| در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول RK12 نوشته:صبح كيفمو زدند،بدبخت شدم،همه زندگيم توش بود.شناسنامه،پاسپورت،كارت ملي،دو و نيم ميليون پول،پانصد تا سكه تمام بهار آزادي،يه شاخه نبات،يك دست آينه و شمعدان،آيا وكيلم؟ پ ن: ![]() هي خدا چقدر سخته ?جدي سخت نيست? ![]() آیا این داستان واقعیست؟
|
||
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
من چيزي گم نكردم كه![]() اون بخش آخرحرفام واسه چيز ديگه ايه
|
||
|
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
نقل قول RK12 نوشته:من چيزي گم نكردم كه ![]() اون بخش آخرحرفام واسه چيز ديگه ايه ![]() ![]() ![]() الان فهمیدم جریان چیه
|
||
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول RK12 نوشته:صبح كيفمو زدند،بدبخت شدم،همه زندگيم توش بود.شناسنامه،پاسپورت،كارت ملي،دو و نيم ميليون پول،پانصد تا سكه تمام بهار آزادي،يه شاخه نبات،يك دست آينه و شمعدان،آيا وكيلم؟ پ ن: ![]() هي خدا چقدر سخته ?جدي سخت نيست? ![]() یکی همینو اس ام اسشو واسم فرستاده بود داشتم سکته میزدم. ![]() ![]() پ.ن: آره خیلی سخته. ![]() ![]() ![]()
|
||
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
پیام:
۴,۸۵۷
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده
|
مهمترین قسمتش همون آیا وکیلم هستش که دیگه تو این دوره و زمونه به ندرت شنیده نمیشه ![]() به قول عزیزی ![]() با توجه به شرایط روز اینو میگفت ![]() قبلنا زن نمیگرفتی مثه خر بودی الان زن بگیری خود خری
|
||
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
ندا جان بابا اصن بخش اول اون ارسال طنزي بيش نيس گفتم بخنديد![]() بخش دوم حرفام توش نكته داره كنكوريا زود نكته يابي كنن ببينم كي ميفهمه
|
||
|
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
پیام:
۴,۸۵۷
طرفدار:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول RK12 نوشته:ندا جان بابا اصن بخش اول اون ارسال طنزي بيش نيس گفتم بخنديد![]() بخش دوم حرفام توش نكته داره كنكوريا زود نكته يابي كنن ببينم كي ميفهمه ما کنکوری نیستیم ولی کنکوریا رو دوس داریم ![]() تو خماری نتایج کنکورید
|
||
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
نقل قول RK12 نوشته:ندا جان بابا اصن بخش اول اون ارسال طنزي بيش نيس گفتم بخنديد![]() بخش دوم حرفام توش نكته داره كنكوريا زود نكته يابي كنن ببينم كي ميفهمه چه سوتی قشنگی ![]() ![]() کوثر جون اگه شرایط الانمو میدونستی کاملا بهم حق میدادی ![]() ![]()
|
||
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
" تو خماری نتایج کنکوریت " نه بابا الان تنها چيزي كه بهش فك نميكنم كنكوره و نتايجش. قضيه خيلي ساده و مسخره تر از اين حرفاس يكم بيشتر فك كنيد ببينم همينطوري پيش بره ادامه جريانو بايد در تاپيك معما دنبال كنيد![]() پ ن: ولي جدا خيلي سخته حداقل برايمن ![]() پ ن: اصلا ازم راهنمايي نخواهيد ![]() |
||
|
|||
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو
|
فکر کنم یه نکته ای تو این مایه ها داشته باشه ؛که : سخته حرفم، رسیده وقتِ رفتن .. ![]() واقعاً سخته. ![]()
|
||
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

?