در حال دیدن این عنوان: |
۱۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
متنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتفرم از وقتایی که میبینم یکی داره گریه میکنه! آخه این چه دنیایی ؟ چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا خدا؟ دلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم گرفتست گــــــــــــرفته! کاش میشــــــــــــــد همه رو بخندونم همــــــــــــــــــــه رو... ای خــــــــــــــــــــــــــــــــدا!!! |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۲۰ اسفند ۱۳۹۲
|
|
|
دوستان انشالله فردا میرم مشهد مثل پارسال که با زینب از بچه های قدیمی این سایت رفتیم خدا روشکر بازم قسمت شدهمسفرشیم حلالم کنید نایب الزیاره هستم و دعا میکنم قسمت تک تک تون بشه![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۰ اسفند ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول KOSAR نوشته:دوستان انشالله فردا میرم مشهد مثل پارسال که با زینب از بچه های قدیمی این سایت رفتیم خدا روشکر بازم قسمت شدهمسفرشیم حلالم کنید نایب الزیاره هستم و دعا میکنم قسمت تک تک تون بشه ![]() ![]() به سلامت... ![]() انشاالله که سالم برید و سالم هم برگردید... برای ما هم دعا کنید که شدید محتاجیم... ![]() |
||
۲۰ اسفند ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول KOSAR نوشته:دوستان انشالله فردا میرم مشهد مثل پارسال که با زینب از بچه های قدیمی این سایت رفتیم خدا روشکر بازم قسمت شدهمسفرشیم حلالم کنید نایب الزیاره هستم و دعا میکنم قسمت تک تک تون بشه ![]() ![]() ایشالله سفر بی خطر... تو رو خدا اونجا وقتی دارین برا همه دعا میکنید مارم به یاد داشته باشین.. در پناه خدا.. |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۲۰ اسفند ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول KOSAR نوشته:دوستان انشالله فردا میرم مشهد مثل پارسال که با زینب از بچه های قدیمی این سایت رفتیم خدا روشکر بازم قسمت شدهمسفرشیم حلالم کنید نایب الزیاره هستم و دعا میکنم قسمت تک تک تون بشه ![]() ![]() كوثر خانووووووووم ما كنكوريا رو دعا مون كنين اونم از نوع ويژه |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۲۰ اسفند ۱۳۹۲
|
|
|
حتما حتما دعا میکنم واسه موفقیت تون واسه سلامتی واسه عاقبت بخیری واسه خوشبختی![]() ![]() ![]() ایشالله اونجا به نیابت از همه ی شما یه نمازهم میخونم ![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۰ اسفند ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دوستان قدیمی کاری داشتن تو یاهو هستم در خدمتشون. تو این 5 سال اگر کسی ازم بدی دیده یا باعث ناراحتی کسی شدم از ته قلب ازش معذرت میخوام ![]() آی دیم تو مشخصات کاربری هستش. مرحمت زیاد ![]() خداحافظ |
||
۲۰ اسفند ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول ¤§~Abolfazl Reus~§¤ نوشته:دوستان قدیمی کاری داشتن تو یاهو هستم در خدمتشون. تو این 5 سال اگر کسی ازم بدی دیده یا باعث ناراحتی کسی شدم از ته قلب ازش معذرت میخوام ![]() آی دیم تو مشخصات کاربری هستش. مرحمت زیاد ![]() خداحافظ یعنیـــــــــــــ چیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ؟؟؟ ![]() آقا ابوالفضل شما چرا دیگه داریــــــ میریــــــــــــــ؟؟؟؟ ![]() |
||
|
|||
۲۰ اسفند ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: justin
پیام:
۲,۷۲۹
عضویت از: ۴ بهمن ۱۳۹۲
از: اصفهان
طرفدار:
- پرسپولیس - پرتغال_آرژانتین_اسپانیا_ایتالیا - علی کریمی - فرگوسن - علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ، ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺮﯾﺾ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ، ﻭقﺘﯽ ﺩﮐﺘﺮ ﻣﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺑﮕﻮ ﮐﺠﺎﺕ ﺩﺭﺩ ﺩﺍﺭﯼ؟ ﺯﻝﻣﯽ ﺯﺩﯾﻢ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻤﻮﻥ !!! ﯾﺎﺩﺗﻮﻧﻪﻣﻨﺘﻈﺮ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﺍﻭﻥ ﺑﮕﻪ ﻣﺮﯾضیﻣﻮﻥ ﭼﯿﻪ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﻣﯽﺳﭙﺮﺩﯾﻢ ! ﭼﻮﻥ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺩﻭﻧﺴﺘﯿﻢ ﻣﺎﺩﺭﻣﻮﻥ، ﻫﻤﻮﻥ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺩﺍﺭﯾﻢ ! ﺣﺘﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭﺩﻣﻮﻥ ﺭﻭ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ! ﺣﺎﻻ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻡ ﺑﮕﻢ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺭﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﻣﯿﺎﺩ؟ ! ﺧﺐ! ﺣﺎﻻ ﺗﻮ ﺟﻮﻭﻥ ﺷﺪﯼ ﻭ ﺍﻭﻥ ﭘﯿﺮ ﺷﺪﻩ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻬﺶ ﺑﺎﺷﻪ ... ﺣﺎﻻ ﻭﻗﺘﺸﻪ ﺗﻮﺍﻡ ﻣﺜﻞ ﺑﭽﮕﯿﻬﺎﺕ ﺍﮔﻪ ﺍﻭﻥ ﻣﺮﯾﺾ ﺷﺪ، ﺣﺴﺶﮐﻨﯽ ! ﺣﺎﻻ ﺍﻭﻥ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﻩ، ﺣﺘﯽ ﺍﮔﻪ ﺣﺮﻓﯽ ﻧﺰﻧﻪ، ﻣﺜﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ... ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻬﺶ ﺑﺎﺷﻪ ashegheshaaaam mamanamooo
|
||
|
|||
۲۰ اسفند ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ayhan-10
پیام:
۶۰۰
عضویت از: ۷ بهمن ۱۳۹۱
از: ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲͡
طرفدار:
- Messi - Johan Cruyff - تراختور - آلمان,آرژانتین - علی دایی - پپ،ونگر،فرگوسن - علی دایی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خداي خوبي داريم . . . آنقدر خوب که با هر مقدار بار سنگين گناه ، اگر پشيمان شويم و توبه کنيم باز هم مهربانانه ما را مي بخشد . . . و آنقدر بخشنده است که باز فرصت جبران را در اختيارمان مي گذارد . . . آري خداي خوبي داريم ... خدايي که مشتاقانه ما را مي نگرد ، با چنين خداي بخشنده و مهرباني ؛ نااميدي از درگاهش معنايي ندارد . . . |
||
۲۱ اسفند ۱۳۹۲
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |