| در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:کمی ذوق و قریحه ی ذاتی و البته تمرین تمرین تمرین .تمرین ؟! یعنی برای اینکه بتونی اینجوری حرف بزنی تمرین کردی ؟! ![]() نه پسر جان !واسه اینکه بتونم اینجوری بنویسم و جمله های عادی و روزمره رو تبدیل کنم به نثر متکلف یا نثر مشروطه تمرین کردم. فک کردی الکیه! ترش نکن پدر جان! فکر کنم اون شکلک ها برای اینکه نشون بدن چه مضمونی داره ارسالم کافی باشن! و البته طرز پاسخ تو برای انتخاب برخورد های بعدی من، کافی هستن!
|
||
|
۳۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول سجاد نوشته:نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:کمی ذوق و قریحه ی ذاتی و البته تمرین تمرین تمرین .تمرین ؟! یعنی برای اینکه بتونی اینجوری حرف بزنی تمرین کردی ؟! ![]() نه پسر جان !واسه اینکه بتونم اینجوری بنویسم و جمله های عادی و روزمره رو تبدیل کنم به نثر متکلف یا نثر مشروطه تمرین کردم. فک کردی الکیه! ترش نکن پدر جان! فکر کنم اون شکلک ها برای اینکه نشون بدن چه مضمونی داره ارسالم کافی باشن! و البته طرز پاسخ تو برای انتخاب برخورد های بعدی من، کافی هستن! ![]() چیزی که کوچکترین اهمیتی واسه من نداره برخوردهای جنابعالیه! امثال تو رو خوب میشناسم، میدونم پشت اون شکلکها چی قایم شده. البته مشکل از تو نیست این عادت ایرانیه که به هر چیزی که نمی فهمه میخنده و مسخرش میکنه! ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ خبرگزاریای ما رو ببین، بعد دو ماه تازه این خبرو رفته: مشاهده لینکحزب-الله-سوریه-اعلام-موجودیت-کرد |
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۳۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
بهراسید از تیغ خونریز ید همایونی که مباد از نیام خارج شود که خونها جاری و خلایق سوگوار خواهند شد.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۳۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:کمی ذوق و قریحه ی ذاتی و البته تمرین تمرین تمرین .تمرین ؟! یعنی برای اینکه بتونی اینجوری حرف بزنی تمرین کردی ؟! ![]() نه پسر جان !واسه اینکه بتونم اینجوری بنویسم و جمله های عادی و روزمره رو تبدیل کنم به نثر متکلف یا نثر مشروطه تمرین کردم. فک کردی الکیه! ترش نکن پدر جان! فکر کنم اون شکلک ها برای اینکه نشون بدن چه مضمونی داره ارسالم کافی باشن! و البته طرز پاسخ تو برای انتخاب برخورد های بعدی من، کافی هستن! ![]() چیزی که کوچکترین اهمیتی واسه من نداره برخوردهای جنابعالیه! امثال تو رو خوب میشناسم، میدونم پشت اون شکلکها چی قایم شده. البته مشکل از تو نیست این عادت ایرانیه که به هر چیزی که نمی فهمه میخنده و مسخرش میکنه! خوشحالم که حداقل در مورد اهمیت نداشتن، با هم تفاهم داریم! تو فقط توهم شناخت من رو داری، و چیزی که باعث این توهم شده، جوّیه که اطرافیانت با متفکر جلوه دادنت برات به وجود آوردن! این هم شده عادت روشن فکر نماهایی مثل تو، که هر چیزی که ذره ای با احساساتشون بازی می کنه رو پای ایرانی بودن و جهان سومی بودن و این حرفها بذارن! متعجبم از فردی که "جنبه، جنبه" می کنه، و در مقابل کوچکترین شوخی، - با تأکید شوخی - این طور موضع بر میداره! خدا رو شکر که تونستم هر چند کمی دیر، ولی بشناسمت! |
||
|
۳۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول سجاد نوشته:نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:کمی ذوق و قریحه ی ذاتی و البته تمرین تمرین تمرین .تمرین ؟! یعنی برای اینکه بتونی اینجوری حرف بزنی تمرین کردی ؟! ![]() نه پسر جان !واسه اینکه بتونم اینجوری بنویسم و جمله های عادی و روزمره رو تبدیل کنم به نثر متکلف یا نثر مشروطه تمرین کردم. فک کردی الکیه! ترش نکن پدر جان! فکر کنم اون شکلک ها برای اینکه نشون بدن چه مضمونی داره ارسالم کافی باشن! و البته طرز پاسخ تو برای انتخاب برخورد های بعدی من، کافی هستن! ![]() چیزی که کوچکترین اهمیتی واسه من نداره برخوردهای جنابعالیه! امثال تو رو خوب میشناسم، میدونم پشت اون شکلکها چی قایم شده. البته مشکل از تو نیست این عادت ایرانیه که به هر چیزی که نمی فهمه میخنده و مسخرش میکنه! خوشحالم که حداقل در مورد اهمیت نداشتن، با هم تفاهم داریم! تو فقط توهم شناخت من رو داری، و چیزی که باعث این توهم شده، جوّیه که اطرافیانت با متفکر جلوه دادنت برات به وجود آوردن! این هم شده عادت روشن فکر نماهایی مثل تو، که هر چیزی که ذره ای با احساساتشون بازی می کنه رو پای ایرانی بودن و جهان سومی بودن و این حرفها بذارن! متعجبم از فردی که 'جنبه، جنبه' می کنه، و در مقابل کوچکترین شوخی، - با تأکید شوخی - این طور موضع بر میداره! خدا رو شکر که تونستم هر چند کمی دیر، ولی بشناسمت! .نقل قول بهراسید از تیغ خونریز ید همایونی که مباد از نیام خارج شود که خونها جاری و خلایق سوگوار خواهند شد.قدر قدرتا، حیف باشد که برای چنین مسائل خالی از اهمیت و دون مایه ای والرین عزیز را در زحمت اندازیم، چون همیشه بار زحمتها با مگس کُش همایونی است .صدای وزوز مگسی در وانفسای فرود مگس کُش ! |
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۳۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
صلوات بفرستید![]() |
||
|
۳۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده
|
از تقدیر سرنوشت غمگین مباش، چه بسا سگهایی بر روی اجساد شیرها رقصیدند، شادی کردند و خود را بزرگ پنداشتند، ولی نمی دانستند شیر، شیر میماند و سگ، همان سگ... پ.ن: حالم بهم میخوره از توهمات بعضی از انسانها
|
||
|
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
|
۳۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: CarlesAlenya
پیام:
۳۱,۲۸۰
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت
|
روزت مبارک مادر! |
||
|
۳۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Mahshid.Shr
نام تیم: میلان
پیام:
۱,۸۷۹
عضویت از: ۵ مهر ۱۳۸۹
از: جایی همین نزدیکی
طرفدار:
- ژاوی.مسی - ! - پرسپولیس قرمزته - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار
|
روز مامانای گل خانومای خونه مبارک
|
||
|
|
|||
|
۳۱ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() ![]() نام کاربری: e.g.joey
پیام:
۲۶۰
عضویت از: ۱۹ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- اینیستا - رونالدینیو - ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - اسپانیا - ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - پپ گواردیولا - ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گروه:
- کاربران عضو
|
روز همه شما خانومای بارسایی مبارک
|
||
| خدایا منم مثل خودت تنهام..به جهنمت دعوتم کن،زغال از تو دوسیب از من.... | |||
|
۳۱ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

.

.