در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسافر کربلا نوشته:این سوال که برای سری اول یکمی آسونه.اما اون سوال که ضریب سختیش 5 ه رو اگه کسی جواب بده من سند میدون ساعت ساری رو براش میزنم. ![]() اگه بگی این عکس نیمرخه یا تمام رخ یه دونه آدامس خرسی میگیرم برات ![]() ![]() |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۲۹ دی ۱۳۹۱
|
|
|
یعنیا از صبح من مرگو جلو چشام دیدم!!!![]() رفتم با مامانم سبزی قرمه خریدم...200کیلو!!! پدرم دراومد تا اوردمش!! ![]() پ ن: بعد دوباره بیایید اینجا از مظلومیت اقایون و.. صحبت کنید!!! نه الان یکی به من بگه واقعا انصافه؟؟؟ انصافه من اون همه بارو بردارم بیارم تا خونه!! داداشم خوابیده باشه؟؟؟؟ انقدرم خاک و گچ داشت گونیه!! هرکی منو میدید فکر میکرد از سر ساختمون اومدم!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۹ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Pink.Girl
پیام:
۱,۸۷۸
عضویت از: ۲۴ آذر ۱۳۸۸
از: شیراز
طرفدار:
- LIONEL MESSI - کرایف-ریوالدو - استقلال - آرژانتین - هیچ کدوم - گواردیولا - غلام پیروانی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یه سوال خیلی مهم؟؟ چرا من با گوشی میام سایت یه جور دیگست ولی با کامپیوتر میام یه شکل دیگست؟ ![]() |
||
The sky was almost blue, the sun was almost bright | |||
۲۹ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Mahshid نوشته:یه سوال خیلی مهم؟؟ چرا من با گوشی میام سایت یه جور دیگست ولی با کامپیوتر میام یه شکل دیگست؟ ![]() معلومه دیگه!!!؟ چون برای سایت یه جوره، برای کامپیوتر یه جور دیگه است. |
||
|
|||
۲۹ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۴
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول مسافر کربلا نوشته:نقل قول Mahshid نوشته:یه سوال خیلی مهم؟؟ چرا من با گوشی میام سایت یه جور دیگست ولی با کامپیوتر میام یه شکل دیگست؟ ![]() معلومه دیگه!!!؟ چون برای سایت یه جوره، برای کامپیوتر یه جور دیگه است. اینجا "سایت" به معنی و مفهوم "گوشی" است ![]() |
||
۲۹ دی ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول مسافر کربلا نوشته:نقل قول Mahshid نوشته:یه سوال خیلی مهم؟؟ چرا من با گوشی میام سایت یه جور دیگست ولی با کامپیوتر میام یه شکل دیگست؟ ![]() معلومه دیگه!!!؟ چون برای سایت یه جوره، برای کامپیوتر یه جور دیگه است. البته منظورت از سایت همون گوشیه(موبایل) دیگه نه؟ ![]() پ.ن: در تایید فرمایشات آقا امیر ![]() |
||
۲۹ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۴
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
صبح تا حالا دارم مثل تراکتور پیام میدم، یه سوتی دادم.![]() الان جفتتون رفتید تو بلک لیست، منتظرم یه سوتی بدید تا آبروتونو ببرم. ![]() |
||
|
|||
۲۹ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۴
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
بی خیال بارانی. شاکی نشو![]() حالا شاکی هم بشی مشکلی نیست ![]() ![]() راستی گفتی یه نقشه بیارم که ساری جزء ایران باشه. من ترجیح دادم به اون بحث ادامه ندم و در عوض نعره ها بزنم و گریبان بدرم و سر به بیابان بنهم ![]() |
||
۲۹ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Pink.Girl
پیام:
۱,۸۷۸
عضویت از: ۲۴ آذر ۱۳۸۸
از: شیراز
طرفدار:
- LIONEL MESSI - کرایف-ریوالدو - استقلال - آرژانتین - هیچ کدوم - گواردیولا - غلام پیروانی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آقایون مهندس منظورم جزئیاتش بود کلا با گوشی که میام سایت پیشرفته تر میشه![]() وگرنه کلیاتش با کامپیوتر فرقی نداره وقتی با گوشی میام انگار با کامپیوتر اومدم همه چیز عین کامپیوتر ورژنش منظورمه انگار. با گوشی یه ورژن میره بالا |
||
The sky was almost blue, the sun was almost bright | |||
۲۹ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۴
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
با کامپیوتر فکر کنم شما از سایت قدیمی استفاده می کنید. چند بار کلید F5 رو بزنید، اونوقت کامپیوتر هم مثل گوشی میشه. ![]() |
||
|
|||
۲۹ دی ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |