در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
شنیدم کلانشهر ساری در اثر بارش باران، به دهات تبدیل شده! درسته؟ ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
حالا كلانشهر و دهاتو بيخيالين زنده ان ؟؟؟؟؟اونو ك ميشه كلانشهرش كرد باز جون ادما رو كاريش نميشه كرد ![]() |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۱۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
206 و یه روز خوب در کلانشهر ساری، همینجوری یهویی ![]() ![]() |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نه بايد مينوشتين ك از طرف٢٠٦ تو فيسبوكش : يه روز خوب با عجقم سيل ![]() ![]() مطمئنين اشتباه نميكنين ؟؟؟شهرستان سيمرغ نيس ؟؟؟ ![]() |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:شنیدم کلانشهر ساری در اثر بارش باران، به دهات تبدیل شده! درسته؟ ![]() بارونی که تو کلانشهر ساری اومد اگر تو مادرشهر تهران میومد الان تهران رو تبدیل به یک آکواریوم بزرگ می کرد. ![]() آره عزیزانم. ![]() [img]http://www.bloghnews.com/uploads/Ax/1393/SeylSari%20(12).jpg[/img] [img]http://www.bloghnews.com/uploads/Ax/1393/SeylSari (15).jpg[/img] من بعد از بارون برای یک کاری رفتم سمت امامزاده عباس اونطرف ها، وقتی از روی پل رودخونه تجن رد شدم و حجم آبی که از زیر پل زد میشه رو دیدم فهمیدم چه بارونی اومد. ![]() البته 4 ساعت بعد از بارون وقتی تو شهر میرفتین هیچ خبری از آبگرفتگی و کثیفی خیابون ها نبود و این نشون دهنده آمادگی شهرداری کلانشهر ساریه. ![]() کجای ساری؟ ![]() اینطور که من در جریانم تو منطقه رودخونه تجن از قبل آماده باش بودن و هیچ تلفانی وارد نشده. |
||
|
|||
۱۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
![]() من دیگه حرفی ندارم! ![]() نقل قول بارونی که تو کلانشهر ساری اومد اگر تو مادرشهر تهران میومدالبته جا داره اینجا یه توضیح ساختاری کوچیک بدم ![]() تو علم جغرافیا و برنامه ریزی شهری دو کلمه ی کلانشهر و مادر شهر عنوان هایی هستن که یه معنی میدن. ![]() ![]() در نتیجه با هم فرق چندانی ندارن. اما من بعید میدونم بین کلانشهر تهران و ساری از لحاظ ساختار فضایی و کارکردی تفاوته چندانی نباشه ![]() ![]() نقل قول مطمئنين اشتباه نميكنين ؟؟؟شهرستان سيمرغ نيس ؟؟؟ ![]() ![]() |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۱۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
این عکس متعلق به شهر شهید پرور بهشهره. ![]() استاد رضایی؛ دوستان با شما کار دارند. ![]() |
||
|
|||
۱۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
نقل قول محــمــد نوشته:این عکس متعلق به شهر شهید پرور بهشهره. ![]() استاد رضایی؛ دوستان با شما کار دارند. ![]() جدی؟؟ ![]() دوستان حالا ماله هر شهری هست، لطفا هر چه زود تر رسیدگی کنید ![]() ابرویه مازندران رفت ![]() ![]() بابا یخورده از بابلسر ![]() ![]() |
||
|||
۱۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
دوستان اين حرفا رو بيخيال من الان واقعا نگران اون صاحب ماشينم ![]() خدا ميدونه چن گرفته ماشينشو ، الان كم كمش چهل تومن (فك كنم ![]() خدا نصيب گرگ بيابونم نكنه ![]() 206 ![]() الان فهميدين چرا نگرانم ![]() |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() انصافا اگه ماهی 5 میلیونم بگیرن کمشونه هر چند که نمیشه رو کارشون قیمت گذاشت اصله این کلیپ دقیقه ی 1:30 به بعدشه... ![]() محمدعلی نوشت: جانه من تو اون صحنه ی رهاییه گروگان به صدای یکی از پلیس ها توجه کنید ![]() ته خوفه ![]() ![]() ![]() بی حرکت...بشین..بشین رو زمین ![]() ![]() پی نوشت: اون کماندو های زن هم واقعا خفنن بیچاره شوهراشون ![]() ![]() حسرت نوشت: فقط حیف که کیفیت کلیپ پایینه ![]() دوستان اگه با کیفیته این کلیپ رو سراغ دارین بزارین. دوره همی میبیم حال میده. ![]() تُخمَشَم با من ![]() |
||
|||
۱۵ خرداد ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |