در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پل ارتباطی با ناظرین بخش | ||
نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو |
هر پیشنهادی که میتونه به بهتر شدن انجمن کمک کنه حتما بگید. انتقادی هم دارید دیگه پشت سرم غیبت نکنید! بیاید همینجا روبروی خودم بهم بگید . |
||
۱۴ مهر ۱۳۹۱
|
|
پاسخ به: پل ارتباطی با ناظرین بخش | ||
پیام:
۶,۲۲۲
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو |
اسم و لوگوی تیم های اینتر (سویا سابق) و دورتموند (بنفیکا سابق) اصلاح شد.
|
||
۲۳ مهر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: FC.Barcelon
پیام:
۱,۷۰۴
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۹
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - پرسپولیس گروه:
- کاربران عضو |
یه پیشنهاد داشتم برای بهتر شدن این انجمن اینکه هر دو هفته یا سه هفته یا حتی هر ماه خبرگذاری یک باشگاه رو به عنوان خبرگذاری برتر انتخاب بکنیم و حالا مثلا به یه شیوه ای اون تیم تشویق بشه. برای انتخاب بهترین خبرگذاری هم میتونیم چند آیتم مشخص کنیم و طبق اون ها هر خبرگذاری امتیاز بگیره. حتی میشه امتیاز رو مدیران تیم ها بدن. چون دیدم این انجمن خیلی رونق نداره این به ذهنم رسید و مطرح کردم. |
||
۱۹ بهمن ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Pooya نوشته:یه پیشنهاد داشتم برای بهتر شدن این انجمن اینکه هر دو هفته یا سه هفته یا حتی هر ماه خبرگذاری یک باشگاه رو به عنوان خبرگذاری برتر انتخاب بکنیم و حالا مثلا به یه شیوه ای اون تیم تشویق بشه. برای انتخاب بهترین خبرگذاری هم میتونیم چند آیتم مشخص کنیم و طبق اون ها هر خبرگذاری امتیاز بگیره. حتی میشه امتیاز رو مدیران تیم ها بدن. چون دیدم این انجمن خیلی رونق نداره این به ذهنم رسید و مطرح کردم. طرح خوبیه! ولی باید یه دستی به سر روش کشیده بشه که این انجمن هم رونق بگیره! من خودم به شخصه فک میکنم کسی اینجا رو خیلی اهمیت نمیده بهش، پست نمیذارم! شاید اگه این طرحه رو بشه اجرا کرد، یکم انگیزه بیشتر شه! |
||
۱۶ خرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۶,۲۲۲
طرفدار:
- کاربران عضو |
میگم بهتر نیست برای مجله لیگ، یه تاپیک جدا بسازیم تا اونجا آرشیو نگهشون داریم که دسترسی بهشون ساده تر بشه
|
||
۷ اسفند ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
تو ارسال اول تاپیکش تمام نسخه های مجله هست.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۷ اسفند ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |