در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: فیلم و سریال | ||
مهمان_مهمان
|
نقل قول سـرّ عـشـق نوشته:نقل قول I Want You نوشته:![]() ![]() آن یکی خدای عشق و من دلم خوش است به این مشتها که گاهی مرا به قویترین مرد شهر تبدیل میکنند با هم کنار میآییم سر عقل و عشق و قدرت چه کسی میتواند از ما بگیرد چیزهایی را که نداریم؟ ![]() خیلی هم خوب ![]() منم اولاشو دوست نداشتم زیاد؛ ولی من کلا فیلمی که به لحاظ روانی درگیر باشن شخصیتاش رو دوست دارم ![]() ![]() نقل قول انیمه Sword Art Onlineحیف که انیمه بارون کردم خودمو جدیدا! وگرنه حتما می رفتم سراغش ولی خب انیمه نیمه کاره خیلی زیاد دارم! در ژانرهای مختلف! ![]() |
||
۱۴ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H.M.S
پیام:
۵۸
عضویت از: ۱۷ خرداد ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسي، ژاوي - كرايوف - هيچ - اسپانيا - هيچ كدام - پپ عزیز گروه:
- کاربران عضو ![]() |
لینک عکس شبیه مردی شده ام که با کاکتوس ها زندگی می کند و اسلحه اش را آنقدر به / کمر بسته که آبستن / گلوله ایست که قبل از شلیک هم / لگد میزند .... شبیه دختری شده ای با اشک های 9 میلیمتری و چشم های ضامن دار که خود را در بی کسی اش / غلاف کرده و از پشت ِ چشمی ِ در / نمی توان به مسلح بودنش پی برد .... در باز شود ؟ یا بسته ...فرقی نمی کند انگشت ها باید بین موهای تو و ماشه های بی برو برگرد دست / نشانده ی یکی شوند یکی باید یخ ِ این دوئل را آب کند وقتی که کاکتوس ها تشنه اند و باروت ها / نم کشیده .... اسلحه ات را زیر ِ بالش بگذار تنها قاتل ها میتوانند در یک تختواب ِ تک نفره / با دو آغوش عشق بازی کنند و صدای اعتراض از هیچ گلویی و گلوله ای / در نیاید .... در باز شود یا بسته ، گلوله رد و بدل خواهد شد زن ، تحت هر شرایطی که نزدیک دستگیره ها باشد محترم است / رد می شود و نقش اول مرد / بدل خواهد شد راستی آقای قاتل جواب سلام واجب است / حتی اگر گلوله باشد برداشتی آزاد از فیلم حرفه ای ساخته ی لوک بسون |
||
۱۴ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: neda1010
پیام:
۵۶۸
عضویت از: ۴ شهریور ۱۳۹۱
از: ایران
طرفدار:
- مسی و سسک - کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - کریمی - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
این فیلم موزیکال بینوایان که اومده کسی امارش رو داره?
|
||
بعد از حمله ی اعراب به ایران، عربی از مرد پارسی پرسید: چرا زنان شما حجاب ندارند؟! مرد پارسی گفت: حجاب زنان ما پلک چشمان مردان ماست... |
|||
۱۵ دی ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
ناظر نداره اینجا؟ ![]() این عکس لئون کل page format رو به هم ریخته. |
||
۱۶ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Barcelona_Winner
پیام:
۵,۲۴۰
عضویت از: ۱۱ آبان ۱۳۸۷
از: زیر آسمان
طرفدار:
- مــســی - ریــــــوالــــــدو - اسپانیا - برزیل - گواردیولا - آراگونز گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت ![]() |
درست شد. دوستان لطف کنین عکسای سایز بزرگ رو بصورت لینک بذارین تا نظم صفحات به هم نریزه. ![]() |
||
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک | |||
۱۷ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: neda1010
پیام:
۵۶۸
عضویت از: ۴ شهریور ۱۳۹۱
از: ایران
طرفدار:
- مسی و سسک - کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - کریمی - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
گلدن گلوب امسال چه فيلمايي نامزدشن؟ براي بخش ها مختلف |
||
بعد از حمله ی اعراب به ایران، عربی از مرد پارسی پرسید: چرا زنان شما حجاب ندارند؟! مرد پارسی گفت: حجاب زنان ما پلک چشمان مردان ماست... |
|||
۱۸ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۴۰
طرفدار:
خب بالاخره زیر نویس The Hobbit هم اومد ![]() دوستان حالا میتونیم با کیفیت DVDScr ببینیم فیلمو ![]() ایشالا HD ش هم که بیاد دوباره ببینیم فیلمو ![]() |
||
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک | |||
۱۸ دی ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول امــیــد نوشته:درست شد. دوستان لطف کنین عکسای سایز بزرگ رو بصورت لینک بذارین تا نظم صفحات به هم نریزه. ![]() مرسی :) نقل قول خب بالاخره زیر نویس The Hobbit هم اومد دوستان حالا میتونیم با کیفیت DVDScr ببینیم فیلموما صبر می کنیم یهو اچ دی می بینیم. ![]() |
||
۱۸ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۴۰
طرفدار:
خوش بحالتون؛ ما که از این صبرا نداریم ![]() یه دور الان میبینیم یه دور هم اچ دی که تا مغز استخونمون درک کنیم فیلمو ![]() تا الان نصفشو دیدم، انصافا بچه ها خیلی زحمت کشیدن ![]() ![]() از همین تریبون بهشون خسته نباشید میگم ![]() |
||
۱۸ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۵۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نسخه بلوری فیلم هری پاتر 7 قسمت 2 رو دانلود کردم. بعد از mount شدن حجمش شد 50 گیگ ![]() ولی تازه فهمیدم معنی کلمه کیفیت چی بوده. با چشم غیر مسلح که چه عرض کنم، با چشم بسته هم 3D می بینی لامصبو ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۸ دی ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |