در حال دیدن این عنوان: |
۱۹ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: صندلی داغ | ||
نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
ببخشید تهران بودم ............ جواب سوالت هم اینه بابا ی من هیچ وقت منو نمیزنه اگه هم جلوی دوستانم این کار رو بکنه حتما یه کاری کردم دیگه بد بوده حقم بوده و این درآینده به دردم میخوره بعد اگه دوستان بازم خندیدن میرم حالشونو میگیرم |
||
... | |||
۷ خرداد ۱۳۸۷
|
|
|
اين تاپيك مثل گذشته باز هم داره متروك ميشه به هر حال اين هفته خانم اقليما به مدت يك هفته واگه سوال از ايشون نشه به مدت دو هفته روي صندلي ميشينن |
||
۱۱ خرداد ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Always.Blaugrana
پیام:
۶۲۲
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۶
طرفدار:
- Xavier - Johan Cruyff گروه:
- کاربران عضو |
من بپرسم؟ از اینکه برای صندلی انتخاب شدین خوشحالی یا ناراحت؟ چرا؟ 1.5 نمره |
||
۱۱ خرداد ۱۳۸۷
|
|
مهمان_مهمان
|
امیدوارم دلیل متروک بودن این تاپیک صرفا امتحان ها باشه. به هر حال، من آماده ام که به سوال ها جواب بدم. |
||
۱۱ خرداد ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
من که چیزی ندارم بپرسم چون قضیه "چو دانی و پرسی سوالت خطاست" میشه. مگه اون سوال همیشگی
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۱ خرداد ۱۳۸۷
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Legendary Franklyn نوشته:من که چیزی ندارم بپرسم چون قضیه "چو دانی و پرسی سوالت خطاست" میشه. چه تعبیر جالبی! خوشمان آمد! البته فکر می کنم هیچ وقتی وجود نداره که از دانستنی ها در مورد خودمون و دیگران اشباع بشیم؛ بنابرین می تونید یه دوباره نگری کنید، شاید سوالی باشه. نقل قول مگه اون سوال همیشگیبرتری مرد به زن؟ به نظر من این موضوع یه توهم هست که متاسفانه تا امروز تو تفکر خیلی ها ریشه کرده! چه طور می شه چنین چیزی وجود داشته باشه وقتی که ریشه ی خلقت بشریت به یک بانوی بی مثال می رسه؟ شما که باید شنیده باشید: یا أحمد، لولاک لما خلقتُ الافلاک و لولا علیٌ لما خلقتُک و لو لا فاطمه لما خلقتکما! أی احمد، اگر تو نبودی، افلاک را خلق نمی کردم، و اگر علی نبود، تو را خلق نمی کردم و اگر فاطمه نبود، شما را خلق نمی کردم. پ.ن: امیدوارم این موضوع تاپیک رو منحرف نکنه. اگه این جا رو برای ادامه دادن این بحث مناسب نمی دونید، می تونیم به تاپیکی که در این مورد داشتیم سر بزنیم. |
||
۱۱ خرداد ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
من بحث نمی کنم، چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۱ خرداد ۱۳۸۷
|
|
مهمان_مهمان
|
به ریشه های بعضی باورها (هر چه قدر هم که آشَکارا غلط باشن) هیچ تیشه ای سازگار نیست! من هم بحث نمی کنم؛ چون آخرش نتیجه ای نخواهد داشت. |
||
۱۱ خرداد ۱۳۸۷
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Always Blaugrana نوشته:من بپرسم؟ از اینکه برای صندلی انتخاب شدین خوشحالی یا ناراحت؟ چرا؟ 1.5 نمره تقریبا هیچ کدوم. هم برای خوشحال بودن و هم برای ناراحت بودن دلایل بهتری وجود دارن! به علاوه من صندلی داغ این سایت رو قبلا هم تجربه کردم. البته این که ازم سوال شه، همیشه برام جالب بوده. در مجموع، اگه سوال ها به نتیجه ی مطلوبی برسن، خوشحال هم می شم. |
||
۱۱ خرداد ۱۳۸۷
|
|
|
نوبت منه اول یه بیوگرافی کوچولو از خودت بده . اقلیما معنیش چیه ؟ |
||
|
|||
۱۱ خرداد ۱۳۸۷
|