| در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
|
نقل قول khadije نوشته:خخخخخخخخ چقد جالبه. ![]() من تاحالا نذاشتم صندوق پیام شخصیم پر شه و تا مرز پر شدن که میرسه حذفش میکنم ولی خیلی باحال بود. ![]() هیچی سخت تر از پاک کردن پیامای قدیمی نيس که کلی واست خاطره سازن... ![]() اقا نمیشه طرفیت این پیاما پره بالا؟! ![]() من هم به یکی پخ میدم نمیدونم چرا اینقدر زود پر ميشه؟! بعد حيفمم میاد اون پیامای قدیمی رو پاک کنم!
|
||
|
|
|||
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول مریــــــــــــم نوشته:هیچی سخت تر از پاک کردن پیامای قدیمی نيس که کلی واست خاطره سازن... ![]() اقا نمیشه طرفیت این پیاما پره بالا؟! ![]() من هم به یکی پخ میدم نمیدونم چرا اینقدر زود پر ميشه؟! بعد حيفمم میاد اون پیامای قدیمی رو پاک کنم! ![]() آره خدایی خیلی سخته. ![]() البته مریم جان من که پیامایی که دوس دارمو پاک نمیکنم که عزیزم.
|
||
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
نقل قول khadije نوشته:آره خدایی خیلی سخته. ![]() البته مریم جان من که پیامایی که دوس دارمو پاک نمیکنم که عزیزم. ![]() خب اگه همه پیامامونو دوس داشته باشیم تکلیف چیه؟ ![]() من الان صندوقم 98% پره همشم دوس دارم من باید چیکار کنم؟ ![]() |
||
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول سجاد نوشته:نقل قول اگه تنقلات برقراره که همون خاله بازی بهتره اگه نه نظرتون با راگبی چیه ؟ یعنی همین دو تا گزینه وجود داره ؟ ![]() همیشه برای هر کاری دو راه بیشتر نداری ![]() .آقای بارانی تازه به این درجه والا رسیدند .یه زمانی صندوق ما روزانه این شکلی میشد (بلههه ) ؛ بیکاری بودیما![]() .نقل قول M_@_r_y_@_M نوشته: "نمیدانم چرا گرفتگی دلم باز نمیشود با اینکه خنـــــــده لحظه ای از لبانم دور نمیشود" خیلی سادس ؛چونکه گرفته نیست .
|
||
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
نقل قول khadije نوشته:نقل قول مریــــــــــــم نوشته:هیچی سخت تر از پاک کردن پیامای قدیمی نيس که کلی واست خاطره سازن... ![]() اقا نمیشه طرفیت این پیاما پره بالا؟! ![]() من هم به یکی پخ میدم نمیدونم چرا اینقدر زود پر ميشه؟! بعد حيفمم میاد اون پیامای قدیمی رو پاک کنم! ![]() آره خدایی خیلی سخته. ![]() البته مریم جان من که پیامایی که دوس دارمو پاک نمیکنم که عزیزم. ![]() نه اون و که هيجكي پیامای قشنگو باک نميكنه... من کلی گفتم عزيزم... ![]() نقل قول neda نوشته:نقل قول khadije نوشته:آره خدایی خیلی سخته. ![]() البته مریم جان من که پیامایی که دوس دارمو پاک نمیکنم که عزیزم. ![]() خب اگه همه پیامامونو دوس داشته باشیم تکلیف چیه؟ ![]() من الان صندوقم 98% پره همشم دوس دارم من باید چیکار کنم؟ ![]() دیگه نمیشه هم خرو خواست هم خرمارو! ![]() به هر حال یه سری پیامای هسن که جرت باشن... ![]() همونارو پاک کن...
|
||
|
|
|||
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول دیگه نمیشه هم خرو خواست هم خرمارو!این جملت بدجوری منو گرفت اصن داغووونم کرد |
||
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول neda نوشته:نقل قول khadije نوشته:آره خدایی خیلی سخته. ![]() البته مریم جان من که پیامایی که دوس دارمو پاک نمیکنم که عزیزم. ![]() خب اگه همه پیامامونو دوس داشته باشیم تکلیف چیه؟ ![]() من الان صندوقم 98% پره همشم دوس دارم من باید چیکار کنم؟ ![]() هععععی ندا نگو که دلم خون ه. ![]() اونطوری دیگه باید مجبوری با گریه چند تاییشو پاک کنی. ![]() ![]() من که اینطوریم.
|
||
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
نقل قول مریــــــــــــم نوشته:دیگه نمیشه هم خرو خواست هم خرمارو! ![]() در این مورد دقیقا همینطوریه هم خرو میخوام هم خرما ![]() نقل قول khadije نوشته:هععععی ندا نگو که دلم خون ه. ![]() اونطوری دیگه باید مجبوری با گریه چند تاییشو پاک کنی. ![]() ![]() من که اینطوریم. ![]() هععععععی ![]() ولی هنوز 2% جا داره
|
||
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
نقل قول neda نوشته:نقل قول مریــــــــــــم نوشته:دیگه نمیشه هم خرو خواست هم خرمارو! ![]() در این مورد دقیقا همینطوریه هم خرو میخوام هم خرما ![]() پس تو دیه خیلی خوش اشتهایی.. ![]() ![]() من یه بار زد به سرم و کل پیامامو پاکیدم و بعدش مثل چی پشیمون شدم.... ![]() نقل قول pedram نوشته:نقل قول دیگه نمیشه هم خرو خواست هم خرمارو!این جملت بدجوری منو گرفت اصن داغووونم کرد ![]() جدیک؟؟ ![]()
|
||
|
|
|||
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول من یه بار زد به سرم و کل پیامامو پاکیدم و بعدش مثل چی پشیمون شدم....نمیدونم شما دخترا چرا اینجورید از ما پسرا بی احساسیو یاد بگیرید این بارانی هم که میبینید حال نداشته پاک کنه که اینجوری شده
|
||
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

"نمیدانم چرا گرفتگی دلم باز نمیشود