| در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: komeil_sleepless
پیام:
۲۳
عضویت از: ۱۰ فروردین ۱۳۹۳
از: کنار دریا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - :D - برزیل و اسپانیا - :D - :D - :)) گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول KOSAR نوشته:بچه ها گفتم خوش باشید نگفتم مشاعره راه بندازید که دیگه! مراعات کنید دوستان ببینید تذکر دادن بلد نیستید ؟ ![]() الان یه تذکر میدم حساب کار دستشون بیاد ![]() دوستان اینجا مگه تاپیک مشاعرس؟؟ یکم مراعات کنید دیگه ، واقعا ازتون توقع ندارم که اینجوری برخورد کنید دفعه بعد اینجوری تذکر نمیدم و برخورد میکنم پ.ن ![]() ![]() نقل قول برای ارسال تو این تاپیک هیچ انگیزه ای نداشتم تا قبل این اتقاق 4 تا سیخ شیپوری بدی انگیزت برمیگرده ![]() نقل قول كميل و حسام جون به جونتون كنم " باز جويد روزگار وصل خويش" هستين همینه که هست ![]() اسپم ندی اسپم میدن ![]() نقل قول بابل همه به فکر کارن، بابلسر همه به فکر شکم! این تفاوت ها طبیعیه! زیاد از حد تو کار گیر کردین ![]() نقل قول من توو تَرک هستم، ولی همین بس که بابلسر یه مکان کوچیکیه قسمت شمالی ِ بابل، که اسمش رو هم از بابل گرفته! نه دیگه دقتتت کم شده ![]() بابلسر یعنی سر تره ![]() نقل قول مــ ـــریـــ ــم بــ ــانــ ــو نوشته:وآآآآآآآآآآآآآآآآآآآییــــــــــــــــــ من الان تو شوکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم... یه شوکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ بزرگــــــــــــــــــــــــــــ... واقعن خودتووووونین که برگشتیــــــــــــــــــــــــــــــــــــن؟؟؟؟ واقعا خودتونین؟ واقا خودتونیــــــــــــــــــــــــــــــــــن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای وای وای... ![]() اینــــــــــــــــــ عالیــــــــــــــــــــــــــــــــــهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ..... ![]() کلیـــــــــــــــــــــــــــــــ خوشحال شدمــــــــــــــ... ![]() خوش برگشتین... ![]() ![]() نقل قول مسعود نوشته:داداشا ![]() ![]() ![]() دیشب با یکی از بلاکی ها در مورد قدیم، دوستهای قدیمی، خاطرات قدیمی و دورانی که اکثرمون با هم بودیم و صمیمی بودیم و دغدغه و مشغله هامون هم انصافا کمتر بود، میحرفیدم روزهایی که برا همدیگه وقت میذاشتیم، این سایت واقعا روح داشت و زندگی توش جریان داشت، همش بحثها و دعواهایی توش اتفاق میوفتاد که اکثرا همه پا در میونی میکردن و ختم به خیر میشد همشون خیلی جالبه که توی فاصله کمتر از 24 ساعت از اون حرفها و درد دل ها یهویی دیدیم که 3 تفنگدار عزیز برگشتن به سایت اتفاق خیلی جالبی بود ![]() ![]() خوش اومدین نقل قول او خواهد آمد نوشته:بازگشت شکوهمندانه اراذل و اوباش ترین داداش های دنیا رو تسلیت و تبریک عرض میکنم ![]() نقل قول حسین محمدی نوشته:همه اراذل پیداشون شده دوباره ![]() برای ارسال تو این تاپیک هیچ انگیزه ای نداشتم تا قبل این اتقاق میدونستم اینقدر خوشحال میشین زودتر برمیگشتم
|
||
|
|||
|
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: romak
پیام:
۱۳
عضویت از: ۱۲ فروردین ۱۳۹۳
از: سوادکوه
طرفدار:
- پویول-ژاوی-مسی-اینیستا - کرایوف کبیر گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول حسین محمدی نوشته:همه اراذل پیداشون شده دوباره ![]() برای ارسال تو این تاپیک هیچ انگیزه ای نداشتم تا قبل این اتقاق اراذل .... برين خونه هاتون ... بازم حسين ....
|
||
|
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
نقل قول دوستان اینجا مگه تاپیک مشاعرس؟؟ یکم مراعات کنید دیگه ، واقعا ازتون توقع ندارم که اینجوری برخورد کنید دفعه بعد اینجوری تذکر نمیدم و برخورد میکنم معلوم میشه ک دلت واسه ناظری و تهدید کردن ما ها بدجووری تنگ شده.. ![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۲۳
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول مــ ـــریـــ ــم بــ ــانــ ــو نوشته:نقل قول دوستان اینجا مگه تاپیک مشاعرس؟؟ یکم مراعات کنید دیگه ، واقعا ازتون توقع ندارم که اینجوری برخورد کنید دفعه بعد اینجوری تذکر نمیدم و برخورد میکنم معلوم میشه ک دلت واسه ناظری و تهدید کردن ما ها بدجووری تنگ شده.. ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
|
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
نقل قول کمیل نوشته:نقل قول مــ ـــریـــ ــم بــ ــانــ ــو نوشته:نقل قول دوستان اینجا مگه تاپیک مشاعرس؟؟ یکم مراعات کنید دیگه ، واقعا ازتون توقع ندارم که اینجوری برخورد کنید دفعه بعد اینجوری تذکر نمیدم و برخورد میکنم معلوم میشه ک دلت واسه ناظری و تهدید کردن ما ها بدجووری تنگ شده.. ![]() ![]() ![]() یادش بخیــــــــــــر چه دوراانی بوود واقعاااا.. ![]() اسپم میدادیم میدادیم میدادیم بعد یهووو همش پاک میشد.. ![]() واقعا عالی بوود..
|
||
|
|
|||
|
۱۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۲۳
طرفدار:
- کاربران عضو
|
ناظر بیا این اوباشو جمع کن![]() بزن لهش کن ![]() کسی از حامد میر مجیدی خبر نداره؟
|
||
|
|||
|
۱۳ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Majnun
پیام:
۲۷
از: بابلسر، خوابگاه شهید نواب صفوی، بلوک 6، اتاق 608
گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول کمیل نوشته:ناظر بیا این اوباشو جمع کن ![]() بزن لهش کن ![]() کسی از حامد میر مجیدی خبر نداره؟ ![]() کمیل جمع کن خودتو، کوثر خانم اگر پستای ما رو پاک کنه امشب من تو رو میکشم. ![]() کم جو بده بزار حال کنیم.
|
||
| سیزده به "در" یعنی، نگاه منتظر سیزده معصوم به "دری" سوخته ... | |||
|
۱۳ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو
|
... نقل قول کمیل نوشته:کسی از حامد میر مجیدی خبر نداره؟ ![]() گریبان چاک زده و سر به بیابان گذاشته مدتهای مدیدی است در سایت رویت نشده...یادش بخیر... اون وقتها حتما تحلیل و پست هاش رو بعد بازی میخوندم... |
||
|
۱۳ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Majnun
پیام:
۲۷
از: بابلسر، خوابگاه شهید نواب صفوی، بلوک 6، اتاق 608
گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول یادش بخیر... اون وقتها حتما تحلیل و پست هاش رو بعد بازی میخوندم... بیا خودم برات تحلیل میکنم عزیزم. ![]() من بازی رو ندیدم که بخوام تحلیل کنم. ![]() ![]() ![]()
|
||
| سیزده به "در" یعنی، نگاه منتظر سیزده معصوم به "دری" سوخته ... | |||
|
۱۳ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: romak
پیام:
۱۳
از: سوادکوه
طرفدار:
- پویول-ژاوی-مسی-اینیستا - کرایوف کبیر گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول ناظر بیا این اوباشو جمع کنبزن لهش کن از هر 3 نفر 1 نفر اوباش صدامون كردن ![]() حالا به اوباش باز رسيد ما بده شديم؟ ![]() اسپمرا
|
||
|
من که از بازترین پنجره با مردم این ناحیه صحبت کردم حرفی از جنس زمان نشنیدم... مشاهده لینک |
|||
|
۱۳ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |