاف نمیشود؟ من با جواد و خسرو دوست بودیم و هستیم. اینکه میگویند در تیم دودستگی وجود دارد و بازیکنان حامی نکونام جرأت نزدیک شدن به مجیدی را ندارند تا چه حد صحت دارد؟ تکذیب میکنم، در استقلال هیچ دودستگی وجود ندارد. این را هم اضافه کنم زمانی که در سپاهان بودم بعد از بازی با استقلال عصبی شدم و مصاحبهای کردم که نباید چنین کاری را انجام میدادم. به خاطر همین از جواد هم معذرتخواهی کردم. در این بازی آخر هم که دیدید خدا را شکر جواد به استقلال بازگشت. کاپیتان تیمملی علیرغم نیمکتنشینی مقابل آلومینیوم حرفهای عمل کرد و به هیچ عنوان اعتراض هم نکرد. الان در تیم جو خوبی وجود دارد و همۀ بازیکنان دوستان و همبازیهای خوبی برای یکدیگر هستند. با حیدری چطوری؟ خسرو رفیقم است. با وجود شایعات تا کنون پشت سر خسرو حرف نزدم. او در استقلال نه با من همپستی است نه مشکلی با یکدیگر داریم. متأسفانه نمیدانم چرا روزنامهها این بحثها را راه انداختند. بعضی از روزنامهها نوشته بودند که فتحاللهزاده با ترتیب دادن جلسهای بین من و نکونام ما را آشتی داد که اصلا چنین اتفاقی نیفتاد. من فقط یک بار حاجی فتحاللهزاده را آن هم موقع عقد قرارداد دیدم و از آن روز تا کنون ایشان را ندیدهام. امیدوارم رسانهها به چنین مسائل کذبی دامن نزنند. بالاخره کاپیتان اول استقلال چه کسی است؟ ببینید سرمربی استقلال فرد بادرایت و باهوشی به نام امیرخان قلعهنویی است. او میداند باید چه کسی را بهعنوان کاپیتان معرفی کند. هر بازیکنی کاپیتان شود احترامش برای بقیه واجب است. فرقی نمیکند از بین جواد نکونام، مهدی رحمتی یا فرهاد مجیدی کدام یک کاپیتان شوند. هر سه بازیکن اسطورههای استقلال و تیم ملی محسوب میشوند. کاپیتان را سرمربی تیم انتخاب میکند. نمیدانم برای چه این همه برای استقلال حاشیه درست میکنند. خندهدارتر این است که میگویند نکونام و رحمتی با یکدیگر مشکل دارند در صورتی كه مهدی و جواد در تمام اردوها با یکدیگر هماتاقی هستند و من نمیدانم این دو نفر چرا باید مشکل داشته باشند. با هاشم بیگزاده رقابت و تعامل داری؟ صد درصد. من و هاشم علاوه بر اینکه رفیقیم رقیبان خوبی هستیم. فرهاد مجیدی هم که به تیم اضافه شد؟ فرهاد اسطورۀ استقلال است و همه دوست داشتند به استقلال برگردد. کارنامۀ او در استقلال مشخص است و تکنیک و شم گلزنی او انکار ناپذیر است. كمي هم از بازي با آلومینیوم صحبت كنيم. برد خوبي در بندرعباس به دست آورديد. برتري مقابل تیمهای اکبر میثاقیان که همیشه فوتبال را فیزیکی و دونده بازی میکنند سخت است. در نیمۀ اول ما خیلی سرتر بازی کردیم اما با اخراج بازیکن حریف فشار ما بر روی حریف بیشتر شد و ما علیرغم حواشی زیادی که قبل از بازی برایمان به وجود آورده بودند توانستیم ۳ امتیاز را کسب کنیم. البته بازی بسیار سختی بود. و بازی بعدی مقابل سایپا؟ سایپا هم تیم جوان، دونده و باانگیزهای است. بازی مقابل این تیم نیز شرایط خاص خودش را دارد اما ما همقسم شدیم دیگر امتیازی از دست ندهیم. بنابراین روز سختی را برای سایپا رقم میزنیم. استقلال قهرمان میشود؟ صد درصد، در قهرمانی استقلال شک نکنید. رقیبان استقلال کدام تیمها هستند؟ سپاهان رقیب سرسخت استقلال است. البته تراکتور را هم نباید دستکم گرفت. پرسپولیس چطور؟ فعلا خیر. پرسپولیس در حال حاضر رقیب استقلال نیست و نمیتواند مدعی باشد. اما پرسپولیس هم در نیمفصل دوم تا حدودی دچار تغییر و تحول شده و من فکر میکنم به مرور شرایطش بهتر شود. |
||
۸ دی ۱۳۹۱
|
|
|
کبه در رشت روزهای خوشی دارد سایت گل - این وروجکي که میبینید جبرییل کبه فرزند بوبکر کبه بازیکن جنجالی داماش است که مدتها بر سر قانونی بودن یا نبودن قراردادش با داماش از سوی تیم استقلال سوژه شد. شما فقط به نوع دیزاین موهای پدر و پسر دقت کنید!! |
||
۸ دی ۱۳۹۱
|
|
|
فدراسيون فوتبال از تلاشهايش براي كسب ميزباني جام ملتهاي آسيا خبر داده است كه در صورت كسب اين ميزباني شرايط حضور زنان در ورزشگاه نيز محقق ميشود سایت گل- ورود زنان به ورزشگاههاي فوتبال؛ اين آرزويي است كه در سالهاي اخير از تحقق آن زياد صحبت شده، اما فقط صحبت شده! اين بار هم فدراسيون فوتبال از تلاشهايش براي كسب ميزباني جام ملتهاي آسيا خبر داده است كه در صورت كسب اين ميزباني شرايط حضور زنان در ورزشگاه نيز محقق ميشود. اين هم از آن دست «خبر/رويا»هايي است كه اهالي فوتبال ياد گرفتهاند بخوانند ولي به تحقق آن دلخوش نباشند. رییس فدراسیون فوتبال کشور ديروز در همدان گفت: «شرایط حضور زنان در ورزشگاهها در صورت کسب میزبانی جام ملتهای آسیا در سال ۲۰۱۹ فراهم میشود.» كفاشيان اضافه كرد: «کشورمان در میزبانیهای آسیایی انجام شده در چند سال اخیر ورود بانوان خارجی به ورزشگاهها را آزاد کرد و توانستیم شرایط مناسبی را فراهم کنیم که تابع مقررات نیز بود. هماکنون نیز ضمن رعایت استانداردهای کنفدراسیون فوتبال آسیا برای میزبانی جام ملتها، راهکارهای لازم برای ورود بانوان ایرانی در ورزشگاه را نیز تا آغاز مسابقات خواهیم داشت.» البته ايران يك بار ديگر هم براي كسب ميزباني جام ملتها در سال 2011 خيز برداشت كه رقابت ميزباني را با اختلاف زيادي به رقبا باخت. اين بار اما رئيس فدراسيون به اهالي فوتبال اميدواري ميدهد: «کشورمان امکانات لازم برای میزبانی این مسابقات را دارد و امیدواریم با این میزبانی موافقت شود. در مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا که امسال در کشورمان برگزار شد نیز توانستیم نظر مساعد AFC را جلب کنیم.» در سالهاي اخير و در بازيهاي ملي برگزارشده در تهران، براي تيمهاي ميهمان اجازه ورود زنان به ورزشگاه صادر شده اما زنان ايراني همچنان پشت خط قوانين داخلي ماندهاند. حتي در رقابتهاي واليبال كه زنان تماشاگر حضور چشمگيري داشتند اخيرا ورود زنان به سالن ممنوع شده است. با اين حال فدراسيون فوتبال وعده تغيير قوانين را داده و براي پي بردن به صحت و سقم اين وعدهها بايد بيشتر منتظر ماند. نكته جالب اينجاست كه كفاشيان وعدههايش در اين زمينه را با اين جمله به پايان ميبرد: «البته شاید تا مسابقات ۲۰۱۹ جام ملتهای آسیا من در فدراسیون نباشم، با این وجود امیدوارم شرایطی فراهم شود تا بانوان نیز برای تماشای مسابقات به ورزشگاهها بروند.» متوجه شديد؟ آقاي رئيس هم قولي به كسي نميدهد. ايشان صرفا «اميدوار»ند. درست مثل ما. |
||
۸ دی ۱۳۹۱
|
|
|
آخرين تجربه لوكا در ايران هدايت سپاهان در ابتداي ليگ يازدهم بود كه بعد از درگيريهاي بيپايان با ستارهها جدا شد و بعد از او اصفهانيها دوباره راه قهرماني را پيدا كردند سايت گل- بركناري ابراهيم قاسمپور از سرمربيگري مس كرمان و انتخاب لوكا بوناچيچ بهجاي او را بايد يكي از عجيبترين تصميمات مديريتي در فصل اخير برشمرد. قاسمپور از مدتها پيش بر سر امضا نشدن متمم قراردادش با مديران مس دچار اختلاف شده بود و بالاخره لجبازي مسئولان باشگاه كار را به جدايي كشاند. اين در حالي بود كه مس بعد از يك شروع ضعيف در ليگ برتر تازه روي دور افتاده و با نتايج بسيار خوبش در هفتههاي اخير به جمع مدعيان بالاي جدول راه يافته است. اختلاف مس با قاسمپور ظاهرا بر سر يك مبلغ 350 ميليوني بود و لابد حالا مسئولان باشگاه كرماني مدعي هستند قطع همكاري با «ابو» يك صرفهجويي مالي براي باشگاه به همراه داشته است. اما كيست كه نداند جذب يك سرمربي خارجي در اين مقطع و با قيمتهاي فعلي ارز، آنقدر خرج روي دست باشگاه خواهد گذاشت كه استفاده از كلمه «صرفهجويي» بيشتر به شوخي شبيه باشد. بدون ترديد حفظ قاسمپور و پرداخت تمام و كمال حق و حقوق او براي باشگاه بهصرفهتر تمام ميشد. استخدام بوناچيچ در زمينه فني و به خصوص اخلاقي هم تصميم مدبرانهاي به نظر نميرسد. مسئولان مس كه از اخلاق تند قاسمپور ناراضي بودند حالا خودشان را دچار كسي كردهاند كه در عصبانيت و تندمزاجي هيچ سرمربي ديگري در ايران به گردش نميرسد. هنوز از ياد نبردهايم كه آخرين تجربه سرمربيگري لوكا در ايران هدايت سپاهان در ابتداي ليگ يازدهم بود كه بعد از درگيريهاي بيپايان با ستارههاي سپاهان از اين تيم جدا شد و بعد از او اصفهانيها دوباره راه قهرماني را پيدا كردند. احتمالا با بازگشت لوكا به ليگ برتر دوباره بايد شاهد واكنشهاي عجيب و غريب او در نشستهاي مطبوعاتي باشيم كه از رفتار متعارف يك مربي حرفهاي فرسنگها فاصله دارد. بعيد نيست كه در آينده نزديك مجبور باشيم استخدام او توسط كرمانيها را در ميان گافهاي مديريتي فوتبالمان ثبت كنيم. شايد هم مسئولان مس توجيه مناسبي براي اين تصميم دارند كه اهالي فوتبال از آن بيخبرند! |
||
۸ دی ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |