در حال دیدن این عنوان: |
۲۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Valar Morghulis نوشته:آزادی... تازگی چه حس گندی بهم دست میده از شنیدن این کلمه! برا اینه که ما میگیم آزادی شما فکر میکنی آزادی حجاب و روابط دختر پسر و اینا منظورمونه در حالی که فکر کنم منظور مریم از آزادی اصلا اینا نبود.بود مریم؟ ![]() منم خوشم نمیاد از اینا که زود ازدواج میکنن باز بعضیا پخته ترن یه چیزی ولی بعضیاشونم 4 تا ظرف نمیتونن بشورن میخوان عروس شن ![]() |
||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
بحث «آزادی» خیلی ریشه دار تر از این حرفهاست. نقل قول sepideh نوشته:منم خوشم نمیاد از اینا که زود ازدواج میکنن باز بعضیا پخته ترن یه چیزی ولی بعضیاشونم 4 تا ظرف نمیتونن بشورن میخوان عروس شن ![]() چقدر به مذاق ملوکانه خوش آمد این تعریف شکوهمند از پختگی نسوان. ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول چقدر به مذاق ملوکانه خوش آمد این تعریف شکوهمند از پختگی نسوان. ![]() ![]() من بد گفتم ![]() منظورم این نبود که هر کی ظرف بشوره پختست ولی خب کسی که داره ازدواج میکنه یه چیزایی از خونه داری و اخلاق اجتماعی و خیلی چیزای دیگه باید بدونه نکه به جز درس خوندن هیچکاری بلد نیست بره سریع ازدواج کنه همین کارا رو میکنن آمار طلاق میره بالا دیگه ![]() |
||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول sepideh نوشته:برا اینه که ما میگیم آزادی شما فکر میکنی آزادی حجاب و روابط دختر پسر و اینا منظورمونه در حالی که فکر کنم منظور مریم از آزادی اصلا اینا نبود.بود مریم؟ ![]() نه باو.. ![]() من و چ ب این تعبیرا.. ![]() ![]() اینجور معنیا ک مال بچه خنگولاس... ![]() ![]() نقل قول sepideh نوشته:همین کارا رو میکنن آمار طلاق میره بالا دیگه ![]() باو دختر پسرای حالا بِچِن... ![]() حتی اون 26،7 ساله هاش.. ![]() توقع ای بیشتر از این نباید داشت... ![]() |
||
|
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
حالا ضمن این بحث شیرین آزادی و حقوق بانوان( اصلا مگه داریم؟![]() ![]() ![]() |
||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
به نظر میاد که پتانسیل عظیمی از نوع نسوان رها شده از بند کنکور در سایت موجوده که از این ظرفیت بالقوه استفاده نشده! بیاید و این توان بی انتها رو به کاری سودمند بگمارید تا مشتی محکم باشد بر دهان آنان که می گویند زن نباید پای از مطبخ بیرون بگذارد که جای دیگر سودی ندارد (درود بر انوار درخشان افکار روح فزایشان ![]() به گمانم مدیر محترم تبلیغات باید این ماموریت خطیر رو در ساماندهی سپاه بانوان سایت بر عهده بگیره. خلاصه بعدا نگید اگر به ما فرصت داده می شد چه ها که نمی کردیم! ![]() |
||
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول مشتی محکم باشد بر دهان آنان که می گویند زن نباید پای از مطبخ بیرون بگذارد که جای دیگر سودی ندارد البته این حرکت مشت محکمی که نبوده تاییدی هم برحرف این دسته از روشنفکران خواهد بود ![]() |
||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
نقل قول «علی» نوشته:نقل قول مشتی محکم باشد بر دهان آنان که می گویند زن نباید پای از مطبخ بیرون بگذارد که جای دیگر سودی ندارد البته این حرکت مشت محکمی که نبوده تاییدی هم برحرف این دسته از روشنفکران خواهد بود ![]() این سیاه اندیشان متحجر بد طینت می خواهند نقش زن را از جامعه حذف کنند تا خودشان نقششان پررنگ شود! من به شما عرض می کنم ما تمام قد در مسیر احقاق حقوق حقه محقق نشده بانوان عزیز کشورمان خواهیم ایستاد! همین دو خط لااقل 15 میلیون رای میاره! ![]() |
||
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Valar Morghulis نوشته:این سیاه اندیشان متحجر بد طینت می خواهند نقش زن را از جامعه حذف کنند تا خودشان نقششان پررنگ شود! من به شما عرض می کنم ما تمام قد در مسیر احقاق حقوق حقه محقق نشده بانوان عزیز کشورمان خواهیم ایستاد! همین دو خط لااقل 15 میلیون رای میاره! ![]() آقا چقدر این صدا برام آشناست ![]() ![]() یه انجمن خواهری تشکیل بشه ببینیم با پسرا چند چند میشن ![]() خواهران سایت که همیشه آنلاین هستند ماشالله و جز اوقات فراغت کار دیگه ای که ندارند ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |