در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
نقل قول M_@_r_y_@_M نوشته:نمــــــــــــــیدونم چرا امشب دل تنگم همش میخواد بگه تو که راست میگی و تا بوده همین بوده ![]() ![]() فک کنم واقعا چشم خوردم از دست بعضی دوستان ![]() ![]() خخخخخ... ![]() این مفت باشه کوفت باشه هم جدیدا بدجور افتاده تو دهنم... ![]() ![]() تو که عادت داری تیکه كلاماي منو بگی... ![]() پس اینم بگو... ![]() |
||
|
|||
۲۴ اسفند ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: M@ryam.ml10
پیام:
۹۳۴
عضویت از: ۲۴ مرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- √҉ √҉ JuST ஜ MeSSI √҉ √҉ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
مفت باشه کوفت باشه...! ![]() ![]() دلم میخواد یکیو بزنم....! ![]() |
||
ببینیــد حرفــxـــ زدن چه چیـــز وحشتناکــــی است که بزرگتــرین احـتـــرام به هر کســـ این است که برایــش یکــــ دقه سکوتــــ♥ـــ کنند! | |||
۲۴ اسفند ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: zizo6
پیام:
۹۶
عضویت از: ۷ مهر ۱۳۹۰
طرفدار:
- xavi - ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - محسن خليلي.علي كريمي - گوارديولا - علي دايي گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بچه ها من مدتیه نمیتونم برم میهن بلاگ! میخواستم ببینم کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟؟؟؟
|
||
خداوند تنها معشوقي است كه عاشقانش رقيبان خود را دوست دارندو به هم عشق مي ورزند!!!!! | |||
۲۴ اسفند ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول فک کنم واقعا چشم خوردم از دست بعضی دوستان ای بابا ![]() ![]() تازه اول کاره ![]() از فردا بد بختیات شروع میشه ![]() نقل قول بچه ها من مدتیه نمیتونم برم میهن بلاگ! میخواستم ببینم کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟؟؟؟نمیدونم من ![]() |
||
۲۴ اسفند ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول M_@_r_y_@_M نوشته:مفت باشه کوفت باشه...! ![]() ![]() دلم میخواد یکیو بزنم....! ![]() من نمیدونم این حس جنگ طلبی چرا این قدر تو وجودت پُررنگ ـه. ![]() نقل قول بچه ها من مدتیه نمیتونم برم میهن بلاگ! میخواستم ببینم کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟؟؟؟تو بخش مدیریتش یا اینکه کلاً سایتش ؟ ![]() |
||
۲۴ اسفند ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۵۵۸
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول pedram نوشته:نقل قول تو بخش مدیریتش یا اینکه کلاً سایتش ؟ اخه چه فرقی میکنه تو بگو مشکل داری هنگام وارد شدن یا نه ![]() والا به خدا ![]() اولاً که من با شما نبودم، نخود .. ![]() بعدم، من تو دومیش مشکل ندارم! ![]() |
||
۲۴ اسفند ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول اولاً که من با شما نبودم، نخود ..بعدم، من تو دومیش مشکل ندارم! گفتم یه وقت بهم نگی نخود واسه همین ارسالمو پاک کردم ![]() ![]() ولی دیر شده بود دیگه ![]() ![]() |
||
۲۴ اسفند ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۵۵۸
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آقا میگم تا حالا شده شما تو خواب راه برید ؟ ![]() واسه خودم پیش اومده، آدم دقیق که میشه روش میبینه چقدر جالبه واقعاً .. ![]() |
||
۲۴ اسفند ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول سجاد نوشته:آقا میگم تا حالا شده شما تو خواب راه برید ؟ ![]() واسه خودم پیش اومده، آدم دقیق که میشه روش میبینه چقدر جالبه واقعاً .. ![]() نه والا واسه خودم که پیش نیومده. ![]() ولی آره خدایی هم جالبه هم خیلی خنده دار. ![]() ![]() یعنی دارین راه میرین از خواب بیدار نمیشین؟ ![]() ![]() پ.ن: بچه ها کمتر اسپم بدین ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۲۴ اسفند ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول <span class='quoter'>khadije نوشته:</span>نقل قول <span class='quoter'>سجاد نوشته:</span>آقا میگم تا حالا شده شما تو خواب راه برید ؟ ![]() واسه خودم پیش اومده، آدم دقیق که میشه روش میبینه چقدر جالبه واقعاً .. ![]() نه والا واسه خودم که پیش نیومده. ![]() ولی آره خدایی هم جالبه هم خیلی خنده دار. ![]() ![]() یعنی دارین راه میرین از خواب بیدار نمیشین؟ ![]() ![]() پ.ن: بچه ها کمتر اسپم بدین ![]() ![]() ![]() ![]() خخخخخ... ![]() کار نشد نداره... ![]() نمونه بارزش اینجا ایستاده.... ![]() البته الان ديگه راه رفتنم کم شده.... ![]() ولی بارها شاهد سکته کردن اعضای خانواده ام بودم.... ![]() جالبیشم اینجاس من حرفم میزنم و راه میرم.... ![]() مامانم میگه یه بار پاشوده بودم راه میرفتم و شعر میخوندم واس خودم.... ![]() ![]() ولی یه ذره ک دقت کنین بیشتر وحشتناکه تا جالب.... ![]() |
||
|
|||
۲۴ اسفند ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |