در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده |
وارد مباحث امنیت ملی نشید نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:آدم بره تو آزادی بین تماشاگرای استقلال، شعار توپ، تانک، فشفشه ..... ، به قلعه نویی بده، اما نیاد سر صندوقی که محمد رضا اونجا باشه . دل انگیز جان مگه شما هم میتونی رای بدی؟ 18 سال تموم شده آیا؟ 6 نفر قضیه ش اینه که حداد و عارف کنار کشیدن. |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Hα๓εδ Mεรรï نوشته:نقل قول نقل قول راست میگه، چجوری جرات کردی؟/پ.ن:حالشو میگیرم بعدا. یکی نیس این سواله از خودت بپرسه که چجوری جرات کردی ببازی پ.ن: بیا دوتایی محاسبات اشتباه انجام شد! الان میبینی سجاد نیستش؟؟! میترسه بیاد؛از تو چشاش میشه خوند. پ.ن: دوتایی ما باهوش بودیم تو محاسبات اشتباهی نکردیم. الان میبینی سجاد هستش ؟ بیا بخون خشم و غضب رو. پ.ن : حتی 40 تایی. |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ♥ گیسو کمند ♥ نوشته:شنیدی؟ ازت توقع نداشتم اشتباه کنیا دیگه تکرار نشه! وقتی مافیا پشتت باشه همه ازت میترسن پ.ن: دوتایی یِـــــس(مثل مستر بین بخونین)! پ چی فک کردی. نقل قول سجاد نوشته:نقل قول Hα๓εδ Mεรรï نوشته:محاسبات اشتباه انجام شد! الان میبینی سجاد نیستش؟؟! میترسه بیاد؛از تو چشاش میشه خوند. پ.ن: دوتایی ما باهوش بودیم تو محاسبات اشتباهی نکردیم. الان میبینی سجاد هستش ؟ بیا بخون خشم و غضب رو. پ.ن : حتی 40 تایی. شما شانس آوردی من اشتباه کردم. پ.ن: 42 تایی(خودت خواستی)! |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۷,۵۵۸
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Hα๓εδ Mεรรï نوشته:شما شانس آوردی من اشتباه کردم. پ.ن: 42 تایی(خودت خواستی)! شما ترسیدی از هِیبت من اشتباه کردی. بازنده هم بازنده های قدیم. پ.ن : حتی ∞ تایی. خودم خواستم. |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول یِـــــس(مثل مستر بین بخونین)!پ چی فک کردی. مثل موقعایی که یه کاری میکنه، مطمئنه درسته بعد معلوم میشه گند زده؟ من اصن دربارش فک نکردم نقل قول پ.ن: 42 تایی(خودت خواستی)! یه نفر دیگه م میاد، پ.ن: 43 تایی نقل قول شما ترسیدی از هِیبت من اشتباه کردی. من جای حامد جواب میدم هیبت؟ پس چرا وقتی جواب مرسیتو میگم میگی این طور نیست؟ |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۷,۵۵۸
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ♥ گیسو کمند ♥ نوشته:من جای حامد جواب میدم هیبت؟ پس چرا وقتی جواب مرسیتو میگم میگی این طور نیست؟ خدایا ما رو با کیا هم کَل کَل کردی ؟ اگه از نظر تو فقط همونی که تو جواب مرسی میگی هِیبت داره، من دیگه حرفی ندارم. پ.ن : قبلنا آدما معنی گرا تر بودن. |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول سجاد نوشته:نقل قول ♥ گیسو کمند ♥ نوشته:من جای حامد جواب میدم هیبت؟ پس چرا وقتی جواب مرسیتو میگم میگی این طور نیست؟ خدایا ما رو با کیا هم کَل کَل کردی ؟ اگه از نظر تو فقط همونی که تو جواب مرسی میگی هِیبت داره، من دیگه حرفی ندارم. پ.ن : قبلنا آدما معنی گرا تر بودن. افتخار کن اصلا اونی که در جواب مرسی میگم به علاوه ی بچه هاش نمیدونستم یه آدم 50-55 کیلویی هم هیبت دارد! پ.ن: زمان خیلی چیزارو عوض میکنه |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: m2e2ss2i-shiraz
پیام:
۱۷۱
عضویت از: ۲۱ فروردین ۱۳۹۲
از: shiraz
طرفدار:
- stovichkov-marco van basten(ac milan( - diego... - - - Gli Azzurri (لاجوردیها). گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول محمدعلي نوشته:نقل قول مثلا کی دروغ گفته؟!!!!شاکی میشیما! دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟ تناقض گفتم مگه میشه از دهان مبارکشان دروغ هم در بیاد.. به ق ول مازندرانی ها: دِراغ خِده وَله وارِش بله مگه میشه اسناد مبارکشون غیر واقعی باشه مخصوصا نامه های 100در 100 واقعی و اینکه سال هارو چقدر دقیق میگن!بلهههه |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
دوستانی که هیچ کدوم از این آقایون رو قبول ندارن، برای اینکه با سیب زمینی پشندی فرقی داشته باشید، برید پای صندوق و در برگه آرای خود بنویسید: همایونی پ.ن: بحث سیاسی کنید سر و کارتون با ساواس ه |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول سوگوار پدر نوشته:دوستانی که هیچ کدوم از این آقایون رو قبول ندارن، برای اینکه با سیب زمینی پشندی فرقی داشته باشید، برید پای صندوق و در برگه آرای خود بنویسید: همایونی پ.ن: بحث سیاسی کنید سر و کارتون با ساواس ه اونوقت این همایونی رو با همایونی 30 اندی سال پیش اشتباه نگیرن برن پسرشو بیارن؟ |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |