در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: صندلی داغ [ MM-Masoud | مسعود مسکنی ] | ||
|
ریحانه![]() ![]() نقل قول سلام اگه یه روز تو خیابون خودتونو ببینید( اگه)، چه عکس العملی نشون میدید؟سلام ![]() جیغ میزنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول چی شد هوادار بارسا شدید؟راستش رو بخوای اولش از طریق گیم با بارسا آشنا شدم ![]() ![]() ![]() نقل قول تعریفتون از خوشبختی چیه؟آسایش! نقل قول حالتون خوبه؟راستش نه اصلا ![]() نقل قول من دیگه سوالی ندارم، موفق باشید ![]() سلامت باشی ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۸ شهریور ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول محمد بارانی نوشته:مسعود در روز های آخر دوست داشتی چه سوالی ازت پرسیده بشه و نشد؟ دوست داشتم سوال پرسیده بشه ![]() |
||
۸ شهریور ۱۳۹۲
|
|
|
زهرا![]() نقل قول سلام نمره عربی نهایی رو چندشدی ![]() ![]() سلام ![]() ![]() نقل قول به رتبه چند رقمی فک میکنی و خودتو اماده میکنی؟ ![]() ![]() رتبه سه رقمی ![]() ![]() نقل قول شیمی الان تا کجا خوندی؟3 فصل اول شیمی 2 تموم شده ![]() نقل قول همینا دیگه موفق باشی ![]() تو هم موفق باشی خانوم دکتر ![]() ![]() |
||
۸ شهریور ۱۳۹۲
|
|
|
ممنون از همه ی کسایی که سوال پرسیدن![]() ![]() |
||
۸ شهریور ۱۳۹۲
|
|
پاسخ به: صندلی داغ [ *Leon* | محمد حسین ] | ||
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۳
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دوستان نوبت آقا مسعود عزیز هم به پایان رسید. از الان نوبت محمد حسینه که به سوالات شما عزیزان پاسخ بده. محمد حسین جان یه بیوگرافی مختصر بده تا دوستان شروع کنن. |
||
|
|||
۸ شهریور ۱۳۹۲
|
|
|
سلام ![]() محمد حسین گودرزی ام 15 و اندی ساله بچه سوم و آخر خانواده همینا دیگه ![]() ![]() به قول دوستان بپرسید هر آنچه نمیدانید ![]() ![]() |
||
|
|||
۹ شهریور ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۳
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خب محمد حسین جان، اول بگو دوست داری محمد صدات کنیم یا حسین یا همینطوری محمد حسین؟ بعدش بگو کلاس چندمی؟ نظرت رو در مورد غروب روز آخرین روز شهریور و صبح اول مهر هم بگو. ![]() |
||
|
|||
۹ شهریور ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول خب محمد حسین جان، اول بگو دوست داری محمد صدات کنیم یا حسین یا همینطوری محمد حسین؟تو نت بهم میگن محمد تو خونه حسین رفیقا گودی ![]() نقل قول بعدش بگو کلاس چندمی؟امسال میرم اول دبیرستان ![]() نقل قول نظرت رو در مورد غروب روز آخرین روز شهریور و صبح اول مهر هم بگو.![]() والا برای ما همش همینه ![]() کلا داریم میزیم مدرسه الانم از اول تابستون ![]() ![]() هفته ای که داره میاد مدرسه مون تموم میشه ![]() ممنون که اومدی ![]() اما خیلی کم بود ![]() ![]() |
||
|
|||
۹ شهریور ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
سلام ![]() 1- میدونستی من چند روزه که تعطیل شدم؟! ![]() 2- میزان سوختگیت بعد خوندن سوال بالا چقدر بود؟! ![]() 3- آخرین بار سینما کی رفتی؟ 4- معمولا کدوم سینما میری؟ 5- لپ تاپت پیدا شد؟! ![]() 6- بهترین فیلم ایرانی که دیدی چی بوده؟ 7- فیلم مارمولک رو دیدی؟! ![]() ![]() 8- نظرت درباره اینکه بعد 2 هفته اکران این فیلم رو قطع کردن چیه؟ 9- میدونستی 4 سال دیگه میتونی رای بدی؟! ![]() 10- 4 بازی ابتدایی این فصل بارسا رو دیدی؟ 11- به نظرت بارسا تو چند روز پایانی نقل و انتقالات بازیکن میخره؟ 12- میدونستی هنوز 2 سری سوالای صندلی داغم رو جواب ندادم؟! ![]() ![]() 13- سوال نداریم ![]() فعلا خدافس ![]() |
||
۹ شهریور ۱۳۹۲
|
|
|
برادر علی ![]() نقل قول سلام ![]() علیک دادا ![]() ![]() نقل قول 1- میدونستی من چند روزه که تعطیل شدم؟! ![]() نه ![]() ![]() ![]() نقل قول 2- میزان سوختگیت بعد خوندن سوال بالا چقدر بود؟! ![]() خیییییلییییی ![]() نقل قول 3- آخرین بار سینما کی رفتی؟آخرای ماه رمضون بود. روز قدس . هییییس ![]() ![]() نقل قول 4- معمولا کدوم سینما میری؟پردیس زندگی نقل قول 5- لپ تاپت پیدا شد؟! ![]() نه . اما تو دعا کن ![]() ![]() نقل قول 6- بهترین فیلم ایرانی که دیدی چی بوده؟خیلی . سوپراستار.طلا و مس . اخراجی های یک . حوض نقاشی و ... نقل قول 7- فیلم مارمولک رو دیدی؟! ![]() ![]() خیلی بچه بودم . به جز اصل داستان چیزی یادم نیست ![]() ![]() نقل قول 8- نظرت درباره اینکه بعد 2 هفته اکران این فیلم رو قطع کردن چیه؟![]() نقل قول 9- میدونستی 4 سال دیگه میتونی رای بدی؟! ![]() نه ![]() ![]() ![]() نقل قول 10- 4 بازی ابتدایی این فصل بارسا رو دیدی؟همه شو از خلاصه اره . 2 تاش رو فک کنم کامل نقل قول 11- به نظرت بارسا تو چند روز پایانی نقل و انتقالات بازیکن میخره؟امیدوارم ![]() ![]() ![]() نقل قول 12- میدونستی هنوز 2 سری سوالای صندلی داغم رو جواب ندادم؟! ![]() ![]() نه ![]() نقل قول 13- سوال نداریم ![]() خسته نباشید ![]() ![]() نقل قول فعلا خدافس ![]() به سلامت داداش ![]() بازم بیا ![]() ![]() |
||
|
|||
۹ شهریور ۱۳۹۲
|
![]() ![]() ![]() |
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |