در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: آبی های پایتخت | ||
![]() ![]() نام کاربری: sea.sb
پیام:
۱,۶۵۱
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۱
طرفدار:
- استقلال - پپ گواردیولا - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خیلی حال کردم،،،،،این برد توپو به همه ی استقلالیای عزیز تبریک میگم،،،،،زنده باد اس اس
|
||
۲۱ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول خیلی حال کردم،،،،،این برد توپو به همه ی استقلالیای عزیز تبریک میگم،،،،،زنده باد اس اس بردي بود كه ولقعا حقمون بود . به اميد اينكه 6 بهمن تو ازادي پيراشكي رو با همين نتيجه له و لورده كنيم |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول خیلی حال کردم،،،،،این برد توپو به همه ی استقلالیای عزیز تبریک میگم،،،،،زنده باد اس اسحالاابومسلم هم که زیادخوب بازی نکرد ![]() ولی خب بالاخره که بردیم ![]() |
||
|
|||
۲۱ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
نقل قول حالاابومسلم هم که زیادخوب بازی نکرد ولی خب بالاخره که بردیمچي شي رو خوب بازي نكرد. ديگه بايد چجوري بازي ميكرد؟ استقلال خوب بازي كرد. |
||
|||
۲۱ دی ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول استقلال خوب بازي كرد. اونکه معلومه ![]() ابومسلم زیادتیم چیزی نبود ![]() |
||
|
|||
۲۱ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMARIO
پیام:
۱,۵۰۹
عضویت از: ۲۱ تیر ۱۳۸۹
از: چهارمحال وبختیاری
طرفدار:
- MESSI XAVI INIESTA ALVES PUYOL - کرویف-مارادونا-مالدینی-استم-بکن بایر - استقلال - ایتالیا - پپ کبیر گروه:
سپاهانم میترکونیم بااین تیم ماکه رفتیم اسیا ![]() ![]() ![]() |
||
فرقی نمیکنه اسمون همه جاش یه رنگه این زمینه که یه جاش زشته یه جاش قشنگه |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: sea.sb
پیام:
۱,۶۵۱
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۱
طرفدار:
- استقلال - پپ گواردیولا - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سپاهانو تازگی بردیییممم،،،،،ایشالا دوباره می بریم
|
||
۲۱ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
نقل قول سپاهانو تازگی بردیییممم،،،،،ایشالا دوباره می بریم شك نكن داداش ايشالله 6 بهمن پيرلشكي رو هم با اين نتيجه ميفرستيم بره به جهنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|||
۲۲ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
قلعه نوعی:استقلال توازن دارد/ابومسلم یک تیم لیگ برتری است سرمربی تیم استقلال گفت:در نیم فصل دوم استقلال از لحاظ بازیکن توازن دارد و این به ما کمک کرده است. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،امیر قلعه نوعی پس از پیروزی تیمش برابر ابومسلم و راهیابی به مرحله نیمه نهایی جام حذفی در نشست خبری اظهار کرد: خدا را شکر میکنم که امروز با یک بازی خوب و نتیجه پرگل ابومسلم را شکست دادیم. به نظر من ابومسلم یک تیم لیگ برتری است. با مربی بسیار خوبی که دارد آنها در 20 دقیقه اول بازی خیلی ما را تحت تاثیر قرار دادند و 4 – 5 کرنر روی دروازه ما زدند اما بازیکنان ما با تجربهای که داشتند بازی را جمع کردند. وی افزود: خوشبختانه در نیم فصل دوم بر خلاف نیم فصل اول دستمان برای استفاده از بازیکنان باز است. مثلا در چند بازی گذشته از ایمان موسوی، آرش برهانی و مجتبی جباری استفاده کردیم و در این بازی توانستیم به آنها استراحت دهیم. این موضوع باعث میشود ما بتوانیم در تیم تغییرات تاکتیکی ایجاد کنیم. ضمن اینکه من از بازیکنان تیم ممنونم که به عشق هواداران تلاش میکنند و برای موفقیت استقلال زحمت میکشند امیدوارم این نتایج خوب ادامهدار باشد. قلعهنوعی درباره استفاده استقلال از توپهای عمقی گفت: وقتی دیدیم لایههای دفاعی ابومسلم زیاد است، سعی کردیم با فضا دادن به بازی خطرناک ظاهر شویم. تعویضها در این بازی به ما خیلی کمک کرد. مثلا ما گل دوم را روی هوش مجتبی جباری به ثمر رساندیم که من خودم در آن لحظه داشتم به موقعیت احتمالی فکر میکردم اما به هوش جباری تبریک میگویم. در کل در نیم فصل دوم استقلال از لحاظ بازیکن توازن دارد و این به ما کمک کرده است. سرمربی استقلال درباره مصدومیت خسرو حیدری در این بازی هم گفت: خسرو در بازی قبل از ناحیه دنده احساس درد میکرد اما امیدوارم او و عباس محمدرضایی مشکلی برای بازیهای بعد نداشته باشند. |
||
|||
۲۲ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
صادقي:استقلال هم مشکل مالي داردوهم ندارد بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: در اندازهاي نيستم که درباره کيروش نظر بدهم. [صادقي:استقلال هم مشکل مالي داردوهم ندارد] اميرحسين صادقي پس از پيروزي پرگل استقلال مقابل ابومسلم، گفت: خوشحالم که خدا کمک کرد و موقعيتهايمان تبديل به گل شد. به گزارش فارس،وي درباره کيفيت و اهميت جام حذفي گفت: مسلما حضور در جام حذفي و نتيجهگيري مهم است چون با پيروزي در 6 مسابقه ميتوان يک جام گرفت. اگر قرار باشد جام حذفي در پايان مسابقات ليگ برگزار شود، کيفيت آن پايين ميآيد. بازيکن استقلال درباره مشکلي که براي اين تيم در هنگام حضور در هتل بوجود آمد، گفت: مشکل خاصي نبود، در هتل حضور داشتيم و حدود يک ساعت بابت جابجايي اتاقها و تحويل آنها در رستوران ناهار صرف کرديم. وي درباره اينکه گفته ميشود استقلاليها را در هتل راه ندادند و با وساطت قلعهنويي مشکل حل شد، گفت: به کاربردن اين لفظ درست نيست، اما با وساطت قلعهنويي مشکل حل شد. نميگويم مشکل مالي نداريم، اما فکر نکنم بخاطر اين موضوع اين اتفاق افتاده باشد. صادقي در پاسخ به اين سؤال که چند درصد از قراردادش را دريافت کرده است، گفت: به حال کسي فرق نميکند شايد من هم جزء بازيکناني باشم که پول زيادي نگرفتم اميدوارم با دستوراتي که وزير داده است مشکلات حل شود استقلال هم مشکل مالي دارد و هم ندارد. بازيکن سابق تيم ملي درباره عملکرد کيروش گفت: نظر من اهميتي ندارد، چون در اندازهاي نيستم که بخواهم درباره تيم ملي اظهارنظر کنم. او مربي بزرگي است و کارنامه مشخصي دارد. وي خاطرنشان کرد: نبايد مانند عربها برخورد کنيم. بايد سرمايهگذاري کنيم و عجولانه تصميمگيري نکنيم تا اجازه دهيم مانند ژاپنيها کار به صورت اصولي پيش برود. |
||
|||
۲۲ دی ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |