در حال دیدن این عنوان: |
۱۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول خواهران سایت که همیشه آنلاین هستند ماشالله و جز اوقات فراغت کار دیگه ای که ندارند حالا باز ی چند روزی ما از بند این تملقات آزاد شدیما کور شود هرآنکه نتوان دید ![]() |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آخه همین نسوان سایتتون برن که اینجا چنان سوت و کور میشه که پرنده پر نمیزنه ![]() به جای این حرفا قدر بدونین یکم ![]() ![]() |
||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول *seulement* نوشته:نقل قول خواهران سایت که همیشه آنلاین هستند ماشالله و جز اوقات فراغت کار دیگه ای که ندارند حالا باز ی چند روزی ما از بند این تملقات آزاد شدیما کور شود هرآنکه نتوان دید ![]() خواهر تبلیغات! این خواهر رو بذار تو قسمت رخت شور خانه کمپ خواهران ![]() ![]() یکی به دو با کینگزگارد همایونی؟ ![]() پ.ن: تملقات؟ ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۸۴۴
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول sepideh نوشته:آخه همین نسوان سایتتون برن که اینجا چنان سوت و کور میشه که پرنده پر نمیزنه ![]() به جای این حرفا قدر بدونین یکم ![]() ![]() بجای اینکه انرژی خودتون رو در اینجا تلف کنید بیاید سازمان یافته کار کنید ![]() ![]() کاری نداره... دو تا گروه میشین یه رقابت سالم و جذاب رو با آقایون سایت خواهید داشت ![]() |
||
|
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول خواهر تبلیغات! این خواهر رو بذار تو قسمت رخت شور خانه کمپ خواهراناونجا هم ک برم باز مواد شوینده رو باید از شما بگیرم ![]() ![]() نقل قول کاری نداره... دو تا گروه میشین یه رقابت سالم و جذاب رو با آقایون سایت خواهید داشت اوه نکنید این کارو با ما این همه هیجان یک جا ![]() ![]() ![]() |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
آقا علی حوصله دعوا داری شوما؟![]() قبل هم همچین تاپیک تفکیک جنسیتی بوده اما مثیکه اینقدر دعوا شده ک زدن حذفش کردن.. ![]() اینو مطمئن باشید ک این دو گروه جز دعوا چیز دیگه ای نصیب کسی نمیکنه... ![]() باو بذارید با همین سکوت سایت خوش باشیم.. ![]() این متن حرف دلمو میگه ی جورایی! ![]() جالب بود ب نظرم! ![]() یک لحظه سکوتی برای لحظه هایی که هستیم اما خودمون نیستیم لحظه هایی هستن که هستیم چه تنها چه درجمع اماخودمون نیستیم انگار روحمون میره همونجاکه میخواد بی صدا...... بی هیاهو..... همون لحظه هایی که راننده آژانس میگه رسیدین خانم/آقا فروشنده میگه باقی پول رو نمیخوای؟ راننده تاکسی میگه صدای بوق رو نمی شنوی؟ ومامان صدات میکنه حواست کجاست؟ ساعتهایی که شنیدیم و نفهمیدیم خوندیم و نفهمیدیم وتلویزیون خودش خاموش شد آهنگ برای بار دهم تکرار شد هواروشن شد تاریک شد چایی سرد شد غذا یخ کرد در یخچال باز موند ودر خونه روقفل نکردیم و نفهمیدیم که رسیدیم خونه و کی گریه هایمون بند آمد و....... کی عوض شدیم وچگونه یکباره انقدر بزرگ شدیم وموهای سرمون سفیدواز آرزوهامون کی گذشتیم یک لحظه سکــــــــــوتـــــ.... بی حوصله ام! چه درد بدیــــ... |
||
|
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۸۴۴
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
چرا اصل مطلب رو نمی گیرید بابا! ![]() ![]() نقل قول *seulement* نوشته:نقل قول خواهر تبلیغات! این خواهر رو بذار تو قسمت رخت شور خانه کمپ خواهراناونجا هم ک برم باز مواد شوینده رو باید از شما بگیرم ![]() ![]() من واسه خودتون گفتم ![]() ![]() ![]() نقل قول *seulement* نوشته:نقل قول کاری نداره... دو تا گروه میشین یه رقابت سالم و جذاب رو با آقایون سایت خواهید داشت اوه نکنید این کارو با ما این همه هیجان یک جا ![]() ![]() ![]() من که همیشه گفتم و میگم، این عربها همه کاراشون هم بد نیست بخدا ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول بجای اینکه انرژی خودتون رو در اینجا تلف کنید بیاید سازمان یافته کار کنید مگه نسوان میتونن سازمان یافته هم کارکنند؟ ![]() نقل قول من که همیشه گفتم و میگم، این عربها همه کاراشون هم بد نیست بخدا![]() |
||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول Ali Rezaei نوشته:چرا اصل مطلب رو نمی گیرید بابا! ![]() ![]() راضی به این همه اذیت شدن نبودیم اصن! ![]() نقل قول «علی» نوشته:نقل قول بجای اینکه انرژی خودتون رو در اینجا تلف کنید بیاید سازمان یافته کار کنید مگه نسوان میتونن سازمان یافته هم کارکنند؟ ![]() باو مارو مث خودتون فرض نکنین.. ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول من که همیشه گفتم و میگم، این عربها همه کاراشون هم بد نیست بخداوالا ماکه تاحالی ندیدیم زن ها بتونن کار تیمی کنن ![]() ![]() اگه هم اقدام به انجام کار تیمی کردن وسطش دعوایی چیزی شده ![]() ![]() |
||
۱۷ تیر ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |