در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
بچه ها کاسیاس توی آواتارم خیلی طبیعی شده نه؟
|
||
۱۵ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول sea نوشته:واسه آلودگی هوا،،،،،همه ی مراکز آموزشی و اداره ها ی تهران تعطیله خدا کنه واقعیتت باشه! چون ما هنوزم باید بریم دانشگاه ![]() خدایا میشه ![]() ![]() |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۱۵ دی ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول mina نوشته:نقل قول sea نوشته:واسه آلودگی هوا،،،،،همه ی مراکز آموزشی و اداره ها ی تهران تعطیله خدا کنه واقعیتت باشه! چون ما هنوزم باید بریم دانشگاه ![]() خدایا میشه ![]() ![]() واقعیته عزیزم ![]() الان اخبارم اعلام کرد. شنبه تعطیل شد و امتحان ما هم پرپر شد ![]() |
||
۱۵ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: sea.sb
پیام:
۱,۶۵۱
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۱
طرفدار:
- استقلال - پپ گواردیولا - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آره ندا جان اخبار گفت تهران تعطیله
|
||
۱۵ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: .......
پیام:
۸۴۴
عضویت از: ۲ دی ۱۳۸۹
از: Tehran
طرفدار:
- Puyol_Xavi_Messi_Iniesta_Villa - Ronaldinho_Guardiola - Spain_England - sir Alex_pep guardiola_carlo anceloti گروه:
- کاربران عضو ![]() |
واقعیت داره . خیلی خیلی خبر خوبی بود ![]() ![]() ![]() |
||
۱۵ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H.M.S
پیام:
۵۸
عضویت از: ۱۷ خرداد ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسي، ژاوي - كرايوف - هيچ - اسپانيا - هيچ كدام - پپ عزیز گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول هنگامه جون تو که انقدر خوجگیل آواتار درست میکنی، یه دونه هم برا من بساز دیگه... از کی میخوای عزیزم؟؟ ![]() هر عکس خوشملی میخوای بهم بگو یا بهم بده برات درست میکنم گلم ![]() |
||
۱۵ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dos.Santos
پیام:
۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() گپی با بانو فروغ فرخزاد در روز پانزدهم دی سلام بانو ! این صدای محزون و غم گنانه ی تو است که از دیروزهای حضورت،جذب ذره های زمان شده،به ما رسیده است و حالا همچنان،شعری که دوست می داشتی برای ما تشنگان اوقات ابدی با تو ماندن و صدای تو را شنیدن،می خوانی. اه بانو انگار فراموش کرده ام چرا امروز را برای دیدار و گپ و گفت اماده کرده ام ؟ ها ! می دانی امروز تولد توست بانو ! امروز تولد دوباره شعر ، امروز تولد تو است بانو! بانوی رفتن از پی رویای پری کوچکی غمگین و بازنیامدن از خواب دریا ! در چنین روزی طنین نفس های ملتهبانه ی تو در فضای کوچه هامان پیچید و ما پنجره های رو به کوچه را ، برای بوییدن رایحه ی گلی عجیب و تا به حال نروییده بر زمین ، که تو بودی گشودیم.هر تکه ی نگاهمان را به سویی افکندیم که حضورت حس میشد.یاد تو را پاشیدیم به پاییز درخت ها ، بهار شدند و ما ، دویدیم تا انتهای جاده ی بی رنگی و پاهامان ، از شبنم دیدار تو خیس شد. متبرک باد نام تو ! بهشت ، ان طرف کفشهایت بود و برف روی پنجره های کلاس می بارید من در حیاط مدرسه روی شیروانی بودم داشتیم برف جمع می کردیم می خواستم به خودم به اسمان ، و به ناظم که پشت پنجره ی کوچکش نشسته بود ، بخندم. و برف .... و برف .... و برف پنجره ای شاد بود که از تقدس رقص فرشته ها می ریخت. شاید من و تو ادم برفی هستیم که هیچ وقت هیچ وقت ادم نمی شویم... ...بهشت،ان طرف کفشهایت بود باید می امدی می رفتیم،بر اوج شیروانی می ایستادیم و روی برف می خوابیدیم و بعد قل می خوردیم وبعد... اما، بهشت،ان طرف کفشهایت بود. بانو ! شب دیرگاه شد.شبی که از براده های بلورگاه به گاه ستاره و پوره پوره های برف،لبریز است. اگر ابرها مجال بدهند،گاهی مهتاب هم،خودی نشان می دهد. حالا دیگر باید بروم.بی هیچ حرف دیگری،تا دیداری دوباره بدرود. |
||
۱۵ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو ![]() |
گفتم : آیا تمام امور نسبی است؟! گفت : تاریخ مطلقا گذشته است و آینده مطلقا مرموز و حال هدیه ای نسبی است که تو را با آن نسبتی نیست. |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۱۵ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H.M.S
پیام:
۵۸
عضویت از: ۱۷ خرداد ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسي، ژاوي - كرايوف - هيچ - اسپانيا - هيچ كدام - پپ عزیز گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() اینم آواتار رویا جون ![]() عزیزم امیدوارم از انتخابم خوشت اومده باشه ![]() خواهر جونم ![]() |
||
۱۵ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RoYa_LeO
پیام:
۵۸
عضویت از: ۳ دی ۱۳۹۱
از: طهران
طرفدار:
- LeO - Rivaldo گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دستت درد نکنه عزیزم. ![]() خیلی خوشگله، گلم. ![]() ![]() کارت خیلی درسته ها... ![]() ![]() |
||
۱۵ دی ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |