در حال دیدن این عنوان: |
۱۰۵ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: صندلی داغ [ Ali.Rezaei | علی ] | ||
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
آخرشه دیگه. 1. به نظرت چی میشه که دل آدم میگیره ؟ واسه خودت چی ممکنه باعث دلگیری بشه ؟ 2. معنی " کانون گرم خانواده " رو درک کردی ؟ کِی و چجوری ؟ 3. به نظرت ماه تولد میتونه تو نگرش و شخصیت فرد مؤثر باشه ؟ مثلا تو که اردیبهشتی هستی، با یه اردیبهشتیِ دیگه، فقط به خاطر ماه تولدتون نقاط اشتراک داری ؟ نظرت رو بگو. 4. از سیاست سر در میاری ؟ رأی ـت رو که نگو، ولی به نظرت تو این 8 تا نامزد، کدومشون سالم تره ؟ 5. شب رو بیشتر دوست داری یا روز ؟ دلیل این انتخابت چیه ؟ آرامش یا ... ؟! 6. چقدر دنبال چراهای زندگیت رفتی ؟ آیا بعد هر اتفاقی که واسه ـت افتاد گفتی چرا ؟ یا اینکه گذاشتی پای تقدیرت ؟ 7. اگه میتونستی یه شغل تو این دنیا به انتخاب خودت داشته باشی، اون چی بود ؟ و دلیلِ این انتخاب ؟ 8. اگه من بشینم رو صندلی میای بپرسی ؟ |
||
۱۸ خرداد ۱۳۹۲
|
|
پاسخ به: صندلی داغ [ Ali.Rezaei | علی ] | ||
نام کاربری: neda1010
پیام:
۵۶۸
عضویت از: ۴ شهریور ۱۳۹۱
از: ایران
طرفدار:
- مسی و سسک - کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - کریمی - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
منم باز اومدم 1-شنيدي ليگ امارات به ليگ خليج فارس تغيير نام پيدا كرده؟تقليد رو حال ميكني؟ 2-بهترين كارتون بچگيت چيه ؟كدوم شخصيت رو از همه بيشتر دوست داشتي؟ 3-قبول داري كه كارتون فوتباليست ها باعث شده كه اين نسل فوتبال ژاپن ساخته بشه؟يكي از عواملش 4- به نظرت تيم ملي واليبال ميتونه خودشو اثبات كنه تو ليگ جهاني؟ 5- چرا بعضي از ايرانيا كه ميرن خارج ايراني بودن خودشون رو فراموش ميكنن؟ |
||
بعد از حمله ی اعراب به ایران، عربی از مرد پارسی پرسید: چرا زنان شما حجاب ندارند؟! مرد پارسی گفت: حجاب زنان ما پلک چشمان مردان ماست... |
|||
۱۸ خرداد ۱۳۹۲
|
|
پاسخ به: صندلی داغ [ m2e2ss2i-shiraz | محمدحسین ] | ||
نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو |
خب نوبت علی آقا هم تموم شد. از همه کسایی که سوال پرسیدن و ایشون که جواب دادن ممنونم. اگه خواستین میتونین به سوالای باقیمونده جواب بدین. از الان نوبت آقا محمدحسین شروع میشه. اول بیوگرافی بده. |
||
۱۸ خرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: m2e2ss2i-shiraz
پیام:
۱۷۱
عضویت از: ۲۱ فروردین ۱۳۹۲
از: shiraz
طرفدار:
- stovichkov-marco van basten(ac milan( - diego... - - - Gli Azzurri (لاجوردیها). گروه:
- كاربران بلاک شده |
با سلام محمد حسین هستم 17ساله از شیراز.در خدمت دوستان هستم جهت سوال هاشون.ممنون میشم اگه سر زدید حتما چند تا سوال هم بپرسید
|
||
۱۸ خرداد ۱۳۹۲
|
|
پاسخ به: صندلی داغ [ mostafa169 | مصطفی ] | ||
پیام:
۷,۵۵۸
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
سلام. 1. کلا چه جور آدمی هستی ؟ نظر خودت راجع به خودتو بگو، نه بقیه. 2. تا حالا به معنای واقعی الگو برداری کردی ؟ از کی ؟ 3. اصولا آدم جدی ای هستی ؟ نظرت راجع به آدمای شوخ و جدی ؟ 4. غرور از نظرت خوبه یا بد ؟ اصلا غرور از نظر تو چیه ؟ 5. در طول روز به چه چیزایی فکر میکنی ؟ دغدغده هات رو در صورت خصوصی نبودن بگو. 6. تا حالا تو دوراهی قرار گرفتی ؟ چه کاری انجام دادی در اون وضعیت ؟ 7. معمولا وقتی با یه فرد جدیدی برخورد میکنی، ذهنیتت چه جوریه ؟ این ذهنیت به چه چیزایی بستگی داره ؟ چی میتونه عوضش کنه ؟ تا حالا چقدر از این ذهنیت ها درست بوده ؟ 8. امضا دوست داری ؟ |
||
۱۸ خرداد ۱۳۹۲
|
|
پاسخ به: صندلی داغ [ mostafa169 | مصطفی ] | ||
پیام:
۱۷۱
طرفدار:
- stovichkov-marco van basten(ac milan( - diego... - - - Gli Azzurri (لاجوردیها). گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول سجاد نوشته:سلام. 1. کلا چه جور آدمی هستی ؟ نظر خودت راجع به خودتو بگو، نه بقیه. 2. تا حالا به معنای واقعی الگو برداری کردی ؟ از کی ؟ 3. اصولا آدم جدی ای هستی ؟ نظرت راجع به آدمای شوخ و جدی ؟ 4. غرور از نظرت خوبه یا بد ؟ اصلا غرور از نظر تو چیه ؟ 5. در طول روز به چه چیزایی فکر میکنی ؟ دغدغده هات رو در صورت خصوصی نبودن بگو. 6. تا حالا تو دوراهی قرار گرفتی ؟ چه کاری انجام دادی در اون وضعیت ؟ 7. معمولا وقتی با یه فرد جدیدی برخورد میکنی، ذهنیتت چه جوریه ؟ این ذهنیت به چه چیزایی بستگی داره ؟ چی میتونه عوضش کنه ؟ تا حالا چقدر از این ذهنیت ها درست بوده ؟ 8. امضا دوست داری ؟ |
||
۱۸ خرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۷,۵۵۸
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
چه طرز نقل قول زدنه ؟ در مورد سؤال آخر هم، منظورم این بود کلا امضا دوست داری ؟ نه امضای منو. |
||
۱۸ خرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱۷۱
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول سجاد نوشته:چه طرز نقل قول زدنه ؟ در مورد سؤال آخر هم، منظورم این بود کلا امضا دوست داری ؟ نه امضای منو. |
||
۱۸ خرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
سلام آقا محمدحسین لطفا به این سوالا بجواب. مثال:اگر ماهی از سال بودم؟اردیبهشت اگر ماهی از سال بودم؟ اگر یک روز هفته بودم؟ اگر یک عدد بودم؟ اگر جهت بودم؟ اگر نوشیدنی بودم؟ اگر گناه بودم؟ اگر درخت بودم؟ اگر گل بودم؟ اگر آب و هوا بودم؟ اگر رنگ بودم؟ اگر پرنده بودم؟ اگر صدا بودم؟ اگر فعل بودم؟ اگر زمان بودم؟ اگر یک خیابان بودم؟ اگر یک آهنگ بودم؟ اگر یک فیلم بودم؟ اگر یک پزشک بودم؟ اگر یک پنجره بودم؟ اگر تاریخ بودم؟ اگر کتاب بودم؟ اگر شعر بودم؟ اگر شاعر بودم؟ اگر میوه بودم؟ اگر شکلک بودم؟ خدانگهدار |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۱۸ خرداد ۱۳۹۲
|
|
|
سلام 1)اگه یه نفر تا به حال شیراز نیامده باشه، کجارو بهش معرفی میکنی که ببینه؟ جاهایی که کمتر بهش پرداخته شده رو بگو! 2)اهل سفر هستی؟ فکر میکنی خوش سفری؟ 3)تا به حال شده تصمیمات غلط بگیری، بفهمی غلطه اما اعتراف نکنی بهش؟ حست چی بوده؟ 4) اگه کسیو ناراحت کنی از عذر خواهی میکنی؟ 5) تا به حال حق چند نفرو پایمال کردی؟ 6) فکر میکنی رویه ای که توی زندگیت داری تورو به موفقیت میرسونه؟ 7) توی زندگیت از چه افرادی کمک میگیری؟ اگه خوب جواب بدی بازم میام |
||
۱۸ خرداد ۱۳۹۲
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |