| در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول .:علي:. نوشته:امروز نميدونم چمه خيلي ناراحتم انگار داره ميريزه.هي تند تند ميزنه اروم واي نميسته يه بغض گنده تو گلومه كه داره خيلي اذيتم ميكنه . واقعا نميدونم چمه ولي كم كم دارم گريه ميكنم .بيخودو بيجهت ديوونه شدم؟ این از علائم اینه که کم کم داری بزرگ میشی. به دنیای سر تا پا گه آدم بزرگا خوش اومدی. ![]() خیالتم راحت کنم، با دادن کنکور هیچی بهتر نمیشه. به قول جناب مورفی: لبخند بزن، فردا روز بدتری است!
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۲۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
نقل قول ز∅ا نوشته:نقل قول ديوونه شدم؟بذار کنکورو بدی تموم میشه ![]() از این حسا زیاد تجربه میکنی تو این 80 روزِ مونده البته فقط هم واسه بچه های تجربی صدق میکنه،ریاضیا که راحتن من رياضي ميخونم ![]() ازاون حس هايي كه شما ميگيد داشتم ![]() اين يه چيز ديگه س لامصب خيلي قوي تره نقل قول The Mad King نوشته:نقل قول .:علي:. نوشته:امروز نميدونم چمه خيلي ناراحتم انگار داره ميريزه.هي تند تند ميزنه اروم واي نميسته يه بغض گنده تو گلومه كه داره خيلي اذيتم ميكنه . واقعا نميدونم چمه ولي كم كم دارم گريه ميكنم .بيخودو بيجهت ديوونه شدم؟ این از علائم اینه که کم کم داری بزرگ میشی. به دنیای سر تا پا گه آدم بزرگا خوش اومدی. ![]() خیالتم راحت کنم، با دادن کنکور هیچی بهتر نمیشه. به قول جناب مورفی: لبخند بزن، فردا روز بدتری است! ![]() ![]() من نخام بزرگ شم كيو بايد ببينم
|
||
|
۲۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول خیالتم راحت کنم، با دادن کنکور هیچی بهتر نمیشه. به قول جناب مورفی: لبخند بزن، فردا روز بدتری است! نمیدونم چرا من همش احساس میکنم زندگی چیزِ شیرینیِ ،یا به قولِ شاعر:ی روزِ خوب میاد
|
||
|
ناگفته ی ما میشنود |
|||
|
۲۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
|
بمیرُم تا تو چشم تر نبینیشرار آه پر آذر نبینی چنان از آتش عشقت بسوزُم که از مو رنگ خاکستر نبینی دلُم دردی که دارد با که گوید؟ گنه خود کرده تاوان از که جوید؟ دریغا نیست همدردی موافق که بر وقت بدُم خوش خوش ببوید گل وصلت فراموشم نگردد و گر خار از سر گورم بروید... |
||
|
|||
|
۲۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
عازم مشهدم به یاری خدا دوستان... انشاالله همتون رو یادم بیافته دعا میکنم... خلاصه حلالمون کنید... شاید جاهایی با کسی بد صحبت کردم یا هر کار اشتباه دیگه ای ازم سر زده من رو ببخشید یکبار دیگه آقا ما رو طلبید به امید خدا بریم و با دست پر برگردیم... ممنون
|
||
|
۲۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول یا ثارالله نوشته:عازم مشهدم به یاری خدا دوستان... انشاالله همتون رو یادم بیافته دعا میکنم... خلاصه حلالمون کنید... شاید جاهایی با کسی بد صحبت کردم یا هر کار اشتباه دیگه ای ازم سر زده من رو ببخشید یکبار دیگه آقا ما رو طلبید به امید خدا بریم و با دست پر برگردیم... ممنون ![]() خُبببببب اول مارو دعا ميكنين بعد ميرين سراغ خودتون التماس دعا نقل قول لبخند بزن، فردا روز بدتری است تازه پس فرداش ديگه نور علي نوره (ازمون) ![]() نقل قول من نخام بزرگ شم كيو بايد ببينمخيلي خيلي ببخشيدا ، ولي جواب سوالتونو ميدونم گفتم مشغول الزمه ام نگم خلاصه عزرائيل رو بايد ببينين
|
||
| به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
|
۲۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
نقل قول خيلي خيلي ببخشيدا ، ولي جواب سوالتونو ميدونم گفتم مشغول الزمه ام نگمخلاصه عزرائيل رو بايد ببينين الان تو يه وضعيتيم كه ديدن عزرائيل ارزومه ![]() نقل قول تازه پس فرداش ديگه نور علي نوره (ازمون) من ازمون هارو بنا به دلايلي خيلي دوست دارم
|
||
|
۲۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول الان تو يه وضعيتيم كه ديدن عزرائيل ارزومه اين ارزوي ديشب من بود نقل قول من ازمون هارو بنا به دلايلي خيلي دوست دارمدلايلتون چي ميتونه باشه ؟؟؟؟
|
||
| به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
|
۲۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول عازم مشهدم به یاری خدا دوستان... انشاالله همتون رو یادم بیافته دعا میکنم... خلاصه حلالمون کنید... شاید جاهایی با کسی بد صحبت کردم یا هر کار اشتباه دیگه ای ازم سر زده من رو ببخشید یکبار دیگه آقا ما رو طلبید به امید خدا بریم و با دست پر برگردیم... ممنون داداش مارو هم دعا کن.. خدا به همراهت،، ایشالله سالم بریو سالم برگردی ![]() نقل قول اين ارزوي ديشب من بود شما بحثه بهتری برا انجام دادن ندارین؟؟!!! پ.ن: محمدعلی نوشت: ولی مردن که حقه،، همه باید بریم چه بخواییم چه نخواییم فقط خدا کنه بیخودو بی جهت نمیریم (بعضیا هستن که پوست تخمه گیر میکنه سره گلشون بعد خیلی آرام میمیرن ..آخ بدم میاد ازینجور مردناا..آخ بدم میاد )حداقل یه شهیدی ،جاویدو الاثری،مفقود الاثری... چیزی ای خدا ینی میشه مفقود الاثر بشم؟؟ پ.ن2: هر کی دلیله علاقه شدیده من به مفقود الاثر شدنو بگه پیشم یه جایزه ی خیلی خوب داره |
||
|
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
|
۲۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
|
جهت تلطیف فضای قبرستان؛ ![]()
|
||
|
|||
|
۲۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |