| در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو
|
محمد رضا جان ؛اگر سایت یا قالب و یا هر مسئله ای نیاز به انتقاد و یا تذکر داشته باشه من حتما با مدیریت صحبت می کنم. ![]() اما مدیریت کل سایت اینقدر کامل و با برنامه کار می کنه که جای هرگونه انتقادی نیست و آدمی فقط باید لب به تعریف باز کنه. ![]() ![]() آخه واقعا میشه از قالب جدید ایراد گرفت؟ ![]() خیلی دوستش دارم. ![]() بارانی.نوشت: نقل قول مسافر کربلا نوشته:میان اسپم هاتون: نقل قول مسافر کربلا نوشته:دوستان عزیز برنامه داریم یه ویژه نامه برای نوروز 92 به کاربران سایت ارائه بدیم. این ویژه نامه شامل: 1-مصاحبه با مدیران، مترجمین، ناظرین و کاربران فعال. 2-باشگاه در سالی که گذشت. 3-اف سی بارسلونا دات آی آر در سال گذشته، دست آورد های سال 91 و برنامه سایت در سال 92 4-ویژه نامه دانش نامه آبی و اناری، که این بخش شامل دو قسمت نکات و آیا میدانید+مسابقه بزرگ دانشنامه آبی و اناری(ویژه نوروز 92) هست.اگر خدا بخواد جوایزی هم براش در نظر گرفته میشه! 5-بخش های ویژه(هدیه هیأت تحریره به خوانندگان! )دوستانی که در هر کدوم از کارهای بالا میتونند همکاری کنند.یا در نوشتن مطالب و طراحی گرافیک توانائی دارند حتما به بنده پیام شخصی بدن تا تو تیم تحریریه ویژه نامه ازشون استفاده کنیم. روی کلامم با همه کاربر هاست، از همه میتونیم استفاده کنیم. ![]() پ.ن:زیر چشمی نگاه ویژه ای به بهزاد دارم. ![]() ![]() محمد رضا جان(امروز دوباره مورد خطابه قرار گرفتی، برو واس بچه هات تعریف کن. )؛اون که بالای هر پست رنک رو مینویسه یک چیز بدیهیه! ![]() ولی یک سوال هوش! رنگ خوانم کریمی، امید دولتی و کاربران بلاک شده چیه؟ ![]() (با این سوال گریبان بدر و به خیابان برو و نعره وا افسوسا سر بده. )بعدش، این قالب اونقدر ریزه کاری داره.تو به این میگی نکته ویژه! من باب مثال کنار تاریخ یدونه > داره. ![]() بزنش. ![]() دیدی؟
|
||
|
|
|||
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو
|
پ.ن: فقط واسه این که ببینم رنگ بالای ارسال من چه رنگیه
|
||
| ... | |||
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول -.-Strange-.- نوشته: پ.ن: فقط واسه این که ببینم رنگ بالای ارسال من چه رنگیه تو مگه جزو مدیران اخبار نیستی؟ پس چرا خاکستری ه؟
|
||
|
|
|||
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو
|
مدیریت هم دردسر داره ها ![]() ![]() پ.ن: قرمز
|
||
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول تو مگه جزو مدیران اخبار نیستی؟قرمزه چرت نگو
|
||
| ... | |||
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده
|
بذار ببینم از ما رنگش خوبه یا نه پ.ن : اگه خوب نبود ما رو مدیر یه جایی بکنین خیلی تو سایت زحمت میکشم
|
||
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو
|
به افتخاره رنگ خاکستری
|
||
|
ناگفته ی ما میشنود |
|||
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Dos.Santos
پیام:
۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو
|
![]() بعد از اتمام امتحانات که با شکست سنگین من همراه بود،طبق روال روزهای گذشته که از روزی که من متولد شدم هیچ فرقی در اصل ماجرا نکرده ! مشغول اتلاف وقت شدم.
تو زندگیم اگه سینما ی bollywood رو کنار بزاریم البته به جز جانور و کاهانی که خیلی دوسشون دارم فقط و فقط از فیلم های مستند بدم میاد. سرتون و درد نیارم. رفتم تو سایت IMDb قسمت TV Series تا چند تا سریال خوب برای اتلاف وقت پیدا کنم. چشمم به یه سریال با عنوان Planet Earth افتاد و اصلا به ژانر نگاه نکردم. به سرعت به یکی از سایت های تورنت رفته و نسخه 720p رو دانلود کردم. و بقیه اش هم که قابل حدس است. حالا موندم با این چکار کنم-هم حیفم میاد دلتش کنم و هم دوست ندارم نگاش کنم ... |
||
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Iman-Emperatour
پیام:
۲,۴۱۸
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۸
از: مشهد سیتی
طرفدار:
- لیو مسی - یوهان کرایف - بارسا - اسپانیا - لیو مسی - تیتو وویلانوا - تیتو وویلانوا گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Pentragon نوشته:![]() بعد از اتمام امتحانات که با شکست سنگین من همراه بود،طبق روال روزهای گذشته که از روزی که من متولد شدم هیچ فرقی در اصل ماجرا نکرده ! مشغول اتلاف وقت شدم. تو زندگیم اگه سینما ی bollywood رو کنار بزاریم البته به جز جانور و کاهانی که خیلی دوسشون دارم فقط و فقط از فیلم های مستند بدم میاد. سرتون و درد نیارم. رفتم تو سایت IMDb قسمت TV Series تا چند تا سریال خوب برای اتلاف وقت پیدا کنم. چشمم به یه سریال با عنوان Planet Earth افتاد و اصلا به ژانر نگاه نکردم. به سرعت به یکی از سایت های تورنت رفته و نسخه 720p رو دانلود کردم. و بقیه اش هم که قابل حدس است. حالا موندم با این چکار کنم-هم حیفم میاد دلتش کنم و هم دوست ندارم نگاش کنم ... بنظرم این مستند زیبا رو از دست نده یکی از بهترین مستند های که درباره زمین دیدم ولی با کیفیت full HD بیشتر بهم چسبید
|
||
|
|
|||
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده
|
اقا این king leo رو از بلاکی دربیارید اسرار fbi و که فاش نکرد
|
||
|
۱۵ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

؛