در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
|
تو پارکینگ رو باز، نزدیک خونه، درخت شکست اوفتاد رو دوتا ماشین![]() ![]() |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
عجب طوفانی بود ![]() برقا قطع شد، دیشای ماهواره ساختمونا پرتاب شدن بیرون و همسایه ما تو آسانسور گیر کرد ![]() |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
کارشناس روابط عمومی مرکز اورژانس تهران گفت: بر اثر وزش توفان شدید در تهران یک مرد حدود 25 ساله در جنت آباد شمالی بر اثر سقوط مصالح کشته و بیش از 30 نفر از شهروندان تهرانی نیز مصدوم شدند.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول KOSAR نوشته:که داوطلب زیاده! ![]() من برم نامه استعفا تنظیم کنم جوونا دنبال کارن من دوشغله م خوبیت نداره! ![]() ![]() طلاهایی که درمعرض دید هستند بیشتر احتمال سرقت شون میره! شما واسه گوشی دست دوم نوکیا1100 قاب محافظ می خرید؟؟ واسه اپل s5چی؟ ![]() نظر شما چیست؟! ![]() ![]() عاقا من يه چيزي رو اعتراف كنم؟؟؟؟؟ من متوجه اين قضيه قاب نشدم ![]() يكي منو بروشنه ![]() |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
خیلی باحالهههه![]() نابود شد رفت! 4کشته سی نفر زخمی هرچی درخت و مصالح بود افتاد رو عابرا! ![]() ![]() ![]() مهسا جان دلبندم منظورم حجاب بود! ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
ماتاهمین پارسال هفته ای دوباراز این طوفاناتو خوزستان داشتیم ![]() هیچ کس هم رسیدگی نمیکرد ![]() نصف مردم خوزستان ریه هاشون خراب شده ![]() |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
وااااااي چه وحشتناك بوده ![]() ![]() ![]() يا خدا قيامت چه خبر ميشه ![]() كوثر بعد اون حجابه چه ربطي داشت ؟؟؟ ![]() ![]() |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
علی اقا ریه های تهرانی هام نابوده با الودگی بنزین پتروشیمی! هیچکس هم رسیدگی نکرده!![]() میگم بعدا برات مهسا جان الان باید خبرهای طوفانو رصد کنیم ![]() عکسا رو نگا! مشاهده لینک قربون هواشناسی برم من که قبلش اطلاع داده کمی وزش باد همراه با رعد وبرق! ![]() دوستان الان تی وی گفت بعدازظهر فردا و پس فردا هم اوضاع همینه! ![]() ![]() |
||
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
حالا علت این طوفانه چی بوده؟ به مشهد که نمیرسه انشاالله؟ ![]() نقل قول كوثر بعد اون حجابه چه ربطي داشت ؟؟؟ قربونت بازم بتوضيح مهسا تو چقدر گیجی فدات شم همینجوری می خوای کنکور بدی؟ ![]() کوثر عجب نظر فیلسوفانه ای دادیا ![]() |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
خب سپيده الان بحث حجاب چرا شد يهو؟ اينو نميدونم ![]() گيجي رو ك اكثر وقتها اصن تو ي دنيا ديگه ام ![]() سپيييييده :4; تو از اون دخترايي ك يه جونم و عزيزم و فدات ميذارن كنار اسم طرف و بعدش .... الحق ك خواهر شوهري ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |