در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بارسلونای محبوب من | ||
|
بابا تمام تاريخچه بارسلونا تو سايت هست كسي واسه خودش تاريخ نگاري نكنه فقط احساس خود نسبت به بارسلونا تو اين تاپيك مطرحه(چقدر جنتل مني گفتم ) من بارسلونا رو 5ساله ميشناسم الان هم 5/19 سال سن دارم من فوتبال رو با بارسلونا شناختم و ميشناسم البته قبل از 5سال هم از وجود تيم بارسا اگاه بودم ولي شناختي نداشتم |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Mclaren_F1
پیام:
۱,۳۰۹
عضویت از: ۳۰ آذر ۱۳۸۵
از: زنجان
طرفدار:
- پرسپولیس - اسپانیا - کریم باقری - گاوس هیدینگ گروه:
- کاربران عضو |
همه گفتن پس منم ميگم: من الان 17سالمه و اولين فوتبال خارجي جدي كه ديدم نيمه نهايي ملتهاي اروپا 2000 بين ايتاليا و هلند بود . تو اون بازي علي رقم باخت هلند از بازي كلايورت(علي رقم خراب كردن يك پنالتي در جريان بازي) خيلي خوشم اومد و بعد از اينكه متوجه شدم كلايورت (كه خيلي هم شبيه رايكارده ) تو بارسا بازي ميكنه طرفدار اين تيم شدم و رفته رفته علاقه شديدي به بارسا پيدا كردم |
||
اگر مثل گاو گنده باشي،ميدوشنت، اگر مثل خر قوي باشي،بارت مي كنند، اگر مثل اسب دونده باشي،سوارت مي شوند.... فقط از فهميدن تو مي ترسند. دكتر شر... | |||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۷
|
|
|
من تو یه فرصت قبل از دانشگاه برای وقت گذرانی!!! فوتبال نگاه میکردم اول مثل عقده ای ها بایرن و کریمی رو می دیدم بعد یوه با مربی گری اون اشغال کاپلو رو دوس داشتم ولی ناگهان بازی رو دیدم که تو اون سه گل زیبا به رئال زده شد و به یه جوان 18 ساله با تکنیک تو اون بازی بازی کرد بعد دیگه عاشق بارسا شدم تا ابد البته مسایل سیاسی بارسا هم بی تاثیر نبود(نسبت به مادرید ) من الان 21 سالمه و همیشه هم برای بارسا وقت دارم
|
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
همه خالی بستن گفتم مام خالی ببندیم من از همون اول زندگی 2 3 سالگیم فوتبال میدیدم و از همون اولش عاشق بارسا بودم |
||
... | |||
۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷
|
|
|
خوب حالا بخندیم؟
|
||
۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
نه واسه خندیدن نگفتم
|
||
... | |||
۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
کافیه
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
باشه بابا حالا چرا میزنی ؟؟ دردم گرفت |
||
... | |||
۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷
|
|
|
نقل قول سعید نوشته : ولی من به شخصه اعتقاد دارم که آدم تا 14-15 سالگی دید درستی به فوتبال ندارهاگه ناراحت نمیشی باید بت بگم اعتقادت به درد خودت میخوره چون من پنالتی آندریاس برمه تو فینال جام جهانی 90 رو با شور و هیجان فراوان نگاه کردم . اون موقع 7 سالم بود و تمام بازیکنای آلمان غربی رو به اسم می شناختم . اگه منظورت از "دید درست از فوتبال" آنالیز کردن تاکتیک هاست که باید بگم من همین الانشم فقط در حد یه طرفدار سر از اینا در میارم . من نمیدونم چرا باورش براتون سخته . |
||
|
|||
۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۷
|
|
|
نقل قول میلاد نوشته : بابا تمام تاريخچه بارسلونا تو سايت هست كسي واسه خودش تاريخ نگاري نكنه بده که میخوایم تاریخ بارسلونا رو به شیوه خودمون حفظ کنیم ؟ کسی چیز دروغی گفته ؟ کسی تاریخ روعوض کرده ؟ عیب اینکار چیه ؟ البته جمله دومت تو همون پست یه جورایی نشون میده دوس داری یکی به نعل بزنی یکی به میخ . |
||
|
|||
۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۷
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |