در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: پیشنهادات و انتقادات | ||
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Mohammad Reza نوشته:آقا این چه وضعشه ؟ سوال انحرافی میپرسی؟ نقل قول این شخص چند بازی بعنوان بازیکن برای بارسلونا بازی کرد و چند گل زد؟نقل قول و بالطبع موفق نشد برای بارسا بازی ای انجام دهد و گلی به ثمر برساند!اولا این چه طرز حرف زدنه؟ دوما جنبه برنده نشدن داشته باش! سوما اینجا رو ببین! این مسابقه یک سال و یک ماه و 13 روز قبل از عضویت شما برگزار شده! این اولین باری نبود که نکته انحرافی لحاظ شد، بعد از این هم از نکات انحرافی استفاده میشه! فکر نمی کنم نکته جدیدی وارد مسابقات کرده باشم! |
||
|
|||
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول اولا این چه طرز حرف زدنه؟من بد حرف نزدم! فک نمیکنم گفتن آقا این چه وضعشه بد حرف زدن باشه نقل قول این اولین باری نبود که نکته انحرافی لحاظ شد، بعد از این هم از نکات انحرافی استفاده میشه!عزیز من شما که میخوایی اینکارو بکنی تو تاپیک قوانینش هم بذار که بدونیم قضیه از چه قراره |
||
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Mxplode
پیام:
۲,۰۸۴
عضویت از: ۱۷ دی ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- مسی - اینیستا - والدس - پیکه - یوهان کرایف - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - آرزنتین - پپ - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
ماااااااااااا !! با ناامیدی تمام این جوابو فرستادم اصن فک نمیکردم درست باشه !! تلاش 90 دقیقه ایم پای اینترنت جواب داد پس !!
|
||
Some People Need a High Five With a Chair In the Face ! |
|||
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Mohammad Reza نوشته:نقل قول اولا این چه طرز حرف زدنه؟من بد حرف نزدم! فک نمیکنم گفتن آقا این چه وضعشه بد حرف زدن باشه نقل قول این اولین باری نبود که نکته انحرافی لحاظ شد، بعد از این هم از نکات انحرافی استفاده میشه!عزیز من شما که میخوایی اینکارو بکنی تو تاپیک قوانینش هم بذار که بدونیم قضیه از چه قراره اگر قسمت دوم سوال نبود شما جوابی غیر از 5-5 میفرستادی؟ نقل قول مـــاهـــان نوشته:ماااااااااااا !! با ناامیدی تمام این جوابو فرستادم اصن فک نمیکردم درست باشه !! تلاش 90 دقیقه ایم پای اینترنت جواب داد پس !! تلاش ما هم همین بود که کسائی که واقعا اطلاعات دارند و برای بدست آوردن پاسخ زحمت میکشند برنده بشن. |
||
|
|||
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۴,۸۵۷
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول اگر قسمت دوم سوال نبود شما جوابی غیر از 5-5 میفرستادی؟100 % من اولین باری که سوال رو دیدم جوابشو در عرض چند دقیقه بدست آوردم قسمت اولش رو ولی چون قسمت دوم رو تو جایی ندیدم چیزی نفرستادم من تمام نتایج الکلاسیکو ها رو دارم و مطمئن باش 6 - 6 رو میفرستادم بعدش اینکه بیزحمت منبع اینکه تو بازی 6-6 مربی بارسا اون فرد بوده رو بده تا منم مطمئن بشم چون چند جا گشتم ندیدم که زده باشه اون بازی کی مربی بوده |
||
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
قسمت آبی و اناری ها، سرمربی های تاریخ باشگاه رو داره! فکر نکنم یه مسابقه اونقدر ارزش داشته باشه که اعصابم رو بخاطرش بهم بریزم! قرار نیست هر جوابی که فرستادی قبول بکنم! اگر با سبک و شیوه برگذاری مسابقات مشکل داری به مدیر سایت پیام بده. |
||
|
|||
۲۸ بهمن ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
وقتی به صحت پاسخ اعتراضی وارد میشه، باید دلیل و مدرک و منبع بیاری که اون رو اثبات کنه. تو خود جوابی که تو تاپیک می نویسی هم اگر منبع رو ذکر کنی خیلی بهتره.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۸ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول سوگوار پدر نوشته:وقتی به صحت پاسخ اعتراضی وارد میشه، باید دلیل و مدرک و منبع بیاری که اون رو اثبات کنه. تو خود جوابی که تو تاپیک می نویسی هم اگر منبع رو ذکر کنی خیلی بهتره. نه... اصلا بحث سر 6-6 نیست! خودش میگه میدونستم پرگل ترین مساوی 6-6 بوده، اما چون مربی پیدا نکردم 5-5 رو فرستادم. حرفش منطقیه؟ |
||
|
|||
۲۸ بهمن ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۴,۸۵۷
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
بحث قبلی من این نبود که گفتی بارانی ______________________________________________________ اینجا کسی برنده نشد که اعلام نشده؟ |
||
۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
کلا فاز اعتراض به منو گرفتی یه مدته. فکر کنم دو نفر جواب درست دادن، اما هنوز فرصت نکردم درستش کنم. حقیقتش اینه یکمی کارهای نظرات و ویژه نامه زیاد شده و به همدیگه دارن لطمه میزنن، اگر کسی بود که کمکم میکرد عالی بود... |
||
|
|||
۶ اسفند ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |