در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
من که تصمیم گرفتم رتبم هر چی شد یه سال دیگه هم پشت کنکور بمونم ![]() ![]() |
||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول sepideh نوشته:من که تصمیم گرفتم رتبم هر چی شد یه سال دیگه هم پشت کنکور بمونم ![]() ![]() درس خوندن خوبه ولی فشارش خوووب نیستــــ...ینی دیگه حاضر نیستم دوباره اون روزای بد و سختی ک واسه کنکور و تحمل کردم برگرده... واقعااااااااااااااا واقعا سخت و بد گذشت... ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
خوشحالم که می شنوم هنوز سنت های نکو و پسندیده در برخی خانواده ها وجود داره. ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
![]() رفیقم همکلاسیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اونوقت میگن چرا امار طلاق و.... میره بالا ![]() ![]() |
||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
اینا سنت نیست باو زوره!![]() سنت مال قدیمیاس.سنای ما دیگه میگن مُد... الانم مد شده جای خانووما و آقایووون کاملا عوض شده.حالا بعضی خونه ها استثنا داره. ![]() البته من خدارو شکر میکنم ک مردا آشپز نیستن... ![]() تهش میشه این: ![]() ![]() نقل قول «علی» نوشته:![]() رفیقم همکلاسیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اونوقت میگن چرا امار طلاق و.... میره بالا ![]() ![]() منم دوستم داره ازدواج میکنه ![]() ![]() چقدر بده اینایی ک اعتقاد دارن دختر و پسر باس زوود ازدواج کنن... ![]() آدم تازه اوج آزادیش ک میرسه میخوان زندونیش کنن.. ![]() |
||
|
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول «علی» نوشته:رفیقم همکلاسیم هنوز تنبونشو(شلوارشو) نمیتونه بکشه بالا .هنوز واسه من سی دی بازی میاره امروز اومده میگه چهار شنبه قراره برم خاستگاری البته من که باورنکردم اما واقعا انگار واقعیه اونوقت میگن چرا امار طلاق و.... میره بالا نقل قول منم دوستم داره ازدواج میکنهبگم شوکم دروغ نگفتمچقدر بده اینایی ک اعتقاد دارن دختر و پسر باس زوود ازدواج کنن... آدم تازه اوج آزادیش ک میرسه میخوان زندونیش کنن.. چرا تک بعدی نگاه میکنین ؟حتما به یک جایی رسیده که دیده اینجوری بهتره !وگرنه همه ی انسانا طالب آزادی و راحتین... پ.ن:اگه میخوای راجب راه رفتن کسی قضاوت کنی اول با کفشای اون راه برو! |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
آزادی... تازگی چه حس گندی بهم دست میده از شنیدن این کلمه! |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول *seulement* نوشته:چرا تک بعدی نگاه میکنین ؟حتما به یک جایی رسیده که دیده اینجوری بهتره !وگرنه همه ی انسانا طالب آزادی و راحتین... پ.ن:اگه میخوای راجب راه رفتن کسی قضاوت کنی اول با کفشای اون راه برو! با کفشاش قبلا ی چند دوری زدم! ![]() لابد میدونم جریان چیه ک اینجوری میگم.. ![]() البته اینم بگم ک آزادی ک میگم نه به اون معنا ک شما ها فکر میکنین.... آزادی میتونه خیلی معنای خوب دیگه ای هم داشته باشه.. ![]() |
||
|
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
امام علی (ع): مَن قامَ بِشَرائِطِ العُبوديَّةِ أَهلٌ لِلعِتقِ، مَن قَصَّرَ عَن أَحكامِ الحُرِّيَّةِ اُعيدَ اِلىَ الرِّقِّ؛ هر كس شرايط بندگى خدا را به جا آورد سزاوار آزادى میشود و هر كس در عمل به شرايط آزادگى كوتاهى كند، به بندگى (غير خدا) مبتلا میشود. نقل قول آزادی میتونه خیلی معنای خوب دیگه ای هم داشته باشه..![]() |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول حتما به یک جایی رسیده که دیده اینجوری بهترهاخه این مورد من اصلا انقدرتوانایی نداره که به جایی برسه ![]() ![]() بچس بچه خونوادش اینطورین میخان به زور زنش بدن ![]() |
||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |