| در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
|
|
نقل قول جهت نهی از منکر: این حرفا جاش اینجاست؟ تشریف ببرید انجمن عرفانی مذهبیخوشم میاد در نبود من هستن افرادی که حواسشون باشه ![]() با تشکر ![]() سلام
|
||
|
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
|
۲۳ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو
|
خدا خدا همـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــین! ![]() |
||
|
ناگفته ی ما میشنود |
|||
|
۲۳ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو
|
به دست افرادي دور از انتظار و در مواقعي تصور ناپذير معجزات خود را به انجام مي رساند. براي آن مهربانِ توانا ، غيرممکن وجود ندارد ... هميشه ، هميشه و هميشه اميدي هست ... |
||
| به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
|
۲۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
دلم تنوع میخواد...![]() دلم هیجان میخواد... ![]() دلم جیغ میخواد... ![]() دلم ی شوک بزرگ میخواد... ![]() دلم چیزایی میخواد ک دسترسی بهش ممکن نیست... ![]() دقیقا مثل این ترن هوایی... ![]() ![]() دلم میخواااد برم اینجــــآ... ![]() ب ی بار امتحان کردنش می ارزه ب نظرم... ![]()
|
||
|
|
|||
|
۲۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
مريم منم باهات ميام خوب؟ ولي بعدش ك ديدي دستت جاي دندون روش داره و سياه شده ب من هيچ ربطي نداره ها ![]() يه موقع سوتفاهم نشه
|
||
|
۲۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول دلم میخواااد برم اینجــــآ...ب ی بار امتحان کردنش می ارزه ب نظرم... حالا کجا هست اینجا؟؟؟ شاید ما هم به سرمون زد یه بار رفتیم نقل قول MahSa نوشته:ولي بعدش ك ديدي دستت جاي دندون روش داره و سياه شده ب من هيچ ربطي نداره ها ![]() يه موقع سوتفاهم نشه ![]() با این وضعیت منم فکر نکنم سوئه تفاهمی بشه؟؟؟
|
||
|
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
|
۲۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
نقل قول MahSa نوشته: مريم منم باهات ميام خوب؟ ولي بعدش ك ديدي دستت جاي دندون روش داره و سياه شده ب من هيچ ربطي نداره ها ![]() يه موقع سوتفاهم نشه ![]() برا كنكورو بدیم ميريم ميتركوونيم... ![]() فقد پولش با تو رفتنش با من مهسا.... ![]() یعنی دلم میخواد برم اينجاا اینقدر جیغ بکشم ک حنجرم پاره بشه.فک كنم از اسکیت پارک ملت مشهدم هيجانش بيشتره.. ![]() ![]() نقل قول محمدعلي نوشته:نقل قول دلم میخواااد برم اینجــــآ...ب ی بار امتحان کردنش می ارزه ب نظرم... حالا کجا هست اینجا؟؟؟ شاید ما هم به سرمون زد یه بار رفتیم دیگه اونشو نمیدونم... ![]() میگم ک البته پولشم قشنگه ها... ![]() ![]()
|
||
|
|
|||
|
۲۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول برا كنكورو بدیم ميريم ميتركوونيم... فقد پولش با تو رفتنش با من مهسا....پول ترنش باشه با من من دلم ميخواد اين اردو تابستونه ها هس تبليغ ميكنه (اكادمي منچستر يونايتد) تنيسشو برم
|
||
|
۲۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
نقل قول MahSa نوشته:نقل قول برا كنكورو بدیم ميريم ميتركوونيم... فقد پولش با تو رفتنش با من مهسا....پول ترنش باشه با من من دلم ميخواد اين اردو تابستونه ها هس تبليغ ميكنه (اكادمي منچستر يونايتد) تنيسشو برم نه دیگه منظورم کلی بود.پول رفت برگشت همه باهم! ![]() منم با خودت بپر مهسا! ![]()
|
||
|
|
|||
|
۲۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
مريم حالا ك فكرشو ميكنم ميبينم چقدر اين ترن وحشتناكه اصن باور كن لرز بدنمو يه لحظه گرف اصن من جرات اينارو ندارم ك منكه بيخيالش شدم ![]() اصن اينارو بيخيال دستت قرار بود سياه بشه جي ؟؟؟؟؟؟ نه من ك وجدانم قبول نميكنه پ ن :
|
||
|
۲۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |