در حال دیدن این عنوان: |
۲۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول ! д Ľ نوشته:نقل قول البته خب پپ آنتی سوتی می داد ماسکرانو بخوره ولی تیو و تاتا نداشتنعجب جادوگری بوده پپ و ما خبر نداشتیم معجزات پپ هرچی که می گذره یکی یکی هویدا میشه تازه. اگه کاتالونیا مستقل بشه که دیگه تکمیله. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: kInG-_-LeO
پیام:
۲,۰۶۹
عضویت از: ۹ دی ۱۳۹۱
از: 海唇
طرفدار:
- ★★Lionel Andrés Messi★★ - ★Carles Puyol★ - ★Perspolis★ - ★Argentina★ - ★...★ - ★PeP & TitO★ - ★ ...★ گروه:
- کاربران عضو |
تبریکــــــ 20 دقیقه اول یخ زده بودیم ولی رفته رفته بهتر و بهتر شدیم! بهترین بازیکن پدرو بود که واقعا ازش ممنونم! سسک هم خوب بود و الکسیس بدشانس! در کل نیمه دوم همه خوب بودن... صدرنشینی تبریک... |
||
|
|||
۱ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Dos.Santos
پیام:
۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو |
مریدی بر شیخ وارد شد و پرسيد: چگونه است كه شیوخ اسبق آب انگور را حرام ميدانستند و ميگفتند نجس است، اما شما آن را پاك و حلال ميدانيد؟ شیخ تانكر آب انگور قرمزشان را به او نشان دادندی و فرمودندی: آيا نميبيني كه به كُر وصل است؟! مرید با شنيدن اين سخن خود را دو نيم كردندی، نيمي به بيابانهاي عربستان و نيمي ديگر به جنگلهاي آمازون! |
||
۱ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۶۹
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
وقتی تو 15 دقیقه 2گل خوردیم خیلی ترسیدم که نکنه این بازی رو ببازیم و با نبود خلاقیت مسی.نیمار .ژاوی چه جور جبران کنیم و اگه ببازیم یعنی لالیگا پر!! که خوشبختانه پدرو ظاهر شد. کدوم هواداره بدش بیاد که هر بازیکنی از تیم گل بزنه؟! خدایی آندرس اون وسط آقایی میکرد. پدرو هم دستش درد نکنه که تو خوب بازیی که مسی.نیمار نبودن تونست تاثیرگذار باشه. سرجی روبرتو هم خوب بود و اگه بیشتر بازی کنه با اعتماد بنفسی که داره سریع پیشرفت میکنه. ولی امان ازین ماسکرانو!! حالا با خیال راحت و بعنوان صدرنشین میریم تعطیلات و موقع بازگشت همه هستن. مام بریم امتحاناتمون رو بخونیم پ.ن:ختافه رو بردیم لالیگا مبارک |
||
۱ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: parsanejaty
پیام:
۷۷۴
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
از: مشهد
طرفدار:
- rafi & haliloich - یوهان کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - عابدزاده - پپ گواردیولا,لوییزانریکه - جعفر گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول اما احمق اون کسی بود که یه هافبک دفاعی پا به توپ خوب یعنی ماسکرانو رو کرد مدافع که اصلا به درد اون کار نمی خورد، فقط چون بازیکن درجه دویی مثل بوسکتس رو بازی بده!مهندس شما خدا شکر انگلیسیت هم خوبه،بی زحمت توی سایت های طرفداری بارسلون درکشورهای دیگه برو ونظراتت رو در موردپپ و بویان کرکیچ بگو باهمین لحن همین جا. مطمئن باش باادبانه ترین جوابی که میشنوی اینا هست. 1.پپ خدانیست اونم اشتباهاتی داشت ولی خوبی هاش خیلی بیشتر بود 2.فرگوسن در طی 27 سال ،38 جام با منچستر گرفت ولی پپ در طی 4 سال 14 جام 3.فک میکنی خیلی با مزه ای 4.مطمئنی بویان نیستی 5.ایا بازی های فوتبال رو از طریق شبکه پویا وبرنامه کودک فوتبالیست ها پیگیری میکنی 6.با این شوخی هایی که میکنی فشارخونت نزنه بالا 7.بد نیست ماهی یه بار فوتبال ببینی 8.برو رئالی.......... اینا خوباش بود.بداش دیگه باید تعصب و خیلی چیزهای دیگه رو بذار کنار،قدرت تحملت رو ببری بالا،ودعا کنی |
||
زنده باد کاتالونیا | |||
۲ دی ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱,۸۳۵
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول مهندس شما خدا شکر انگلیسیت هم خوبه،بی زحمت توی سایت های طرفداری بارسلون درکشورهای دیگه برو ونظراتت رو در موردپپ و بویان کرکیچ بگو باهمین لحن همین جا.پارسا جان شما یه نقل قول از سعید آقا برداشتی که اصلا ربطی به بویان نداره ... چرا پای بویان رو می کشید وسط ؟! |
||
۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
بعضی دوستان گاهی اوقات این تاپیک رو با تاپیک جوک و لطیفه اشتباه می گیرن. در هر حال خوب نیست، شب اربعینه.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲ دی ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱,۸۳۵
طرفدار:
- کاربران عضو |
مربوط می شد به مخاطب خاص ... استدلال بعضی از دوستان مثل شیخ مذکورِ ... |
||
۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: parsanejaty
پیام:
۷۷۴
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
از: مشهد
طرفدار:
- rafi & haliloich - یوهان کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - عابدزاده - پپ گواردیولا,لوییزانریکه - جعفر گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول مربوط می شد به مخاطب خاص ... استدلال بعضی از دوستان مثل شیخ مذکورِ ... شاید باور نکنید ولی من منتظر پاسخ شما بودم نه اقای ایمنی.چون تا قبل از این مورد به همین ترتیب بوده هرجا بحثی شده وبا با اقای ایمنی کسی اختلاف نظری داشته شما اومدی وسط ومن دلیل ویا سودش رو برای شما نمی دونم وفقط خدا از غیب خبر داره. نقل قول پارسا جان شما یه نقل قول از سعید آقا برداشتی که اصلا ربطی به بویان نداره ... چرا پای بویان رو می کشید وسط ؟!چون با توجه به اتفاقی که برای بویان افتاد همیشه در مورد پپ نظر میدن نقل قول بعضی دوستان گاهی اوقات این تاپیک رو با تاپیک جوک و لطیفه اشتباه می گیرن. در هر حال خوب نیست، شب اربعینه. اقای ایمنی قصد بی احترامی رو نداشتم فقط خواستم بدونید به کسی که بی احترامی میکنید خیلی طرفدار داره در سراسر دنیا واین کار از ادم با شخصیتی مثل شما قابل قبول نیست باز هم اگه بی احترامی شد من رو ببخشید |
||
زنده باد کاتالونیا | |||
۲ دی ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱,۸۳۵
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول شاید باور نکنید ولی من منتظر پاسخ شما بودم نه اقای ایمنی.چون تا قبل از این مورد به همین ترتیب بوده هرجا بحثی شده وبا با اقای ایمنی کسی اختلاف نظری داشته شما اومدی وسط ومن دلیل ویا سودش رو برای شما نمی دونم وفقط خدا از غیب خبر داره.عزیز من، این که دو نفر در مسائل فوتبالی مثل هم فکر کنند و مشترکات زیادی داشته باشند فکر نمی کنم چیز عجبیبی باشه ... من مدت ها عضو این سایتم و دلم میخواد تیمی در لیگ فانتزی داشته باشم ولی همه ی بازیکنان مورد علاقم در تیم بارسا که به مالکیت سعید آقا هستند می باشند ... شما از من شناختی ندارید. اتفاقا من تنها کسی هستم که همیشه با تذکر و اخطارهای ناظرین مواجه بودم ... و شما از سعید آقا هم شناخت ندارید چون ایشون از آدمای کیسه کش و پاچه خور بدش میاد ... نقل قول چون با توجه به اتفاقی که برای بویان افتاد همیشه در مورد پپ نظر میدناتفاقی که برای بویان و دیگر استعداد هایی که به خاطر سوگلی نادیده گرفته شدن یه طرف قضیه است ... تغییر سبک بازیه بارسا ... فروش توره و بازی دادن به بوسکتس ... اخراج رونالدینهو ... ... . هر چند شما نقل قولی رو برداشت کرده بودید که اصلا ربطی به بویان نداشت. و مسئله به ماسکرانو و بوسکتس مربوط می شد. |
||
۲ دی ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |