در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: فتوشاپ کده | ||
نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو |
مرسي از آموزشتون خيلي مفيد بودن،فقط من يه مشكلي دارم، آخر سر كه قسمت هاي اضافي رو هم ديليت كردم عكسم اين شكلي ميشه: چرا؟!رو فرمت جي پي جي هم ميذارم تار ميشه ،اشتباهم كجاست؟! |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۳۰ آبان ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
اصلاح می کنم.منظورم پی ان جی بود. فرمت رو باید پی ان جی انتخاب کنید نه جی پی جی. چون اون اول موقع باز کردن صفحه اصلی فضای پشت رو خالی انتخاب نکردید و سفید انتخاب کردید. راه حلش اینه که کلیک ماوس رو چند ثانیه روی پاک کن جعبه ابزار نگه دارید و وقتی گزینه هاش باز شد گزینه آخر یعنی مجیک اریزر رو انتخاب کنید و یک بار روی قسمت های سفید کلیک کنید. فکر کنم درست بشه. |
||
|
|||
۱ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: BRAIN
پیام:
۵,۵۱۳
عضویت از: ۸ خرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- LEO MESSI - PEP - SPAIN-ARGENTINA - PEP-FERGUSEN گروه:
- کاربران عضو |
ممنون بابت آموزش ولی من کارایی که گفتید انجام دادم ولی انگار یه جاهاییش شفاف نیست مثلا اونجایی که گفتیید Ctrl و Shift و i رو بعد از smooth بزنیم تا دو تا کادر بیاد و بعد delet رو بزنیم تا گوشه صفحه گرد بشه و اضافات حذف بشن برای من عمل نمیکنه در ضمن Save for web and devise تو مراحل بعدی هست یه preview میزنی بعد میتونی فرمت عکست رو انتخاب کنیم بعد save کنی .!اونجوری که شما گفتی اصلا این گزینه فعال نیست |
||
|
|||
۳ آذر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول MESSIDONA نوشته:ممنون بابت آموزش ولی من کارایی که گفتید انجام دادم ولی انگار یه جاهاییش شفاف نیست مثلا اونجایی که گفتیید Ctrl و Shift و i رو بعد از smooth بزنیم تا دو تا کادر بیاد و بعد delet رو بزنیم تا گوشه صفحه گرد بشه و اضافات حذف بشن برای من عمل نمیکنه در ضمن Save for web and devise تو مراحل بعدی هست یه preview میزنی بعد میتونی فرمت عکست رو انتخاب کنیم بعد save کنی .!اونجوری که شما گفتی اصلا این گزینه فعال نیست بند اول رو بعد از عاشورا با عکس توضیح میدم. اما در مورد قسمت سیو؛ وقتی سیو فر ب اند دیوایز رو بزنی یه صفحه باز میشه، بالا فرمت و کیفیت رو انتخاب میکنی. زیرش عکست رو نشون میده. زیرش هم اندازه عکست رو به پیکسل. زیر عکس هم کوچیک نوشته حجم عکس چقدر شده. همه اینا رو با عکس توضیح میدم. |
||
|
|||
۳ آذر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
کسی سوال نداره؟ بریم مرحله بعد؟ |
||
|
|||
۹ آذر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول مسافر کربلا نوشته:کسی سوال نداره؟ بریم مرحله بعد؟ ارسال با عکس یادت نره. می خوام ارسال رو انتقال بدما |
||
۹ آذر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول SmS نوشته:نقل قول مسافر کربلا نوشته:کسی سوال نداره؟ بریم مرحله بعد؟ ارسال با عکس یادت نره. می خوام ارسال رو انتقال بدما شرمنده؛ کلا فراموشش کرده بودم. الان مراحل رو طبق آموزش انجام میدم، ازش عکس میگیرم، عکس ها رو میدم بهت که تو هاست سایت آپلود کنی که یه وقت پاک نشن. تا جمعه ساعت 23:59 آماده است. |
||
|
|||
۹ آذر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول مسافر کربلا نوشته:شرمنده؛ کلا فراموشش کرده بودم. الان مراحل رو طبق آموزش انجام میدم، ازش عکس میگیرم، عکس ها رو میدم بهت که تو هاست سایت آپلود کنی که یه وقت پاک نشن. تا جمعه ساعت 23:59 آماده است. عکس ها رو آماده کن به صورت پیوست قرار می دیم. به امید خدا؛ 3شنبه |
||
۹ آذر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
ما عکس ها رو آماده کردیم؛ آقای مدیر نیومد نگرفت. محمد جان هر وقت به نت دسترسی پیدا کردی بهم زنگ بزن بیام برات شیر کنم. |
||
|
|||
۱۴ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: javad2011
پیام:
۳۲۰
عضویت از: ۱۴ خرداد ۱۳۹۰
از: مشهد
طرفدار:
- ليونل مسي - ريوالدو،کومان،رونالدینیو،کرایف،زوبی زارتا - پرسپوليس - اسپانيا - علی کریمی - فرانک رایکارد-گوارديولا-تیتو - جلالي گروه:
- کاربران عضو |
خدا فتو شاپو از ایرانیها نگیره مخصوصا دختر ها
|
||
آینده جایی نست که به آنجا میرویم آینده جاییست که آن را میسازیم. | |||
۲۵ بهمن ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |