در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: آنتی رئال! | ||
نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۶ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار |
نقل قول zahrabarca نوشته:متاسفانه من فکر می کنم حتی اگه رئال امشب ببازه توبازی برگشت جبران می کنه . اتفاقا گالاتاسرای اگه بتونه امشب یه نتیجه خوب (یه مساوی با گل یا باختی مثل 2-1) کسب کنه، تو بازی برگشت شانس زیادی برای صعود داره. ورزشگاه گالاتاسرای جو فوق العاده سنگین و مخوفی داره و مطمئنا رئال کار راحتی نداره. |
||
۱۵ فروردین ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی |
نقل قول اتفاقا گالاتاسرای اگه بتونه امشب یه نتیجه خوب (یه مساوی با گل یا باختی مثل 2-1) کسب کنه، تو بازی برگشت شانس زیادی برای صعود داره. ورزشگاه گالاتاسرای جو فوق العاده سنگین و مخوفی داره و مطمئنا رئال کار راحتی نداره. من كه اميد چنداني به باخت يا حتي تساوي ريال رو ندارم.ريال اين مرحله قراره صعود كنه خودشون هم اگه نتونن داور كمك ميكنه |
||
۱۵ فروردین ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: saeed.tiraxtorchi
پیام:
۴۵۰
عضویت از: ۷ شهریور ۱۳۹۰
از: Tabriz
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - یوهان کرایف_ پپ گواردیولا_ ریوالدو_رونالدينيو - تراکتورسازی تبریز - بعد از ايران:1-ترکیه2-آرژانتین3-اسپانیا - سامان نريمان جهان - جوزپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
نه من تو فوتبال ترکیه طرفدار گالا ام.بعد بارسا گالا رو خیلی دوست دارم.شاید بازی برگشت برم استانبول بترکونیم فقط خدا کنه امشب یه نتیجه مناسب مقابل مالدیوی ها بگیریم. راستی خدا کنه استقلال هم ببره حداقل یه تیم از کشورمون آبرو داری کن تو آسیا واسه این هفته |
||
مرتضي سوزوندي مارو با رفتنت سوزوندي... | |||
۱۵ فروردین ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Anabaena
پیام:
۱,۱۳۷
عضویت از: ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
طرفدار:
- °•ิ. мєѕѕι & χανι & αη∂яєѕ & пεч °•ิ. - ΞSТΞGHŁΛŁ - šραıи - F●majidi - PΞP - мªzĻ◊мÎ گروه:
- کاربران عضو |
رئال داور هم داره ها!!! مگه میبازه؟؟؟ |
||
мéš qυe υи ¢łυв νıνα вαяçα Força Tito |
|||
۱۵ فروردین ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو |
گل اول رو رئال زد!!!رونالدو دقیقه 9!!!!!!!! 5تایی میشه گالا حالا ببینید |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۱۵ فروردین ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
خدایی ضایست رئال می بره دیگه الکی امیدوار نباشین
|
||
۱۵ فروردین ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Messiiiiiiiiii
پیام:
۲,۲۶۶
عضویت از: ۲ بهمن ۱۳۸۸
طرفدار:
- Messi - Carles Puyol - Ronaldinho - Thierry Henry - پرسپولیس - Argentina - Spain - علی کریمی - دژاگه - علیپور - علیرضا جهانبخش - Josep Guardiola - Arsène Wenger گروه:
- کاربران عضو |
گل خوردن که ! عجبا ، رونالدو هم زده ...
|
||
۱۵ فروردین ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Anabaena
پیام:
۱,۱۳۷
عضویت از: ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
طرفدار:
- °•ิ. мєѕѕι & χανι & αη∂яєѕ & пεч °•ิ. - ΞSТΞGHŁΛŁ - šραıи - F●majidi - PΞP - мªzĻ◊мÎ گروه:
- کاربران عضو |
خاک بر سر گالا!!
|
||
мéš qυe υи ¢łυв νıνα вαяçα Força Tito |
|||
۱۵ فروردین ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۲,۲۶۶
طرفدار:
- Messi - Carles Puyol - Ronaldinho - Thierry Henry - پرسپولیس - Argentina - Spain - علی کریمی - دژاگه - علیپور - علیرضا جهانبخش - Josep Guardiola - Arsène Wenger گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول mina نوشته:گل اول رو رئال زد!!!رونالدو دقیقه 9!!!!!!!! 5تایی میشه گالا حالا ببینید امکان نداره گالا 5 تا از رئال بخوره ، حالا میبینیم ، این رئالی که من میبینم ، خیلی فشار بیاره 3 تا میزنه ... |
||
۱۵ فروردین ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۲,۲۶۶
طرفدار:
- کاربران عضو |
فاتح تریم: حتی یک بچه 6ساله هم می داند رئال چطور بازی می کند حیف اون پولی که میگیری ، وقتی یه بچه 6 ساله فهمیده و تو هنوز نفهمیدی !!! ... با این همه بازیکن خوب ... والله خجالت داره ... |
||
۱۵ فروردین ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |