در حال دیدن این عنوان: |
۱۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۳
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Alireza_i99000 نوشته:اینجا چقدر عوض شده سلام عمو جون. ![]() دوستان خدا بخواد فردا دارم میرم پابوس امام هشتم، آقا علی ابن موسی الرضا(ع). نائب الزیاره همتون هستم. ![]() |
||
|
|||
۲۰ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بچه ها خواهش میکنم رعایت کنین من اجازه حذف ندارم ولی دوس ندارم اینجا اسپم ببینم، پس لطفا خودتون حواستون باشه و رعایت کنین وگرنه مجبور میشم با اجازه مدیر انجمن ارسالارو حذف کنم. ممنون. ![]() ![]() پ.ن: التماس دعا آقا محمدرضا. ![]() |
||
۲۰ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
هوا مارَم داشته باش بارانی.![]() ![]() ![]() |
||
۲۰ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سلام به همه دوستان گل . فداتون بشم. مرسی بابت ابراز احساسات دلم تنگ شده بود مثل اینکه یکم عوض شده اینجا. من 4 ماه بود نت نداشتم ![]() بارانی جان التماس دعا |
||
|
|||
۲۰ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول سلام به همه دوستان گل .فداتون بشم. مرسی بابت ابراز احساسات دلم تنگ شده بود مثل اینکه یکم عوض شده اینجا. من 4 ماه بود نت نداشتم سلام آقا علیرضا ![]() ایشالا از این به بعد این 4 ماه رو جبران میکنی ![]() |
||
۲۰ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول Alireza_i99000 نوشته:سلام به همه دوستان گل . فداتون بشم. مرسی بابت ابراز احساسات دلم تنگ شده بود مثل اینکه یکم عوض شده اینجا. من 4 ماه بود نت نداشتم ![]() بارانی جان التماس دعا اومدی فقط آواتار عوض کنی بری ؟ ![]() الان فک کنم من و دو نفر دیگه حداکثر بشناسیمت ![]() خوش برگشتی ![]() ![]() شکلکای جدیدم کیف کن ![]() |
||
|
|||
۲۰ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: sea.sb
پیام:
۱,۶۵۱
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۱
طرفدار:
- استقلال - پپ گواردیولا - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
امروز صبح کلی تقلب کردیم.....خیلی حال داد ![]() ![]() |
||
۲۰ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول امروز صبح کلی تقلب کردیم.....خیلی حال داد جوونای ما به چه چیزایی افتخار میکنن؟ ![]() ![]() ![]() |
||
۲۱ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یکی مثلاً اینکه سستتر از سس سفید هستم و وارفتهتر از ژله! یکی مثلاً اینکه «از بس که جان ندارم، مردهام»؛ بهقول «غلامرضا» توی فیلم «مادر»! یکی مثلاً اینکه وضع آن سیبی را دارم که از بلندترین شاخهی درختش افتاده تالاپی و خورده است به کلهی نیوتن! یکی مثلاً اینکه صبح که از خواب بلند میشوم، احساس میکنم تبدیل به یک عدد «سوسک» شدهام! یکی مثلاً اینکه شبها مثل لاکپشتی که برعکس افتاده باشد کف آسفالت، جان میکنم تا خواب به چشمهام بیاید! یکی مثلاً اینکه عینهو قورباغهای شدهام که سنگ خورده درست وسط گیجگاهش! یکی مثلاً اینکه بهقول خود سیمین بهبهانی: «حالیست حالم، نگفتنی!» و با این حال، باز مجموعه شعر «یکی مثلاً اینکه» سیمین بهبهانی را که سال ۱۳۷۹ منتشر شده، ابتیاع مینمایم و حال میکنم که حرفهای دل من را یکی دیگر، به چه قشنگی گفته و لازم نیست دوباره من همانها را بلغور کنم!: همیشه همینطور است: کمی به سحر مانده که دلهره میریزد در این دل وامانده! چهگونه؟ چه میدانم! یکی مثلاً اینکه «از آنچه که باید کرد هزار ِ دگر مانده...». |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۲۱ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: sea.sb
پیام:
۱,۶۵۱
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۱
طرفدار:
- استقلال - پپ گواردیولا - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آقا پدرام گیر دادیا.....افتخار نکردم که،فقط گفتم حال داد....خداییش حال نمیده؟؟بعدم چنان میگی آدم احساس میکنه آزمون دکتراشو تقلب کرده،،،،،،!!!!!!
|
||
۲۱ دی ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |