در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: مسابقه بهترین آواتار سایت! | ||
نام کاربری: Sólo_Barca
پیام:
۸۹۱
عضویت از: ۱۴ فروردین ۱۳۹۲
از: tehran
طرفدار:
- Fabregas.Messi.Alba - Ronaldinho - Spain.Germany.Argentina.Brazil - Reza Ghoochannejhad.Ashkan Dejagah - Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
ریحانه هم باشه
|
||
Gracias por todas las cosas |
|||
۱۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: BCPOOYA
پیام:
۶۶۸
عضویت از: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: Shiraz
طرفدار:
- Lioonel Messi - Maradona - Perspolis - faghat iran - Mahdavikia-ghochan negad- - tito va martinoo - ali daie گروه:
- کاربران عضو |
mahsa.barca هم باشه
|
||
|
|||
۱۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو |
خواهر خودمم باشه
|
||
۱۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو |
آغاز مرحله 4 : تو اين مرحله بايد به تمام آواتار ها نمره 3 تا 10 بدين . فقط يه نکته ي مهم اينه که آواتار ها در دو گروه مرتبط با بارسا و غير مرتبط با بارسا طبقه بندي شدن و نمره هاتونم بايد طبق اين طبقه بندي باشه و در آخر هم 2 تا برنده داريم. دقت کنين در صورتي که فقط به بعضي از آواتار ها نمره بدين و به بقيه نمره ندين ارسال شما به هيچ وجه ارزشي نخواهد داشت و نمرات شما محاسبه نخواهد شد! نمراتتون رو از طریق پیام شخصی برای من بفرستيد. براي اينکه اشتباه نشه عنوان پيام رو بزاريد مسابقه آواتار مرداد ماه. *نکته مهم : تمام اعضاي سايت مجاز هستند با رعايت قوانين به تمام آواتار ها نمره بدن . آواتار هاي مسابقه به صورت زيره : آواتار مرتبط به بارسا: گروه 1 آواتار 01 گروه 1 آواتار 02 گروه 1 آواتار 03 گروه 1 آواتار 04 گروه 1 آواتار 05 گروه 1 آواتار 06 گروه 1 آواتار 07 گروه 1 آواتار 08 گروه 1 آواتار 09 گروه 1 آواتار 10 گروه 1 آواتار 11 گروه 1 آواتار 12 گروه 1 آواتار 13 گروه 1 آواتار 14 گروه 1 آواتار 15 آواتار غیر مرتبط به بارسا: گروه 2 آواتار 1 گروه 2 آواتار 2 گروه 2 آواتار 3 گروه 2 آواتار 4 گروه 2 آواتار 5 گروه 2 آواتار 6 گروه 2 آواتار 7 گروه 2 آواتار 8 گروه 2 آواتار 9 گروه 2 آواتار 10 گروه 2 آواتار 11 گروه 2 آواتار 12 گروه 2 آواتار 13 گروه 2 آواتار 14 |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱۲,۱۲۱
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو |
از فرمت زير واسه نمره دادن استفاده کنين: گروه 1 (مرتبط با بارسا): آواتار 01 : نمره آواتار 02 : نمره آواتار 03 : نمره آواتار 04 : نمره آواتار 05 : نمره آواتار 06 : نمره آواتار 07 : نمره آواتار 08 : نمره آواتار 09 : نمره آواتار 10 : نمره آواتار 11 : نمره آواتار 12 : نمره آواتار 13 : نمره آواتار 14 : نمره: آواتار 15 : نمره: ---------------------------------- گروه 2 (غير مرتبط با بارسا): آواتار 01 : نمره آواتار 02 : نمره آواتار 03 : نمره آواتار 04 : نمره آواتار 05 : نمره آواتار 6 : نمره آواتار 7 : نمره آواتار 8 : نمره آواتار 9 : نمره آواتار 10 : نمره آواتار 11 : نمره آواتار 12 : نمره آواتار 13 : نمره آواتار 14 : نمره مهلت شما تا ساعت 24 جمعه 25 مرداد ماه خواهد بود! |
||
|||
۲۰ مرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱۲,۱۲۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
مرداد ماه 92 10 نفر در امتیاز دهی مسابقه شرکت کرده بودن که هر 10 نفر درست امتیاز دهی کرده بودن بهترین آواتار مرتبط به بارسا با میانگین 7.75 مربوط به کاربر Sentimental•Girl و بهترین آواتار غیر مرتبط به بارسا با میانگین 7.5 مربوط به کاربر Ayhan-10 می باشد بهترین آواتار مرتبط به بارسا: بهترین آواتار غیر مرتبط به بارسا: نمرات آواتارها به صورت زیر هستش: گروه 1 (مرتبط با بارسا): آواتار 01 : نمره 5.4 امتیاز آواتار 02 : نمره 5.95 امتیاز آواتار 03 : نمره 7.75 امتیاز آواتار 04 : نمره 6.6 امتیاز آواتار 05 : نمره 6.7 امتیاز آواتار 06 : نمره 5.75 امتیاز آواتار 07 : نمره 6.15 امتیاز آواتار 08 : نمره 6.1 امتیاز آواتار 09 : نمره 5.5 امتیاز آواتار 10 : نمره 5.65 امتیاز آواتار 11 : نمره 7.5 امتیاز آواتار 12 : نمره 5.3 امتیاز آواتار 13 : نمره 6.2 امتیاز آواتار 14 : نمره: 5.9 امتیاز آواتار 15 : نمره: 5.3 امتیاز گروه 2 (غير مرتبط با بارسا): آواتار 01 : نمره 5.7 امتیاز آواتار 02 : نمره 5.3 امتیاز آواتار 03 : نمره 6.9 امتیاز آواتار 04 : نمره 7.5 امتیاز آواتار 05 : نمره 4.7 امتیاز آواتار 6 : نمره 5.65 امتیاز آواتار 7 : نمره 5 امتیاز آواتار 8 : نمره 6.6 امتیاز آواتار 9 : نمره 5.8 امتیاز آواتار 10 : نمره 5.6 امتیاز آواتار 11 : نمره 5.8 امتیاز آواتار 12 : نمره 6.85 امتیاز آواتار 13 : نمره 5.95 امتیاز آواتار 14 : نمره 5.2 امتیاز |
||
|||
۲۶ مرداد ۱۳۹۲
|
|
مسابقه بهترین آواتار سایت! | ||
نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
دوره سوم مسابقه انتخاب بهترین آواتار شهریور ماه : مرحله 1 : از امروز تا یکشنبه 10 شهریور مهلت دارین تا هر کس مایله آواتارش تو مسابقه این ماه شرکت داده بشه اعلام آمادگی کنه. لازم به ذکره که اون آواتاری که 22 شهریور دارین تو مسابقه شرکت داده میشه و الان فقط واسه شرکت تو مسابقه اعلام آمادگی میکنین |
||
۵ شهریور ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Shadow.Assassin
نام تیم: منچستر سیتی
پیام:
۸۸۷
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۹۲
طرفدار:
- نیمار - ریوالدو - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی - گواردیولا - افشین جون گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
من هستم
|
||
۵ شهریور ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: ARROW
پیام:
۴,۰۹۶
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۱
از: بندر عباس
طرفدار:
- مسی ، ژاوی و اینی - ریوالدو-کرایوف - استقلال - اسپانیا-در صورت امکان کاتالونیا - - - رایکارد-پپ - - گروه:
- کاربران عضو |
2 دوست عزیز باید از عدد 1 شروع کنی نه اینکه من هم هستم الان من موندم بنویسم 1 یا 2 |
||
MES QUE UN CLUB | |||
۵ شهریور ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |