در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
Re: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ... | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
برای اولین بار در زندگیم جوابی برای یک حرف ندارم اما زندگی این سال ها به من ثابت کرد که هرچی بدی به ما می رسه، از خودمونه (عین آیه قرآن هم هست) اغلب خودمون خودمون رو عذاب میدیم. من بارها ازت خواستم این کار رو نکنی بازم می خوام |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۷ دی ۱۳۸۴
|
|
|
اره از این و اون نیست از ماست که بر ماست.
|
||
۷ دی ۱۳۸۴
|
|
|
روي ذهنم لكه سياه حرفات رو دلم زخم عميق طرح چشمات تن من زخمي تكرارِ گذشته تو نگام قصه بيرنگ نفسهات ********************** توي ذهن اين ترانه ها اسيري بي دليل به سمت روياهات نميري يه روزي بخاطر تهمت به خورشيد توي يك شب بدون ماه ميميري ************************ هيشكي از تاريكي چشات نترسيد هيشكي مرگ عشقو تو دلت نفهميد وقتي كه خدا رو گم كردي تو شعرات هيشـكي عـلت دروغاتو نپـرسيد ********************************* شاعر:ترانه مکرم |
||
۹ دی ۱۳۸۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
ها منم از خودم شعر در وکنم شعر حافظ به روایت شیر فرهاد: ------------------------------------------- ناگهان پـــــرده بر انداخته...." ای ، یعنی چه؟"(!) مست از خانه برون تاخته..." ای ، یعنی چه؟"(!) عشق شون پت ، وَزده چنبـــــــره بر زندگيـم سهم دل ، خشکه نپرداخته!..."اي يعني چه؟!" اي کَيانـــــــــوش که با مـــــا وَزده شطرنجي شـده چُلمنگ و فقط باخته!..."اي يعني چه؟!" نَوَديدي کــــه "سحـــــــرناز" به روي "ليلــون" باز هم خنجـــــر خود آخته؟!..."اي يعني چه؟!" وا وَکن چشم و وَبين گرد نخــود چي فوکولَه! کــار ِ اي "دو برره" ساخته!..."اي يعني چه؟!" "بوالفضول الشعـــرا" حافظ طنز است و "بگور" پيش او لُنـــگ وَ يَنــــداخته!..."اي يعني چه؟!" هر که پنداشت تــو تعريف ز طنـــــزت فوکولي! فعل معکــــوس تو نشناخته!..."اي يعني چه؟!" ------------------------------------------- و این هم چند دو بیتی ------------------------- زنخدون تــو چال اسکندرون بید! دل مو کلّـه پا گشته در اون بید! دو من گرد نخـودمصرف وَِکردم فراق شون پتت نئشه پرون بید! ------------------------- ز عشقولی منـــو ویلون وَکردی! ز غم عیـــــن نی قلیون وَکردی! همه وزن دوبیتی هامو، چُلمنگ! "مفا لیلـون مفا لیلـون" وَکردی(!) ------------------------- بوالفضول الشعرا خوب بید؟ |
||
|||
۹ دی ۱۳۸۴
|
|
نام کاربری: maysambarca
پیام:
۲۸۵
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۸۴
از: ایالت کاتالونیا
گروه:
- كاربران بلاک شده - کاربران عضو |
یه جایی خوندم که گفته بود، حدود 94 درصد از دانشجوهای ایرانی از اینترنت استفاده غیر آموزشی!!!!!!!!!!!! می کنند!!!!!!!!!! خدا همه دانشجوهای ایرانی رو به راه راست هدایت کنه!!!!!!! آمینش یادم رفت! آمین!!!!!! |
||
۹ دی ۱۳۸۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
خاک وچوک یعنی 6 درصد دانشجوی احمق داریم؟ |
||
|||
۹ دی ۱۳۸۴
|
|
نام کاربری: maysambarca
پیام:
۲۸۵
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۸۴
از: ایالت کاتالونیا
گروه:
- كاربران بلاک شده - کاربران عضو |
نئیی دونم! اونا احمقن یا اونایی که کار غیر آموزشی میکنن!!!!!!!
|
||
۹ دی ۱۳۸۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
من خودم در حدیث دیدم که اونا
|
||
|||
۱۰ دی ۱۳۸۴
|
|
|
نقل قول مجنون تو ... نوشته: برای اولین بار در زندگیم جوابی برای یک حرف ندارم اما زندگی این سال ها به من ثابت کرد که هرچی بدی به ما می رسه، از خودمونه (عین آیه قرآن هم هست) اغلب خودمون خودمون رو عذاب میدیم. من بارها ازت خواستم این کار رو نکنی بازم می خوام آره خب...شاید بدتر از اینا باید به سرم بیاد ...ولی همیشه گفتم بازم میگم الکی خودمو عذاب نمیدم .... یه دقیقه خودتو بذار جای من ...ببین چقدر سخته...البته خب نباید چیزیو بخوام که لایقش نیستم....همشم به خاطر همینه که لیاقتشو ندارم ---------------------------- تو به شفافی شبنم روی برگا من مثل یه برگ زردی که میفته از درختا تو مثل طراوت گلای نرگس روی قلبم من نوشتم بی تو هرگز بین من و تو فاصله غوا میکنه یاد حرفای قشنگت منو رها نمیکنه تو منو گذاشتی رفتی توی روزگار وحشی توی کوچه های غربت دنبالم حتی نگشتی... تو مثل ستاره ای که توی شب های سیاهم میدرخشی و میشی جون پناهم تو مثل طراوت گلای پونه چرا رفتی از برم ای دیوونه تو مثل یه تیکه ابری توی آسمون آبی پاک و ساده مثل رویا مثل خوابی بگو یک بار ...آره یک بار برمی گردی یا هنوزم بی تفاوت یخی سردی بین من و تو فاصله غوا میکنه یاد حرفای قشنگت منو رها نمیکنه تو منو گذاشتی رفتی توی روزگار وحشی توی کوچه های غربت دنبالم حتی نگشتی... |
||
۱۰ دی ۱۳۸۴
|
|
|
Where u r? seems to be As far as an eternity Outstretched arms open hearts And if it never ends then when do we start? I'll never leave you behind Or treat you unkind I know you understand And with a tear in my eye Give me the sweetest goodbye That I ever did receive Pushing forward and arching back Bring me closer to heart attack Say goodbye and just fly away When you comeback I have some things to say How does it feel to know you never have to be alone When you get home There must be someplace here that only you and I could go So I can show you how I Dream away everyday Try so hard to disregard The rhythm of the rain that drops And coincides with the beating of my heart I'll never leave you behind Or treat u unkind I know you understand And with a tear in my eye Give me the sweetest goodbye That I ever did receive Pushing forward and arching back Bring me closer to heart attack Say goodbye and just fly away When you comeback I have some things to say How does it feel to know you never have to be alone When you get home There must be someplace here that only you and I could go So I can show you how I feel |
||
۱۰ دی ۱۳۸۴
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |