در حال دیدن این عنوان: |
۸۳ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: صندلی داغ(داریوش) | ||
نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
پس همینه دیگه نصفه شب تا صبح بیداری و شچمات رو داغون میکنی بچه مگه تو خواب نداری ؟ نظرت راجع به پینت بال چیه تاحالا بازی کردی ؟ |
||
... | |||
۱۴ تیر ۱۳۸۷
|
|
|
خوب از شنبه نویت(( پویا Always Blaugrana )) هست که رو صندلی بشینه سوالاتتون رو بپرسید |
||
۱۴ تیر ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Always.Blaugrana
پیام:
۶۲۲
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۶
طرفدار:
- Xavier - Johan Cruyff گروه:
- کاربران عضو |
چرا صندلیه داغ نمیشه ؟
|
||
۱۵ تیر ۱۳۸۷
|
|
پاسخ به: صندلی داغ(پویا Always Blaugrana) | ||
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
چون حوصله نوشتن سوال جدید رو ندارم همون سوال های قبلی رو میپرسم اگه باحات حال کنم سوال جدید میپرسم اینم هی میگی سوال سوال بیا سوال 1- اگه مامانت بگه خیلی احمقی اولین کارت چیه ؟ 2- اگه خواهر یا برادرت بزنه زیر گوشت چی مار کنی ؟ 3- اگه من بزنم چی ؟ 4- وقتی کلمه های زیر رو میشنوی یاد چی میوفتی ؟ عشق ؟ علیرضا ؟ اس ام اس ؟ سعید ؟ غرور ؟ پول ؟ بیشعور ؟ خر ؟ خوک ؟ 5-دوست داری الان کثلا بابات بیاد خونتون چی دستش باشه که تو رو خوشحال کنه ؟ 6- اخرین بار پول فیش موبایلت چه قدر اومد ؟ 7- یکی از گزینه ها رو انتخاب کن ! وقتی رئال گل میزنه چه کاری میکنی ؟ (فحش میدی ؟ میزنی به سرت ؟ گزینه ی الف و ب ) اگه یه پرنه روت دستشویی کنه اولین کارت چیه ؟ ( پرنه ه رو میگیری میسوزونی ؟ فحش میدی ؟ مث ماست نگاه میکنی ؟ ) اگه بیوفتی زمین مردم بهت بخندن چی کار میکنی ؟( میری میزنیشون ؟ فحش میدید در میری ؟ میگی فرهنگ ایرانی جماعت همینه ؟ ) 8- از فصل های زیر کدوم رو دوس داری یکی رو انتخاب کن و دربا ره اش که وقتی میشنوی توضیح بده بهار پاییز زمستان تابستان 9- رابطه ی بره با گوسفند مثل رابطه ی ......... با ............ است 10-تنقلات چی دوس داری؟ ( چیبس . پفک . پاستیل لواشک و....) 11- اگه یه نفر رو بکشی فرار میکنی یا اون قدر حماقت داری که پلیس بیاد بگیرتت ؟ 12-وقتی معلم ریاضی میگه ببرو بیرون از کلاس تودلت بهش فحش میدی ؟ یا میگی حقه باید صحبت نمیکردم ؟ 13-اگه پدرت بیل گیتس (پول دار ترین مرد جهان و رئیس شرکت مایکروسافت) بود روزی چه قدر ازش پول تو جیبی میگرفتی و دوس داشتی چی داشته باشی ؟ 14- اگه یه روزی یک میلیارد پول روی زمین افتاده باشه ورش میداری واس خودت یا میزاری همون جا باشه ؟ یا صاحبش رو پیدا میکنی ؟ 15- بازم سوال میخوای ؟ اگه میخوای باشه بازم میگم ! 16- فرض کن داری تو کامپیوتر فوتبال بازی میکنی و مسابقه ی خیلی مهمیه یک دفعه برق بپره اولین کارت چی ه ؟ 17- دوس داشتی مدیر سایتمون دختر بود ؟ 18- نظرت راجع به حقوق زن و مرد چی ه؟ 19 - زن جماعت چه قدر باید درس بخونه ؟ 20- به چه فعالیت های هنری علاقه دار |
||
... | |||
۱۵ تیر ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۶۲۲
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول اینم هی میگی سوال سوال بیا سوالفک کنم از دفعه قبلی جا مونده 1- چی میگی؟ 2- برادرم جای بابامه. کاری نمیکنم. خواهرم ندارم 3- جرات نداری 4- هیچی علیرضا پیامک فرانک مجسمه قبلا سبز بود الان تو مایه های رنگ طالبیه بیشعور اسمایلی راننده نیسان The Pig 5- لازم نیست چیزی دستش باشه 6- 30 و اندی 7- 4) من بازی رئالو نمیبینم بازم 4) خداروشکر میکنم که به گاو بال نداده ای بابا! این چه وضع گزینه طرح کردنه ؟ 4) کاری نمیکنم قدم میزنم 8-تابستان انشام ضعیفه 9-گزینه نداره ؟ 10- فقط شکلات 11- اون قدر حماقت ندارم که کسیو بکشم 12- تا حالا از کلاس نیفتادم بیرون که بدونم چی کار میکنم 13- دوست داشتم بابام لری پیج میشد 14- یه میلیاردو جلو گربه بندازی قهر میکنه 15- ؟ 16- یه دفه شد برای حفظ آرامش رفتم توپخونه 17- سعید خوبه 18- آخه ماهی دویست تومن حقوق که زن و مرد نداره 19- درس بخونه کور شه 20- من اصولا آدم هنری ای نیستم |
||
۱۵ تیر ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۶۲۲
طرفدار:
- کاربران عضو |
خوب دخلو بشماریم کلا یه مشتری البته مشتریش خوب بوده 20 تا سوالی پرسید. ------------- سوت بزنیم تا نفر بعدی |
||
۱۵ تیر ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
نفر بعدی در کار نیست گل من فقط من اینجام به قول داریوش بقیه سوال ها رو هم 3 شب میپرسم
|
||
... | |||
۱۵ تیر ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۶۲۲
طرفدار:
- کاربران عضو |
جون من؟ فقط تویی ؟ مثل اینکه مکان احداث دکون بر اساس کل نگری نبوده اینجا شرایط لازم رو نداره بخام نخام آخر هفته باید جمش کنم |
||
۱۵ تیر ۱۳۸۷
|
|
|
نقل قول اگه باحات حال کنم سوال جدید میپرسمتازه بايد حال هم بکني تا اين سوال هاي چپ اندر قيچي رو بپرسي؟ اين هم سوال هاي من: 1)دلت می خواد چند سالت بود؟ 1-کمتر از 5 2-بین 5 تا 20 3-بین 20 تا 35 4-بیشتر 2)نظرت راجع به اصفهانی ها چیه؟ 3)اگه انسان نبودی می خواستی چی باشی؟ 4)ترجیح میدی بری بهشت یا اینکه اصلا وجود نداشته باشی؟ 4 |
||
۱۵ تیر ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۶۲۲
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول )دلت می خواد چند سالت بود؟1-کمتر از 5 2-بین 5 تا 20 3-بین 20 تا 35 4-بیشتر 2)نظرت راجع به اصفهانی ها چیه؟ 3)اگه انسان نبودی می خواستی چی باشی؟ 4)ترجیح میدی بری بهشت یا اینکه اصلا وجود نداشته باشی؟ 4 1- دقیقا 25 سال 2- تا حالا برخورد نداشتم فقط شنیدم خسیسن 3- سخته ، چند نمره داره ؟ نمیتونم بگم 4- نه میدونم بهشت چجوریه نه تا حالا اتفاق افتاده که وجود نداشته باشم ولی فک کنم بهشت بهتره |
||
۱۵ تیر ۱۳۸۷
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |