در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: نقد کاربران | ||
|
نیما خیلی باحالی و اطلاعاتتم در مورد فیلم و موسیقی فوق العادس ... جیگرتو ![]() |
||
.The key is within you MCKS |
|||
۲۱ خرداد ۱۳۸۷
|
|
|
از شنبه هفته آینده نوبت اقلیما خانومه که مورد انتقاد قرار بگیره به مدت یک هفته ![]() |
||
۲۳ خرداد ۱۳۸۷
|
|
مهمان_مهمان
|
من آماده ام که به انتقادهای دوستان پاسخ بدم. ![]() |
||
۲۴ خرداد ۱۳۸۷
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
دختر خوبیه. بزرگترین خوبیش اینه خیلی وظیفه شناسه و فقط کافیه 1 بار یه کار رو بهش بگی تا انجامش بده. مسئولیتی رو که به عهده بگیره هم به خوبی انجام میده و دوست بسیار خوب و وفاداریه، مثل بلاتریکس ![]() بدیش اینه که زیاد خون اسلیترین تو رگ هاش نیست ![]() توی اداره این سایت هم خیلی کمک کرده و می کنه و واقعا دست راست من محسوب میشه. صرف نظر از اینها، تقریبا بهترین دوستی بوده که در عمرم داشتم. ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۴ خرداد ۱۳۸۷
|
|
|
دختر خوبیه و مهربونه ![]() اطلاعاتش در مورد فیلم و موسقی هم زیاده ! به هنر هم بسیار علاقه داره و به نظر من یه ذره هنری فکر میکنه و با هنر جلو میره البته نمیدونما این درسته و یا نه ولی من اینجوری ددیدمش ![]() به فکر دیگران خیلی هست ![]() |
||
... | |||
۲۴ خرداد ۱۳۸۷
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول ]دختر خوبیه. بزرگترین خوبیش اینه خیلی وظیفه شناسه و فقط کافیه 1 بار یه کار رو بهش بگی تا انجامش بده. مسئولیتی رو که به عهده بگیره هم به خوبی انجام میده و دوست بسیار خوب و وفاداریه، مثل بلاتریکس ![]() توی اداره این سایت هم خیلی کمک کرده و می کنه و واقعا دست راست من محسوب میشه. صرف نظر از اینها، تقریبا بهترین دوستی بوده که در عمرم داشتم. ![]() واقعا نمی دونم چی بگم... مرسی! امیدوارم همیشه یه دوست خوب باقی بمونم. ![]() نقل قول بدیش اینه که زیاد خون اسلیترین تو رگ هاش نیست ![]() ![]() |
||
۲۵ خرداد ۱۳۸۷
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول دختر خوبیه و مهربونه ![]() اطلاعاتش در مورد فیلم و موسقی هم زیاده ! به هنر هم بسیار علاقه داره و به نظر من یه ذره هنری فکر میکنه و با هنر جلو میره البته نمیدونما این درسته و یا نه ولی من اینجوری ددیدمش ![]() به فکر دیگران خیلی هست ![]() مرسی. در مورد هنر بله، من خیلی به هنر علاقه دارم. اما نمی تونم بگم اطلاعاتم در زمینه ی فیلم و موسیقی زیاده؛ فقط در شاخه های مورد علاقه ی خودم، اطلاعات دارم. |
||
۲۵ خرداد ۱۳۸۷
|
|
|
بنده تازه فهميدم كه ايشون دختر ![]() ![]() به هر حال شخصيت جالبيه. ![]() ![]() يه عضو فعال و زمان شناس. ![]() ![]() فقط حرفاي دوستش سعيد رو خيلي تاييد ميكنه.همه رو. ![]() ![]() ![]() |
||
۲۵ خرداد ۱۳۸۷
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول كورش كبير,مرد صلح نوشته:فقط حرفاي دوستش سعيد رو خيلي تاييد ميكنه.همه رو. ![]() ![]() ![]() من حرف های منطقی و درست رو تایید می کنم، در حالت عادی هم فرقی نمی کنه گوینده اش کی باشه. |
||
۲۵ خرداد ۱۳۸۷
|
|
|
به نظر من جواب هر سوالاي رو ميده چه شخصي چه تو تاپيك ها حتي بعضا اوقات كه انتظار جواب نميره هم جواب ميده خيلي تو بحث ها شركت نميكنه همش دوست داره پيامهاي ديگران رو پاك كنه ![]() لااقل واسه من اينجوري بوده ![]() |
||
۲۵ خرداد ۱۳۸۷
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |