| در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
بی خیال . مگه بین خواننده های perfesional
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۲۵ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده
|
تو این سال هایی که در کنار بازی های بارسا با آهنگ های ابی زندگی کردم هرگز مجبور نشدم در مورد صدای جادویی و حنجره طلایی آقای صدا با کسی بحث کنم که خداروشکر شاید اینجا مجبور بشم!!!
|
||
|
۲۵ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
|
نقل قول L!onel X@viesta نوشته:تو این سال هایی که در کنار بازی های بارسا با آهنگ های ابی زندگی کردم هرگز مجبور نشدم در مورد صدای جادویی و حنجره طلایی آقای صدا با کسی بحث کنم که خداروشکر شاید اینجا مجبور بشم!!! صداش خوبه بی شک، بعضی آهنگاشم گوش نوازن، آهنگ دری وری هم کم نداره البته. ![]() ولی ردای بهترین خواننده تاریخ ایران خیلی خیلی براش گشاده!!! این در حد همون بهترین هافبک دفاعی دنیا بودن بوسکتسه.
|
||
|
|||
|
۲۵ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول The Mad King نوشته:نقل قول L!onel X@viesta نوشته:تو این سال هایی که در کنار بازی های بارسا با آهنگ های ابی زندگی کردم هرگز مجبور نشدم در مورد صدای جادویی و حنجره طلایی آقای صدا با کسی بحث کنم که خداروشکر شاید اینجا مجبور بشم!!! صداش خوبه بی شک، بعضی آهنگاشم گوش نوازن، آهنگ دری وری هم کم نداره البته. ![]() ولی ردای بهترین خواننده تاریخ ایران خیلی خیلی براش گشاده!!! این در حد همون بهترین هافبک دفاعی دنیا بودن بوسکتسه. ![]() اونوقت یحیی توره شما تو موسیقی کیه؟
|
||
|
۲۵ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
|
نقل قول L!onel X@viesta نوشته:نقل قول The Mad King نوشته:نقل قول L!onel X@viesta نوشته:تو این سال هایی که در کنار بازی های بارسا با آهنگ های ابی زندگی کردم هرگز مجبور نشدم در مورد صدای جادویی و حنجره طلایی آقای صدا با کسی بحث کنم که خداروشکر شاید اینجا مجبور بشم!!! صداش خوبه بی شک، بعضی آهنگاشم گوش نوازن، آهنگ دری وری هم کم نداره البته. ![]() ولی ردای بهترین خواننده تاریخ ایران خیلی خیلی براش گشاده!!! این در حد همون بهترین هافبک دفاعی دنیا بودن بوسکتسه. ![]() اونوقت یحیی توره شما تو موسیقی کیه؟ ![]() استاد شهرام ناظری ![]() اصولا موسیقی ایرانی، موسیقی سنتیه و بزرگترین های تاریخ موسیقی ایران به نظر من امثال استاد بنان و استاد ناظری و (ملعون ) شجریان و یکی دو تای دیگه هستن. واقعا موسیقی سنتی پروازی به روح آدم میده که موسیقی غربی - فارسی یا غیرفارسیش - به گردش هم نمی رسه.
|
||
|
|||
|
۲۵ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول ولی ردای بهترین خواننده تاریخ ایران خیلی خیلی براش گشاده!!! این در حد همون بهترین هافبک دفاعی دنیا بودن بوسکتسه. فك نميكنين بوستكسو زيادي بردينش بالا كلا خوننده هاي قديمي شعر دري ورياشون خيلي بهتر از شعر هاي باخودي خواننده هاي جديده |
||
| به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
|
۲۵ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- كاربران بلاک شده
|
فکر کنم همون بیخیال بشیم بهتره![]() البته یه توضیح در مورد آهنگ های بد ابی بدم. اولا که همه خواننده ها آهنگ بد دارن اما آهنگ های ضعیف ابی (که در مقایسه با آهنگ های ماندگارش خیلی کمترن) به خاطر ضعف متن و آهنگسازی و تنظیمه وگرنه صدای ابی هرگز ضعفی رو به خودش ندیده |
||
|
۲۵ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- كاربران بلاک شده
|
این جایزه رو هم مثل مقام آقای صدا ، فقط یک خواننده در تاریخ موسیقی ایران موفق به گرفتنش شده: ابی ، سال 1355 ، ترکیه
|
||
|
۲۵ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
|
نسبت موسیقی سنتی و مدرن ایرانی مثل نسبت نظم کلاسیک و شعر نوه. هر دو مخاطب های خودشون رو دارن ولی اولی یه شان و جایگاه و شکوه منحصر به فردی داره که برای دومی دست نیافتنیه. البته دومی هم کارهای فاخر زیاد داره؛ کیه که زمستان اخوان و کوچه مشیری و حسرت پرواز ابی رو بشنوه و به اوج نره، اما بازم یه کلاس پایین تره. نقل قول MahSa نوشته:نقل قول ولی ردای بهترین خواننده تاریخ ایران خیلی خیلی براش گشاده!!! این در حد همون بهترین هافبک دفاعی دنیا بودن بوسکتسه. فك نميكنين بوستكسو زيادي بردينش بالا كلا خوننده هاي قديمي شعر دري ورياشون خيلي بهتر از شعر هاي باخودي خواننده هاي جديده ارسال من رو دقیق نخوندی. ![]() بعدم بحث در مورد خواننده ها بود، نه تجلیان «انکر الاصوات» که مثل ریگ بیابان همه جا ریختن.
|
||
|
|||
|
۲۵ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار
|
نقل قول L!onel X@viesta نوشته:این جایزه رو هم مثل مقام آقای صدا ، فقط یک خواننده در تاریخ موسیقی ایران موفق به گرفتنش شده: ابی ، سال 1355 ، ترکیه ![]() ببخشید شاید با جمله بندیتون گیج شده باشم.ولی اب 1355 ترکیه مربوط به عکسه؟ چون عکس آل پاچینو هست سال 1992
|
||
|
۲۵ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

. مگه بین خواننده های perfesional