در حال دیدن این عنوان: |
۱۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Dos.Santos
پیام:
۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو ![]() |
درود به همه ی بارسادلان گل. من یه وبلاگ دارم.امروز که وارد پنل کاربریم شدم و میخواستم مطلب جدید ارسال کنم پیغام "اخلال در ارسال پست." رو نمایش داد.میخواستم ببینم این مشکل برای شما هم پیش اومده ؟ ![]() درست میشه یا نه ؟ ![]() چی کار کنم الان ؟ ![]() تو رو خدا راهنماییم کنید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------- البته من حدود 60 مطلب ارسال نشده "پست اینده" دارم که در زمان مقرر تو وبلاگم قرار میگیره ولی مطلب جدیدی نمیتونم ارسال کنم. |
||
۲۴ اسفند ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول چی کار کنم الان ؟بیا باهم بازی کنیم من حوصلم سر رفته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۲۴ اسفند ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
منم را میدید تو بازیتون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۲۵ اسفند ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
میگم چقد نگه داشتن بچه سخته.![]() ![]() الان چند روزیه من برادر زادمو نگه میدارم. ![]() مامانش میره بیرون و میسپردش به من. ![]() فقط میخواد باهاش بازی کنم ![]() ![]() |
||
۲۵ اسفند ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱,۸۳۵
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول بیا باهم بازی کنیم من حوصلم سر رفته یادش بخیر... کوچکتر که بودم سر خواهرمو گول میزدم.هر وقت خوراکی میگرفت بهش میگفتم بیا خاله بازی و به محض اینکه خوراکی هاشو میخوردم بازی تموم میشد ! ![]() ای روزگار.کودکیمون با پهلوانی بود نوجوانیمون با ... . ![]() اگه تنقلات برقراره که همون خاله بازی بهتره اگه نه نظرتون با راگبی چیه ؟ ![]() |
||
۲۵ اسفند ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول khadije نوشته:میگم چقد نگه داشتن بچه سخته. ![]() ![]() الان چند روزیه من برادر زادمو نگه میدارم. ![]() مامانش میره بیرون و میسپردش به من. ![]() فقط میخواد باهاش بازی کنم ![]() ![]() قبلاً خیلی بچه دوس داشتم، الان ولی اصلاً اعصابِ نگه داشتن بچه رو ندارم .. ![]() ![]() یعنی یه پسرعمو دارم، به حدی لوس شده که میخوام بعضی وقتا خفه ش کنم، حیف که انسانیت و عذاب وجدان نمیذاره ! ![]() نقل قول اگه تنقلات برقراره که همون خاله بازی بهتره اگه نه نظرتون با راگبی چیه ؟ یعنی همین دو تا گزینه وجود داره ؟ ![]() |
||
۲۵ اسفند ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول به محض اینکه خوراکی هاشو میخوردم بازی تموم میشد ! ای روزگار.کودکیمون با پهلوانی بودنمردیم و معنای پهلوانی رو هم فهمیدیم ![]() |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۲۵ اسفند ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۳,۲۵۷
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول اگه تنقلات برقراره که همون خاله بازی بهتره اگه نه نظرتون با راگبی چیه ؟راگبی؟؟؟ الان اینی که گفتی خوردنیه،نوشیدنی،چیه؟ ![]() چرا منو تو این موقعیت میرازی آخه،چرا داشته هاتو به رخ نداشته هام میکشی ![]() ![]() ![]() مرفهین بی درد که میگن شمایین دیگه ![]() |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۲۵ اسفند ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱,۸۳۵
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول یعنی همین دو تا گزینه وجود داره ؟ حالا چون همه خودین یه چند تا گزینه دیگه هم اضاف (!) میکنم البته شرایط داره : 1.خاله بازی همانطور که گفتم انواع و اقسام تنقلات ، مخصوصا پسته ی خندان-ایجوری ![]() شاعر میگه : هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد. 2.راگبی قوانین : وزن مجاز بازیکنان حریف حداکثر 45 کیلوگرم و قد مجاز حداکثر 120 سانتی متر از اونجایی که هدف کار گروهیه همه باید به من پاس بدند. در ضمن تمامی اعضا تیم بازنده (یعنی شماها) باید پوستر الگوئر و تو اتاقتون بزنید. 3.تنیس تنیس هم از ورزش هایه مورد علاقه ی منه. قوانین و شرایط : بازیکن حریف از جاش نباید حرکت کند.حق نوشیدن اب و استفاده از حوله هم با توجه به بند یک ندارد. 4.پاستور شاهی همایونی هفت خبیس بازی میکنیم هر 4 تا هفت باید دست من باشه. نفرات بازنده هم باید 100 بار کلمه ی بوسکتس رو قرائت (! ) کنند. 5.کونگ فو یا مای تای عاشق کونگ فو و مای تای هستم ولی از اونجا که نمیخوام فنون جدیدم لو بره چشم ها و پاها و دستهایه حریفو میبندم. در ضمن حریف حق ضربه زدن به بالا تنه،میان تنه و پایین تنه را هم ندارد. دیگه ریش و قیچی رو سپردم به شماها. ![]() نقل قول نمردیم و معنای پهلوانی رو هم فهمیدیمبالاخره خوردن اون همه خوراکی کار هر کسی نیست دیگه. ![]() |
||
۲۵ اسفند ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۳,۲۵۷
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
فردا میخوایم خونه تکونیو شروع کنیمو اصن حوصلشو ندرم ![]() ![]() |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۲۵ اسفند ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |