به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۲ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: آبی های پایتخت
نام کاربری: *mohammad.z*
پیام: ۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي
- كرايف
- استقلال کبییر
- تيم ملي بارسلونا
- جانواريو
- پپ گواردیولا
- قلعه نوعي
گروه:
- كاربران بلاک شده
به دنبال واگذاری مجموعه شهید کشوری به باشگاه استقلال/قدرانی و سپاس هواداران آبی از رییس جمهور و وزیر ورزش و جوانان
هواداران استقلال از مساعدت ویژه و نگاه ژرف ریاست محترم جمهور و وزیر ورزش و جوانان نسبت به این باشگاه ابراز تشکر کردند. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،در جریان بازی استقلال مقابل ابومسلم در جام حذفی که روز چهارشنبه با برتری 5 بر صفر آبی پوشان به پایان رسید،تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادی بارها با شعارهایشان از تصمیم دکتر احمدی نژاد و مساعدت دکتر عباسی در بحث واگذاری مجموعه ورزشی شهید کشوری به باشگاه فرهنگی_ورزشی استقلال ایران تشکر و قدردانی کردند. مجموعه ورزشی شهید کشوری اوایل هفته جاری پس از پیگیری های مدیرعامل باشگاه استقلال و مساعدت رییس جمهور و وزیر ورزش و جوانان به باشگاه استقلال واگذار شد.

رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن
"آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد "
۲۲ دی ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسي
- كرايف
- استقلال کبییر
- تيم ملي بارسلونا
- جانواريو
- پپ گواردیولا
- قلعه نوعي
گروه:
- كاربران بلاک شده
فدراسیون آمار و تاریخ اعلام کرد/استقلال سومین تیم برتر آسیا در سال 2012 میلادی
تیم استقلال ایران به عنوان سومین تیم برتر آسیا در سال 2012 شناخته شد. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، فدراسیون آمار و تاریخ فوتبال فهرست 400 باشگاه برتر دنیا در سال 2012 را اعلام کرد که بر این اساس اولسان هیوندای کره‌جنوبی با 190 امتیاز در مکان 33 جهان و اول آسیا است ،پوهانگ استیلرز کره‌جنوبی با 149 امتیاز در مکان دوم آسیا و 62 جهان قرار دارد و استقلال ایران با 121 امتیاز در مکان 107 جهان ،سوم آسیا و همچنین تیم نخست در جمع تیم های ایرانی قرار دارد. الهلال عربستان هم با 119.5 امتیاز در مکان 109 جهان و چهارم آسیا است. در این میان سپاهان ایران با 102 امتیاز در مکان 146 جهان قرار دارد و پرسپولیس هم با 75 امتیاز در رتبه 295 جهان قرار دارد. آبی پوشان این عنوان با ارزش را بالاتر از باشگاههایی نظیر:آ.اس رم ایتالیا،کوریتیبا برزیل،راپید بخارست رومانی،کاشیوا ریزول ژاپن و ...کسب کردند.

۲۲ دی ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسي
- كرايف
- استقلال کبییر
- تيم ملي بارسلونا
- جانواريو
- پپ گواردیولا
- قلعه نوعي
گروه:
- كاربران بلاک شده
مدیرعامل باشگاه استقلال با مجری نود آشتی کرد تا از این پس تصویر و صدای او را در برنامه نود ببینیم و بشنویم.
*مثل اینکه با آقای فردوسی پور آشتی کردید؟

بله.بالاخره تماسی از جانب یک دوست مشترک برقرار شد و دلخوری ها از بین رفت.

از شما عذرخواهی کرد؟

بحث عذرخواهی نبود.مسایلی وجود داشت که باید بازگو می شد.در عالم ورزش نمی شود قهر کرد با کسی.فردوسی پور که جای خود دارد.با این مشکلاتی که وجود دارد واقعا نمی شود دنبال مشکل گشت.باید مشکلات را کم کرد.

*سفت و سخت دنبال پول هستید؟

باورتان نمی شود از صبح تا شب چه می کنیم.اگر با ما باشید و یک روز ببینید چه می کنیم کم می آورید.جای ما باشید آخر شب به در و دیوار می خورید تا به خانه برسید.(با خنده)

*وزارت ورزش کمک نمی کند؟

مشکل همه جا هست.آنها هم پول ندارند.رفته بودم نزد وزیر اما رویم نشد درباره پول حرف بزنم.شما ببینید که وضع سایر ادارات چطور است.این مشکل، مشکل سرتاسری است.باید صبر کنیم تا حل شود.می خواستم به یکی از بازیکنانم 20 میلیون پول بدهم آخر از یکی از دوستان قرض گرفتم.

*کدام بازیکن؟

مجتبی جباری.

*ماجرای نکونام چه شد؟

او پیشنهاداتی دارد.

*الجیش قطر ؟

از قطر پیشنهاد دارد اما الجیش نیست.

*اجازه می دهید برود؟

ببینید ما که دوست داریم بماند اما وقتی به او می گویند 3 میلیون دلار می دهیم خب به آن فکر می کند.سه میلیون دلار می شود 9 میلیارد تومان.پول کمی است؟

*سود زیادی هم به باشگاه می رسد؟

ما اصلا دنبال سود انتقال نکونام نیستیم.نباید این طور برداشت شود می خواهیم نکونام را بفروشیم تا با پولش به مشکلات باشگاه رسیدگی کنیم.

*یکی از خبرگزاری ها از قول یک منبع اگاه نوشته بود که ورزشگاه کشوری به استقلال نمی رسد؟

یکی از دوستان با آن خبرگزاری رابطه دارد و نمی خواهد که این ورزشگاه را بدهند به ما.وقتی رییس جمهور محترم و وزیر محترم موافق هستند و دستور لازم را داده اند کار تمام است.بالادستی می بخشد اما پایین دستی نه.

*مثل اینکه سر مسایل مالی کادر فنی گلایه ای داشته؟

من باید بگویم که حتما به تعهداتم عمل می کنم.به هر حال مشکل مالی همه جا هست.همه باشگاهها مشکل دارند البته غیر از پرسپولیس.آنها پولدارند.

*آنها از کجا می آورند؟

رویانیان گفته که قرض گرفته ما هم می گوییم قرض گرفته.دوستان برای جذب بازیکن هزینه میلیاردی می کنند اما باز ماجرای نکونام را وسط می کشند.ما بارها گفتیم برای گرفتن رضایت نامه نکونام از اوساسونا حدود دو میلیارد تومان هزینه کردیم.آیا نکونام ارزش آن را نداشت؟چرا دوستان برای بازیکنی که تیم نداشته یک میلیارد و 700 میلیون تومان هزینه کرده اند؟

*مثل اینکه ITC مجیدی نیامده؟

بله باشگاه قطری ترتیب اثر نداد و فدراسیون ما کارت بازی را صادر کرد.

پس از نظر اداری مشکلی ندارد؟

نه به کادر فنی برمی گردد که از او استفاده کند یا نه.

*و بازی امروز با ابومسلم؟

هدف ما حضور قدرتمندانه در جام حذفی و لیگ برتر است.ضمن اینکه در آسیا هم باید مقتدرانه عمل کنیم.جام حذفی یک راه میانبر به آسیا است و می توان در آن زودتر به موفقیت رسید.ان شاءالله با شکست دادن ابومسلم یک گام دیگر به جام حذفی نزدیک تر شویم. /ش

۲۲ دی ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسي
- كرايف
- استقلال کبییر
- تيم ملي بارسلونا
- جانواريو
- پپ گواردیولا
- قلعه نوعي
گروه:
- كاربران بلاک شده
[قلعه‌نوئی: فرهاد را دوست دارم، وقتی آماده بود به زمین می رود]
فرهاد مجیدی را دوست دارم. می‌خواهم زمانی او را در زمین قرار دهم که مردم مجیدی آماده و خوب را ببینند.
امیر قلعه‌نوئی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار مقابل ابومسلم در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی ایران گفت: بازی‌های جام حذفی با توجه به این که به صورت تک حذفی برگزار می‌شود، بسیار حساس است.

به گزارش ایلنا، سرمربی استقلال تهران عنوان داشت: مطمئن باشید با تمامی قوا مقابل ابومسلم به میدان می‌رویم. این تیم شرایط خوبی دارد و از یک مربی کار کشته که دوست صمیمی من است به نام آقای برگی‌زر بهره می برد. با تمام قوا به میدان می‌رویم و با توجه به اینکه میزبان هستیم و در چمن هموار استادیوم آزادی بازی می‌کنیم فقط به کسب پیروزی فکر می‌کنیم.

وی با اشاره به مصدومیت اکبرپور و بیک‌زاده در مورد شرایط فرهاد مجیدی گفت: کارت بازی فرهاد مجیدی صادر شده است روزی که او به تمرینات آمد به وسیله حاج قاسم از او تست گرفتیم تا پله به پله شرایط این بازیکن را برای انجام مسابقه آماده کنیم.

قلعه نوئی تاکید کرد:‌ فرهاد بازیکنی است که مردم او را دوست دارند و من هم به عنوان مربی باید شرایط فرهاد را در نظر بگیرم. من چون فرهاد را دوست دارم می‌خواهم زمانی او را در زمین قرار دهم که مردم مجیدی آماده و خوب را ببینند. اگر یک مربی بد باشد فرهاد را در این شرایط به میدان می‌فرستد تا نتواند بازی خوبی انجام دهد.

وی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران در مورد اینکه یکی از روزنامه‌ها نوشته است با رفتن نکونام موافقت کرده است، اظهار داشت: روزنامه‌ها هر چه می‌خواهند می‌نویسند خداوند به قلم قسم خورده است من چه زمانی چنین حرفی را مطرح کرده‌ام، بیش از دو هزار بار گفته‌ام وقتی قرار است یک انتقال انجام شود باید منافع باشگاه، منافع بازیکن و پیشنهاد وجود داشته باشد در حالی که هنوز پیشنهادی به دست ما نرسیده است.

لازم به ذکر است، سرمربی تیم استقلال تهران نسبت به برگزاری کنفرانس‌های مطبوعاتی قبل از بازی انتقاد داشت. وی گفت: زمان برگزاری وسط روز سخت است و باید تمرینات تیم را به علت شرکت در جلسه مطبوعاتی ترک کنیم

۲۲ دی ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسي
- كرايف
- استقلال کبییر
- تيم ملي بارسلونا
- جانواريو
- پپ گواردیولا
- قلعه نوعي
گروه:
- كاربران بلاک شده
هافبکی که این روزها حرف و حدیث های فراوانی پیرامون جدایی اش از استقلال مطرح شده است آب پاکی را روی دست همه ریخت.
پس از انتشار خبر جدایی جواد نکونام از استقلال، هافبک آبی‌های تهران با رد این خبر گفت: این خبرها صحت ندارد. من تصمیمی برای جدایی از استقلال نگرفته‌ام و همان طور که پیش از این گفته بودم تا آخر فصل در استقلال می‌مانم.
نکونام افزود: متاسفانه برخی ها به دنبال حاشیه سازی برای استقلال هستند و با انتشار چنین اخباری سعی می‌کنند حاشیه‌هایی را برای استقلال به وجود بیاورند، اما من بدون توجه به این شایعه سازی‌ها به موفقیت در استقلال فکر می‌کنم و تمام تلاشم را خواهم کرد که در استقلال موفق شوم.

این صحبت‌ها در حالی است که محمود رضا فاضلی، مدیر برنامه‌های جواد نکونام گفته است که نکونام در حال انجام مذاکراتی با باشگاه استقلال است که در نهایت به تصمیم وی برای ماندن یا نماندن در استقلال منجر خواهد شد. او همچنین گفت که احتمال دارد این مذاکرات دو یا سه هفته به طول بینجامد./ش

۲۲ دی ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسي
- كرايف
- استقلال کبییر
- تيم ملي بارسلونا
- جانواريو
- پپ گواردیولا
- قلعه نوعي
گروه:
- كاربران بلاک شده
باشگاه استقلال در بحث تیم های پایه و آکادمی خود با باشگاههای پرتغالی وارد مذاکرات جدی خواهد شد.
ظهر روز پنجشنبه نماینده چند باشگاه معتبر پرتغالی که از مدیران برنامه رسمی فیفا هم محسوب می شود با حضور در دفتر مدیرعامل باشگاه استقلال با وی درباره امکان همکاری های آتی طرفین گفت و گو کرد.

بر این اساس،قرار است در آینده ای نزدیک باشگاه استقلال مذاکرات جدی تری را در این باره با چند باشگاه بزرگ پرتغال انجام بدهد./ش

۲۲ دی ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسي
- كرايف
- استقلال کبییر
- تيم ملي بارسلونا
- جانواريو
- پپ گواردیولا
- قلعه نوعي
گروه:
- كاربران بلاک شده

جوادزرینچه ستاره سابق باشگاه استقلال و تیم ملی فوتبال در گفت و گویی تازه بخشی از ناگفته های زندگی ورزشی اش را افشاء کرده است. مصاحبه بلند بالای زرینچه باردیگر نگاه ها را متوجه یکی از ماندگار ترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران می کند. کسی خود را همچون مارادونا تکرارناشدنی می داند!
نام جواد، نام خانوادگی زرینچه، محل تولد تهران، بزرگ شده محله خزانه، سن 46 سال، شغل: سابق فوتبالیست و حالا سرمربی فوتبال، سابقه بازی در تیم‌های ژاندارمری، استقلال، کشاورز، استقلال رشت و تیم‌های ملی فوتبال ایران.

تعداد بازی‌های ملی 80. جواد زرینچه را اینگونه معرفی می‌کنند؛ معرفی جوادزرینچه اما به این سادگی نیست. باید در زندگی او که سراسر خاطره است کنکاش کرد. باید او را با ماشین زمان به عقب برد. جواد زرینچه از کجا و چگونه وارد چرخه فوتبال شد. جوادزرینچه چگونه به فوتبال ایران معرفی شد.

جواد زرینچه چگونه جواد زرینچه شد؟

قدری مکث می‌کند. یاد محله سرپل می‌افتد.زمین‌های خاکی، دوران مدرسه، دوران عشق به توپ پلاستیکی، دوران بازی‌های کودکانه، دوران بازی‌هایی که همگی از سرعشق و سر زندگی بود و نه پول و شهرت: «جواد زرینچه هم یکی بود مثل همه آنهایی که با عشق و علاقه فوتبال بازی می‌کردند. از کوچه پس کوچه‌های محله سه راه سرگردان، میدان فلاح و محله‌های آن منطقه. من از آنجا به فوتبال معرفی شدم.

خیلی اتفاقی و شاید غیر ارادی اما باید یادی کنم از حجت ده آبادی یا آقای امیدزاده که من را با فوتبال آشنا کردند. بعدش علی گیوه‌ای که از سال 1361 من را به تیم لوکوموتیو برد(منظورش همین راه‌آهن است) من ثمره مربیان زحمتکش آن زمان هستم. چیزی که شاید الان خیلی کمتر در کوچه پس کوچه‌های پایین شهر دیده بشود. الان همه چیز تغییر کرده است. آن روزها مربیان با عشق کار می‌کردند و نتیجه‌اش می‌شد بازیکنانی که دیگر در فوتبال ایران تکرار نخواهند شد.»

بله، جواد زرینچه به واقع تکرار نشدنی است. حرفمان را قطع می‌کند و ادامه می‌دهد:

«می‌دانید کی فهمیدم که فوتبالیست شدم؟ اصلا من هیچ وقت نفهمیدم چون همینطور خود به خود و تنها برای عشق و علاقه فوتبال بازی می‌کردم.
دقیقا نمی‌دانم کی فهمیدم فوتبالیست شدم. شاید اصلا فکرش را هم نمی‌کردم. جمعه به جمعه تنها به عشق بردن راهی زمین‌های فوتبال می‌شدم. یکدفعه دیدم در تیم منتخب جوانان هستم. آن روزها آقای وطنخواه سرمربی تیم جوانان بود. فوتبالیست‌هایی که دور هم جمع شده بودند بعد‌ها شدند نخبه‌های این فوتبال. بازیکنانی مثل احمدرستمی، غنی زاده، عابدیان، مجید نامجو، مهرداد امین شیرازی، فنونی زاده، بابازاده. ما با همین تیم بعد‌ها به‌عنوان تیم منتخب تهران قهرمان ایران شدیم. یادم می‌آید که احمد رضا عابدزاده در تیم منتخب اصفهان بازی می کرد.»
شاید در تمام طول دوران زندگی ورزشی تان وقتی نام مرحوم دهداری را بشنوید جور دیگری بشوید. جواد زرینچه چطور از تیم ژاندارمری که آن زمان در دسته چهار تهران بازی می‌کرد به تیم ملی دعوت شد؟

من در باشگاه‌های تهران گل کرده بودم. کار خدابیامرز دهداری آن زمان در نوع خودش استثنایی بود. همه می‌خواستند بدانند این بازیکنی که مرحوم از تیم دسته چهارمی به تیم ملی دعوت کرده کیست. آقای وطنخواه من را معرفی کرده بود. خیلی احساس خوبی داشتم. آن روزها را اصلا نمی‌توانم از یاد ببرم. شاید به خاطر اینکه به تور آدم‌های سالم و عاشق خورده بودم. آدم‌های تحصیلکرده‌ای که هریک برای خودشان در فوتبال ایران اسم و رسمی داشتند. آقای مناجاتی، صالح نیا و محمد زادمهر اینها همه دانشگاهی‌های آن زمان بودند و نقش زیادی در پرورش فکری و فنی من و دوستانم داشتند البته به موازات آن به بازیکنان خوب و با صفایی هم خورده بودم. بعد‌ها تیم ما هر روز شکل بهتری به خود گرفت اما از میان آن همه بازیکن سیروس از میان ما رفت که این بدترین خاطره طول دوران ورزشی‌ام است.

حضور در استقلال نیز یکی از به یادماندنی‌ترین روزهای دوران ورزشی تان است. چه شد که یکدفعه سر از استقلال در آوردید، چرا پرسپولیس نه و چرا به دارایی که پول خوبی هم می‌داد نرفتید؟

من سال 66 رسما از تیم ژاندارمری به استقلال آمدم اما قبل از آن با تیم دارایی تمرین می‌کردم. نه آنچنان هم پول خوبی نمی‌دادند که شما فکر می‌کنید. با پول‌هایی که امروز می‌دهند قابل قیاس نیست. من 10 روز با تیم دارایی تمرین می‌کردم. کارم با این تیم تمام شده بود اما یک مشکلی وجود داشت. من باید راه زیادی را از خانه تا محل تمرین که در جاده آبعلی بود می‌رفتم. برای همین منصرف شدم. آن روزها حاج رضایی و اربابی در تیم دارایی بودند اما راه من خیلی دور بود. خدا پدر و مادر آقای کرد نوری را بیامرزد. یادم هست آن زمان مرحوم رنجبر هم بودند. یک روز من را به باشگاه دیهیم بردند و قرارداد جدیدم را با استقلال نوشتند و همین شد که من بعد از 10 روز تمرین با تیم دارایی به استقلال پیوستم.

پولی که بابت قرارداد با استقلال گرفتید خرج چی شد؟

25 هزارتومان قرارداد بستم. فکر نکنید که خیلی زیاد بود چون نصفش را دادم یک موتور هوندای 125 ژاپنی گرفتم تا از منزل تا خانه را راحت بروم و برگردم. آن هوندا نقش یک وسیله عمومی را برای من و دوستانم ایفا می‌کرد. با آن هوندا خیلی خاطرات دارم.

آن زمان پدرها روی موتورسیکلت خیلی حساسیت نشان می‌دادند. چطور مرحوم پدرتان اجازه داد موتور بخرید؟

تهران به شلوغی الان نبود. آن موقع خیابان‌ها خلوت بودند و رانندگی‌ها هم اینقدر پیچ در پیچ نبود. من هم خودم خیلی احتیاط می‌کردم اما یادم می‌آید تا آمدم موتورسواری یاد بگیرم مرحوم پدرم را دو بار وقتی ترکم نشسته بود به زمین کوبیدم! اما خب اینها باعث نشد تا موتور را از من بگیرد. من سر به راه بودم و موتور هم وسیله کار ما بود. با آن موتور خیلی‌ها را ترکم نشاندم و به محل تمرین بردم. من با محسن گروسی خیلی قاطی بودم یا با سعید عزیزیان یادشان به خیر. با آن موتور می‌رفتیم سرتمرین و برمی‌گشتیم.
نمی‌دانم چرا یکدفعه یاد جعفر
مختاری فر افتادم!

از جعفر مختاری‌فر زیاد گفته نمی‌شود در حالی که مقطعی بازیکن تیم ملی ایران بود.

امثال جعفر را خیلی داریم که حالا از فوتبال رانده شده‌اند. جعفر را خیلی دوست داشتم. یک علاقه قلبی و کاملا احساسی. جعفر هنوز ایران است اما من نمی‌دانم کجا است چون مدت‌ها است که از او خبری ندارم. اگر کسی این مصاحبه را می‌خواند و با جعفر ارتباط دارد سلام من را به او برساند. یادش به خیر، آرزو می‌کنم هر جا هست خوش باشد.

شاید به خاطر اینکه آن زمان تیم ملی را دو قبضه کرده بودید هنوز دلخور است. آن روزها شما بازیکنان بی همتایی بودید، سرآمدش زوج زرینچه و مطلق.

(می‌خندد) نه پست بازی من و جعفر یکی نبود اما همینطور است، فوتبالیست‌های آن زمان چیز دیگری بودند. من و مطلق بازی‌های به یادماندنی زیادی داشتیم. بازی با الجزایر تنها یکی از آنها است. شاید به خاطر اینکه بازیکنان آن زمان الجزایر در تیم‌های اروپایی بازی می‌کردند همه حق دارند هنوز از این بازی می‌گویند. درست است که در آن بازی ما گل کردیم اما بازی‌های به یادماندنی کم در کارنامه ما نیست.

بعد از بازی‌های به یادماندنی از استقلال به کشاورز رفتید و بعد یک پیشنهاد جالب از پرسپولیس آمد. چیزی نمانده بود که زرینچه حاشیه ساز هم بشود و به پرسپولیس برود. ماجرای رفتن شما به کشاورز چه بود؟

کشاور آنقدر‌ها هم پولدار نبود اما من به دلایلی از استقلال به این تیم رفتم. تنها یادگاری که الان از کشاور باقی مانده یک مجموعه ورزشی است که در محله ولنجک قرار دارد. این تنها یادگاری کشاورز برای فوتبال است که حالا به مردم تعلق دارد. از اینکه آن مجموعه الان در اختیار مردم است خوشحالم اما درباره پرسپولیس باید بگویم که بله، من از این تیم پیشنهاد داشتم اما قسمت نبود بروم!

انگار ته دلتان راضی بودید که با رفتن به پرسپولیس در فوتبال سر و صدا هم بکنید. چه شد که سرانجام این اتفاق نیفتاد و شما دوباره سر از استقلال درآوردید؟

ماجرا دارد. یادم هست که جواد منافی مصدوم شده بود. آن زمان پرسپولیس دنبال بازیکن می‌گشت و آقای عابدینی دست روی من گذاشته بود! شاید همه تعجب هم می‌کردند چون اصلا پست بازی ما یکی نبود. عابدینی به من گفت می‌خواهیمت من هم 2 سال از استقلال دور شده بودم. یکجورهایی هوایی هم بودم. به آقای عابدینی تلفنی گفتم باشد می‌آیم قرارداد ببندیم شما جایش را تعیین کنید. به من گفت که الان در بیمارستان هستم. او بالای سر جواد منافی بود. من هم گفتم می‌روم بیمارستان. هم به جواد سر می‌زنم و هم قراردادم را با پرسپولیس امضا می‌کنم اما بین راه همه چیز یکدفعه تغییر کرد و همان موتوری که گفتم مانع از رفتنم به پرسپولیس شد.

تصادف کردید؟

یک ماشین سیمرغ سمت خیابان جمهوری ناگهان از فرعی پیچید جلوی ما. من با دوستم بودم و دوتایی می‌خواستیم به بیمارستان برویم اما آن سیمرغ چنان ضربه‌ای به ما زد که دوستم چند متر روی هوا پرت شد و خودم هم به شدت زمین خوردم. بنده خدا پای دوستم یک ماه توی گچ رفت و من هم از ناحیه عضله پشت پا به شدت آسیب دیدم و نتوانستم یک ماه فوتبال بازی کنم. این شد که با عابدینی در بیمارستان تماس گرفتم و گفتم آقا انگار قسمت نیست من به پرسپولیس بیایم البته آن روز بالاخره من و دوستم رفتیم بیمارستان اما نه به خاطر عقد قرارداد با پرسپولیس، برای مداوای پایمان. آنجا بود که فهمیدم من نباید به پرسپولیس بروم و دوباره به استقلال برگشتم. فصل تازه‌ای برای من در استقلال شروع شد و روزهای خوب و بد زیادی گذشت.

اشتباه نکنم بدترین خاطرات شما در مرحله دوم حضور در استقلال حرف و حدیث‌هایی بود که پس از آن باخت به سایپا درباره شما پیش آمد. آن روزها که مرحوم ناصر حجازی سرمربی استقلال بود و می‌گفتند شما از این باخت خوشحال شدید.

من زیاد به آمار و ارقام توجه نمی‌کنم برای همین نمی‌دانم چند قهرمانی با استقلال داشتم اما درباره خاطره تلخم که شما به ماجرای باخت به سایپا در زمان ناصرخان اشاره کردید اولا بگویم که از خدا می‌خواهم ناصرخان را بیامرزد و دوما از شما می‌خواهم من را از پاسخ دادن به این سوال معاف کنید. نمی‌خواهم به آن روزها فکر کنم. هرچه بود تمام شد و رفت.

قهرمانی در بازی‌های آسیایی 1998 یا حضور در جام جهانی فوتبال همراه تیم ملی کشورمان به خوبی توانست آن خاطره تلخ را از ذهن شما دور کند.

بله، من معتقدم که اگر کسی بدی کرده باشد خدا جوابش را می‌دهد اما بعد از آن من روزهای خوبی را در فوتبال پشت سر گذاشتم. مطمئن باشید اگر خطایی کرده بودم خدا جوابم را می‌داد. من روزهای خوبی را با تیم ملی داشتم. البته می‌شد زودتر هم به تیم ملی دعوت بشوم. 3 سال در زمان مربیگری آقای مایلی کهن از تیم ملی دور بودم.

آن روزها فضایی شکل گرفته بود که مثلا مایلی کهن به استقلالی‌ها در تیم ملی بها نمی‌دهد و دوست دارد بازیکنان پرسپولیس را دور هم جمع کند. حتی در مقطعی 9 بازیکن پرسپولیس به تیم ملی دعوت می‌شدند.

اصلا چنین چیزی نبود. مایلی کهن از مربیان سالم فوتبال ایران است. اگر آن زمان جوادزرینچه جایی در تیم ملی نداشت تنها و تنها به خاطر خودش بود. من تمرین‌هایم را شل کرده بودم و به همین دلیل 3 سال از تیم ملی دور ماندم. بعد از آن اما خیلی زحمت کشیدم و دوباره به تیم ملی دعوت شدم. همانطور که گفتید خاطرات خوبی رقم خورد؛ قهرمانی در بانکوک و حضور تیم ملی در جام جهانی.

با فکر کردن به ارسال پاس گل قرن بی شک خاطرات جواد زرینچه شیرین‌تر هم می‌شود. آن پاس را چرا جواد زرینچه داد و چرا حمید استیلی گل کرد؟

هر وقت به آن گل فکر می‌کنم به این نتیجه می‌رسم که من نان صاف و صادق بودنم را خوردم. خدا می‌خواست یک یادگاری از من در ذهن مردم باقی بگذارد که آن اتفاق رخ داد. نمی‌دانم شاید حمید استیلی را هم خدا به سمت دروازه آمریکا فوت کرد که آن جلو باشد و گل بزند. آن گل باعث خوشحالی‌های زیادی بین مردم شد. ما بازی را بردیم اما آن گل چیز دیگری بود.

تیم ملی در جام جهانی 1998 با روش 2-5-3 بازی می‌کرد و شما پیستون راست بودید. مهدوی کیا هم به‌عنوان بال راست فعالیت می‌کرد. زوجی که شاید خیلی‌ها را یاد زوج شما و مطلق هم می‌انداخت.

فیلم آن بازی‌ها را دارم و بارها نگاه کردم. من و مهدی زوج خوبی را در جام جهانی ساختیم. اگر فیلم آن بازی‌ها را نگاه کنید می‌بینید که حتی یک بار هم بازیکنان حریف نتوانستند از آن سمت به سوی دروازه ما حمله کنند و ما را دور بزنند. حمل بر خودستایی نباشد اما واقعا این زوج عالی بود و به قول شما یادآور آن زوجی که من و مطلق ساخته بودیم.

در سن 33 سالگی پاس گل قرن دادن چه معنی و مفهومی می‌تواند داشته باشد. اینکه فوتبال ما نتوانست کسی مثل جواد زرینچه را بسازد - اتفاقی که تا کنون رخ نداده - یا اینکه استمرار شما دیگر مدعیان را در سایه قرار داد؟ انگار جواد زرینچه در فوتبال ایران تکرار ناشدنی می‌نماید.

اگر مارادونا در فوتبال تکرار بشود من هم تکرار می‌شوم. نمی‌خواهم از خودم تعریف کنم اما جواد زرینچه یکی بود و دیگر مانند او در فوتبال ایران پیدا نمی‌شود. البته نه اینکه بهتر از من نیاید. اینطور نیست. الان مسی آمده و شاید از دید خیلی‌ها بهتر از مارادونا هم باشد اما مارادونا یکی است. در فوتبال ایران از این نمونه‌ها کم نداریم. مگر قلیچ خانی دیگر تکرار می‌شود، مگر می‌شود یکی مثل ناصرمحمدخانی پیدا کرد. از ناصر محمد خانی همین قدر بگویم که از همان بچگی عاشقش بودم و برای دیدن بازی‌هایش به ورزشگاه می‌رفتم یا حسن روشن، محمدصادقی، ایرج دانایی فر و علی جباری اینها در فوتبال ایران تکرار ناشدنی هستند.

رابطه خاصی با ناصر محمدخانی داشتید؟
رابطه خاصی نبود. من او را دوست داشتم و از طرفی ناصرمحمدخانی هم‌زبان من بود. نا خودآگاه جذب او می‌شدم. از فوتبالی که ناصر محمد خانی بازی می‌کرد همین قدر بگویم که همه شیفته‌اش بودند. البته حمید درخشان هم بود که بازی‌اش را دوست داشتم.

در نظر سنجی برنامه 90 مردم تیم سال 1998 را به‌عنوان بهترین تیم انتخاب کردند.
من اگر می‌خواستم رای بدهم تیم 1986 را انتخاب می‌کردم. آن تیم با محمدخانی، ضیاء، پنجعلی، علیدوستی، احدی، شاهرخ و... فوق‌العاده بوده. شاید خیلی‌ها یادشان نباشد که آن تیم چگونه تیمی بود اما من خوب یادم هست. کنار آن نسل فوتبال بازی کرده بودم و از نسل‌های قبل‌تر هم خیلی چیزها یادم هست. نسل‌هایی در این فوتبال آمدند و رفتند که به نظرم هیچ وقت تکرار نمی‌شوند.

نگاه بیرونی اما از شما و هم نسل‌های تان توقع دارند که مثل خودتان بسازید. چرا در این زمینه هیچ تلاشی نمی‌کنید؟

من می‌خواهم در حوزه جوانان کار کنم اما زمینه و بستر فراهم نیست. متاسفانه در فوتبال ایران برای اینکه تیم‌های ملی را بگیری باید یا با وزیر رفیق باشی یا با وکیل. متاسفانه انتخاب‌ها از این راه‌ها انجام می‌شود. معمولا رفاقتی است و کسی مثل من که در این فوتبال خیلی سیاه این و آن شده نمی‌تواند مربی تیم‌های جوانان بشود وگرنه از خدایم است که بروم و با این بچه‌های نوجوان و جوان کار کنم. چه اشکالی دارد که با جوان‌ها کار کنیم. حتی حاضرم در تیم‌های پایه استقلال کار کنم. بیایند سالی 200-150 میلیون به من بدهند و بگویند آقای زرینچه همه توانت را بگذار روی تیم‌های پایه اما باید سالی دو بازیکن خوب به ما بدهی. فکر می‌کنید من و امثال من با جان و دل کار نمی‌کنیم؟

در تیم راهیان نور که الان سرمربیگری‌اش را به عهده دارید این بستر فراهم نشده است؟ آنجا که باید بازیکنان جوان بسیاری دور و برتان باشند.
اینجا راحتم و دارم کار می‌کنم. اینجا نه پول هست و نه بازیکنان مطرح اما تا دلتان بخواهد علاقه و انگیزه هست. اگر نام تیم جوانان یا نوجوانان ایران را آوردم به خاطر این بود که هرگز از نسل ما در جهت مربیگری در اینگونه تیم‌ها کار کشیده نشده است. مگر من زرینچه چند سال دیگر انگیزه دارم؟ 46 سالم است و اگر خیلی روی فرم باشم بدنم تا 55 سالگی جواب می‌دهد. یکی مثل فرگوسن استثنا است اما آدمی خود به خود با بالارفتن سن دچار کهولت می‌شود. باید از ما استفاده بشود. البته اینجا سرم گرم است و الان شرایط خوبی داریم.

ما تا حالا تنها یک بار باختیم و اگر داوران اجاز بدهند راهیان کرمانشاه را به لیگ برتر می‌آورم. من آدم باندبازی نیستم که بخواهم با این در و آن در زدن تیم پیدا کنم. من نه سیاه بازی بلدم و نه یاد گرفتم. من شاگرد مکتب دهداری هستم و همیشه به کار کردن کنار این آدم‌ها افتخار کردم. باور کنید تا حالا بیش از اینکه به خودم اجازه بدهم کسی را سیاه کنم سیاهم کرده‌اند و سیاه شده ام.
عشق به مربیگری در اظهارات شما موج می‌زند درحالی که مقطعی به‌عنوان یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال فعالیت کردید. حتی در مقطعی گفته شد که زرینچه مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود.

بله، صحبت از مدیرعاملی من در استقلال مطرح بود اما خودم اصلا آن را جدی نگرفتم و هرگز دوست نداشتم این اتفاق رخ دهد. این هدف اصلا توی ذهن من نبود. نمی‌خواستم خودم را از کار کردن با بازیکنان محروم کنم. من عاشق بوی چمن و بوی توپم. دوست دارم وقتم را اینجا با بچه‌ها بگذرانم. با بازیکنان کلنجار بروم و استرس تیمداری داشته باشم. وسط زمین بایستم و سوت بزنم و بچه‌ها را راهنمایی کنم. آن چیزی که باعث شد من به هیات مدیره بیایم دوری‌ام از استقلال بود. می‌خواستم یک جوری دوباره به مجموعه برگردم که برگشتم اما حالا همانجایی هستم که باید باشم.
آن زمان که در هیات مدیره باشگاه استقلال بودید پسرتان هم در تیم پایه استقلال بود. شما که رفتید اما اثری از فرزند شما در تیم‌های پایه نمی‌شد پیدا کرد. او می‌تواند مثل پدرش فوتبالیست قابلی باشد یا استعداد این کار را ندارد؟

من که از استقلال رفتم پسرم محمدرضا را هم از تیم‌های پایه بیرون کردند. الان در تیم سایپا فعالیت می‌کند و پستش پشت فوروارد و فوروارد است. طفلک بعد از استعفای من دیگر تحویلش نگرفتند اما بهش گفتم باید روی پای خودت بایستی. مطمئنا اگر استعداد داشته باشد مثل پدرش پیشرفت می‌کند.
بزرگترین آرزوی جواد زرینچه در این سن و سال چیست؟ به هرحال شما الان مربی هستید و قطع به یقین برای خودتان اهدافی را در ذهن ترسیم کرده‌اید. شما متعلق به باشگاه استقلال هستید اما تا کنون به جز یک دوره، بستر برای سرمربیگری تان فراهم نشده است.

۲۲ دی ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسي
- كرايف
- استقلال کبییر
- تيم ملي بارسلونا
- جانواريو
- پپ گواردیولا
- قلعه نوعي
گروه:
- كاربران بلاک شده

حاتمی غیبت کرد، تشویق بی وقفه فرهاد مجیدی
تمرین امروز آبی پوشان از ساعت 14 در کمپ اختصاصی مرحوم حجازی آغاز و ساعت 15:30 به پایان رسید.

تمرین امروز با حضور اصحاب رسانه برگزار شد و خبرنگاران در محل تمرین حضور داشتند.

عمده تمرین امروز به کارهای ریکاوری اختصاص یافته بود و بازیکنان زیر نظر سرمربی به تمرین پرداختند و در نیمه ای از زمین مشغول تمرین بودند.

30 هوادار از نزدیک تمرین را نظاره گر بودند.

فرزاد حاتمی بازیکن جدید استقلال در تمرین امروز استقلال غایب بود.

سیاوش اکبرپور و هاشم بیک زاده هم بدلیل مصدومیت در تمرین امروز حضور نداشتند.

تشویق بی وقفه هواداران استقلال از بازیکن محبوبشان فرهاد مجیدی در تمرین امروز

فرهاد مجیدی بصورت اختصاصی تمرین می کرد.

بازیکنان دیگر تیم نیز زیر نظر سرمربی تیم به تمرینات سبک پرداختند.

نکته قابل توجه اینکه فردا آبی پوشان تمرین نخواهند داشت

۲۲ دی ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسي
- كرايف
- استقلال کبییر
- تيم ملي بارسلونا
- جانواريو
- پپ گواردیولا
- قلعه نوعي
گروه:
- كاربران بلاک شده

او مثل همیشه دوران فوتبالش برای زدن ضربات پنالتی داوطلب است
مثل تیم ملی . مثل پاس و مثل اوساسونا. جوادنکونام همیشه اولین پنالتی زن تیمی است که در آن بازی می کند.

این دومین گل او برای استقلال در این فصل بود. گل چهارم استقلال مقابل ابومسلم روی ضربه پنالتی . ضربه ای نکونام به زیبایی و با یک ضربه چیپ وارد دروازه حریف کرد.نکو در این فصل در 16 بازی برای استقلال به میدان رفته است

۲۲ دی ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسي
- كرايف
- استقلال کبییر
- تيم ملي بارسلونا
- جانواريو
- پپ گواردیولا
- قلعه نوعي
گروه:
- كاربران بلاک شده
[منتظری ، بازیکنی که در فوتبالمان کم داریم...]
بازیکنی با خصوصیات و ویژگی های منتظری در فوتبال ما انگشت شمارند. به جرات می توان گفت پس از سهراب بختیاری زاده، چنین بازیکنی نایاب شده بود اما حالا با وجود پژمان می توان امید داشت مدافعان در قابلیت هایی این چنینی بیشتر به کار گرفته شوند تا شاید شاهد تغییر در اصول بازیکنان دفاعی و تاکتیک های تیمی در فوتبال کشورمان باشیم.
استقلال در غیاب نکونام، محرومیت ساموئل و عدم آمادگی کافی کیانوش رحمتی برای اولین بازی نیم فصل دوم در پست هافبک دفاعی با کمبود بازیکن مواجه بود. این مساله سبب شد قلعه نویی برای این پست، پژمان منتظری را برگزیند.

مدافع خوزستانی آبی های پایتخت در فولاد کارش را با همین پست آغاز کرده بود و به همین خاطر هم با این نقش بیگانه نبود. اما در سال های اخیر پژمان را عموماً در قلب خط دفاعی دیده ایم و اینکه یک بازیکن پس از مدت ها پست بازیش را تغییر دهد و بخواهد موثر نیز باشد کار چندان آسانی نیست. اما پژمان به دلیل هوش بالا و کلاس خاص فوتبالیش در دیدار استقلال برابر آلومینیوم به خوبی از پس وظایفش برآمد تا نشان دهد چه بازیکن ارزشمندی است.

او در دیداری که استقلال بازیکن مخرب نداشت و با وجود اینکه مثل اکثر خوزستانی ها بیشتر بازیکنی پا به توپ است تا فیزیکی، به خوبی از پس انجام این مسئولیت برآمد و بارها و بارها به خاطر جاگیری های مناسب، کم زحمت و بدون اینکه نیاز به درگیر شدن داشته باشد با قرار گرفتن در مسیر توپ، ارتباط میان بازیکنان تیم میزبان را به راحتی قطع می کرد.

پژمان در این دیدار حتی در کارهای هجومی نیز تاثیر گذار بود. روی گل اول نقش او و پاس گل دیدنیش در رقم خوردن پیروزی استقلال انکار ناپذیر است همان طور که در ادامه و در حفظ توپ برای آبی ها بازهم این پژمان بود که جریان حرکتی تیم را کنترل می کرد و علاوه بر کمک به خط دفاعی، در بازیسازی نیز شرکت داشت.

بازیکنی با خصوصیات و ویژگی های منتظری در فوتبال ما انگشت شمارند. به جرات می توان گفت پس از سهراب بختیاری زاده، چنین بازیکنی نایاب شده بود اما حالا با وجود پژمان می توان امید داشت مدافعان در قابلیت هایی این چنینی بیشتر به کار گرفته شوند تا شاید شاهد تغییر در اصول بازیکنان دفاعی و تاکتیک های تیمی در فوتبال کشورمان باشیم.

در بازی آلومینیوم – استقلال، پژمان حقیقتاً بازی در خور تحسینی ارائه کرد و جا دارد برای اینگونه بازیکنان و نقششان اهمیت و ارزش بیشتری دهیم تا شاید از این دست فوتبالیست ها بیشتر از یک نفر در هر دهه ظهور کنند!

۲۲ دی ۱۳۹۱

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

پیام‌های جدید
حاضرین در سایت
۱۰۸ کاربر آنلاین است. (۹۱ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۱۰۸

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!