در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
|
خوش امد گویی ها تونو ببرید تو تاپیک خودش تازه واردا هم اونجاخودشونو معرفی کنن ما که نمیشناسیم پ ن: شوخی بود ها |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول آقا حسام خیلی خشک برخورد کردکاملا موافقم حسام جدیدا سرد برخورد میکنه من فکر میکنم مالو مناله دنیا روش تاثیر گذاشته محمدعلی نکنه میخوای بگی حسام مغرور شده؟؟!!! پ.ن: |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Majnun
پیام:
۲۷
عضویت از: ۱۲ فروردین ۱۳۹۳
از: بابلسر، خوابگاه شهید نواب صفوی، بلوک 6، اتاق 608
گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Dream Team نوشته:نقل قول مجنون نوشته:خواهش میکنم قابل شما رو نداشت. آقا حسام خیلی خشک برخورد کرد من قبول ندارم دوست دارم همینه که هست. یه دانشجو واسه هر حرکتش ارزش قائله. میدونی الان من هر حرکت انگشتم که به تایپ منتهی میشه چقدر کالری میسوزونه؟؟؟ میدونی برای جبران این کالری ها چقدر باید پول خرج کنم؟؟؟ ندااااااااارم آقاااااااااااا ندااااااااااااارمممممممممممم... |
||
سیزده به "در" یعنی، نگاه منتظر سیزده معصوم به "دری" سوخته ... | |||
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: romak
پیام:
۱۳
از: سوادکوه
طرفدار:
- پویول-ژاوی-مسی-اینیستا - کرایوف کبیر گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول دل به دل راه داره داداش... خیلی دلم برات تنگ شده بود ، خیلی ... ما این تاپیک رو بعد تو بوسیدیم گذاشتیم کنار... تا الان که اومدی خودت افتتاحش کردی فــِــــــــــدایی داریــــــــــــی نگين محمدرضا نامرده! تو اين 1 سال و خوردي كه گذشت ، بالا پايين زندگي (كياوش نخند ) پيرم كرد! نتونستم حتي از ياهو هم باهاتون در تماس باشم! حالا كه همه اوضاع بهتر شده اميدوارم بتونيم كنار هم باشيم! مصطفي تو يه نفريي چش مايي!!! كميل : خسته نباشيد !!! نقل قول کاملا موافقمحسام جدیدا سرد برخورد میکنه من فکر میکنم مالو مناله دنیا روش تاثیر گذاشته محمدعلی نکنه میخوای بگی حسام مغرور شده؟؟!!! پ.ن: سرد كردنمون سر نشديم پ.ن: چرا انقد حرف ميزنم من؟ كوثر خانم يه تذكر بده بهم بخنديم ابوالفضل : كجاييييييي؟ |
||
من که از بازترین پنجره با مردم این ناحیه صحبت کردم حرفی از جنس زمان نشنیدم... مشاهده لینک |
|||
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
چققققققققققدر اسپم ديدم همه دارن اسپم ميپراكنن گفتم منم يكي بپراكنم اياپراكنيدن اين همه اسپم كارخوبيست؟ اصلا جو تايپيك عوض شد شبيه فيلم هندي شده |
||
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول سرد كردنمون سرد نشديمنقل قول پ.ن: چرا انقد حرف ميزنم من؟حیف که ایام فاطمیست زیاد دستو دلم به شوخی نمیره همین چند تا شوخی رو هم با کلی عذاب وجدان انجام دادم ایشالله بعده ایام فاطمیه از خجالت دوستان در میایم |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
من اصلا نیت کردم ضد حال بزنم! خب دیگه بسه جمع کنید! چه خبره نیومده این همه اسپم؟؟ درسته من میخوام برم ولی هنوز تا رفتنم ناظرم کم اسپم بدید! این جا قانون داره همینطوری نیست که! |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Majnun
پیام:
۲۷
از: بابلسر، خوابگاه شهید نواب صفوی، بلوک 6، اتاق 608
گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Capitan نوشته:ابوالفضل : كجاييييييي؟ تاکید میکنم. نقل قول .:علي:. نوشته:چققققققققققدر اسپم ديدم همه دارن اسپم ميپراكنن گفتم منم يكي بپراكنم اياپراكنيدن اين همه اسپم كارخوبيست؟ اصلا جو تايپيك عوض شد شبيه فيلم هندي شده علی آقا من شما رو به یاد نمیارم نمیدونم شما به یاد میاری یا نه. اگه سنت به زمان حضور قبلی ما تو سایت قد بده در میابی که اتفاق عجیبی نیفتاده. |
||
سیزده به "در" یعنی، نگاه منتظر سیزده معصوم به "دری" سوخته ... | |||
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول علی آقا من شما رو به یاد نمیارم نمیدونم شما به یاد میاری یا نه.منو به ياد نمياري؟ خب منم شمارو به ياد نميارم |
||
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Dream Team نوشته:پ.ن: دلم برای سجاد هم تنگ شده بود اشکم امون نمیده مصطفی! خدا کنه زیاد ببینمت اینجا، مِن بعد! نقل قول مجنون نوشته:سجاد جون ما که 2 ساله شمالیم یه ناهار ما رو دعوت نکردی. باز خوبه اینجا خوش آمد میگی. Just for kidding به لحاظ دستوری اون for رو هم نذاری درسته ها! نقل قول Capitan نوشته:سجاد تو بي معرفتي دم گوشمون نشستي يه زنگ نميزني ، هر وقت از دم درتون رد ميشم يه فحش بهت ميدم! پيتزا تولدو زدي به بدن حاجي حاجي مكه؟ میگم چقدر فحش خورم درد میکنه! لامصب چه پیتزایی بود! |
||
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |