در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بـــــــله يا نــــــــــه......... بازی | ||
نام کاربری: ARROW
پیام:
۴,۰۹۶
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۱
از: بندر عباس
طرفدار:
- مسی ، ژاوی و اینی - ریوالدو-کرایوف - استقلال - اسپانیا-در صورت امکان کاتالونیا - - - رایکارد-پپ - - گروه:
- کاربران عضو |
بله نه اون که بله میدونی مسی و فابرگاس به بازی فرداشب میرسن؟ میدونی مدافع نمیخریم؟ میدونی پویول قرار تا سپتامبر برگرده؟ |
||
MES QUE UN CLUB | |||
۲۶ مرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Arash نوشته:میدونی مسی و فابرگاس به بازی فرداشب میرسن؟ میدونی مدافع نمیخریم؟ میدونی پویول قرار تا سپتامبر برگرده؟ بله بله بله میدونی بچگیا سوار موتور شدم کفشمو گذاشتم رو اگزوز و کفشم سوخت؟؟؟؟؟ تا حالا از تیر برق رفتی بالا؟؟؟؟؟ از اون بالا افتادی پایین؟؟؟؟؟ |
||
۲۷ مرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: nil00far74
پیام:
۹۸۹
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
از: bEhsHahR
طرفدار:
- Iniesta-Messi - هــیــچـ - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول میدونی بچگیا سوار موتور شدم کفشمو گذاشتم رو اگزوز و کفشم سوخت؟؟؟؟؟ تا حالا از تیر برق رفتی بالا؟؟؟؟؟ از اون بالا افتادی پایین؟؟؟؟؟نه نه نه کنکور دادی هنوز؟؟ سخته کنکور؟؟؟؟ ها؟؟ |
||
|
|||
۲۷ مرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: BCPOOYA
پیام:
۶۶۸
عضویت از: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: Shiraz
طرفدار:
- Lioonel Messi - Maradona - Perspolis - faghat iran - Mahdavikia-ghochan negad- - tito va martinoo - ali daie گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول کنکور دادی هنوز؟؟نه هوز خیلی مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول سخته کنکور؟؟؟؟نمیدونم فک نکردم بهش نقل قول ها؟؟نمیدووووووونم میدونی میخان راسلو 5 سال بندارن زنودون ؟؟؟؟؟ میدونی راسل در ارزوی مربیگری هس ؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونی من موشو با راسل عوض میکنم ؟؟؟؟؟؟؟ |
||
|
|||
۲۷ مرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۵,۴۱۸
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول P00YA نوشته:میدونی میخان راسلو 5 سال بندارن زنودون ؟؟؟؟؟ میدونی راسل در ارزوی مربیگری هس ؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونی من موشو با راسل عوض میکنم ؟؟؟؟؟؟؟ آره ( البته من شنیدم 8 سال نه 5 سال ) نه نه میدونی دوست دارم امشب نبمار فیکس باشه؟؟؟؟؟ تا حالا ماست و خربزه خوردی؟؟؟؟؟ از بادمجون خوشت میاد؟؟؟؟؟ |
||
۲۷ مرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: ARROW
پیام:
۴,۰۹۶
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۱
از: بندر عباس
طرفدار:
- مسی ، ژاوی و اینی - ریوالدو-کرایوف - استقلال - اسپانیا-در صورت امکان کاتالونیا - - - رایکارد-پپ - - گروه:
- کاربران عضو |
بله نچ بلنه به نظرت بارسلونا در نهایت یک دفاع میخره؟ میدونی این تاپیک با رفتن بعضی از دوستان از رونق افتاد؟ میدونی شاید دیگه هیچوقت مثل قدیم نشه؟ |
||
MES QUE UN CLUB | |||
۲۷ مرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Alireza_Sleepless
پیام:
۳,۲۲۵
عضویت از: ۲۰ آبان ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - ||هیچ کدومش|| - just Argentina - ... - فقط و فقط گواردیولا - ... گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول به نظرت بارسلونا در نهایت یک دفاع میخره؟میدونی این تاپیک با رفتن بعضی از دوستان از رونق افتاد؟ میدونی شاید دیگه هیچوقت مثل قدیم نشه؟ نه نه نه *********************** به نظرت سوالات مسخره نیست؟ نون دوست داری؟ پنیر چی؟ |
||
|
|||
۲۷ مرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: BCPOOYA
پیام:
۶۶۸
عضویت از: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: Shiraz
طرفدار:
- Lioonel Messi - Maradona - Perspolis - faghat iran - Mahdavikia-ghochan negad- - tito va martinoo - ali daie گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول به نظرت سوالات مسخره نیست؟نه نقل قول نون دوست داری؟پ ن پ نقل قول پنیر چی؟پ ن پ منو دوس داری ؟؟؟؟؟؟؟؟ مسی رویس رو چی ؟؟؟؟ داوید لویز رو چی ؟؟؟؟؟؟؟؟ |
||
|
|||
۲۷ مرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: a.l.i.m.e.s.s.i
پیام:
۱۱۳
عضویت از: ۲۴ آبان ۱۳۹۰
از: Mashhad
طرفدار:
- مسی - کرایوف - و سیاه جامگان - آرژانتین - رضا حقیقی - محسن مسلمان - تیتو ویلانووا و لوئیس انریکه - سرالکس - خداداد عزیزی - رضا مهاجری گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول منو دوس داری ؟؟؟؟؟؟؟؟مسی رویس رو چی ؟؟؟؟ داوید لویز رو چی ؟؟؟؟؟؟؟؟ نه آره آره بازی دیشب را دیدی ؟ دوست داری مدافع بخریم ؟ دروازه بان چی ؟ |
||
خدایا خودت روی این رئالی ها رو کم کن |
|||
۲۸ مرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۵,۴۱۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول پسر مریخی نوشته:بازی دیشب را دیدی ؟ دوست داری مدافع بخریم ؟ دروازه بان چی ؟ آره آره نه دوست داری بری خارج از کشور؟؟؟؟؟ تا حالا سوار هواپیما شدی؟؟؟؟؟ دوست داری سوار قایق شی؟؟؟؟؟ |
||
۲۸ مرداد ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |