| در حال دیدن این عنوان: |
۹ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: PARSOA
پیام:
۱,۱۱۲
عضویت از: ۴ فروردین ۱۳۹۱
از: نصف جهان
طرفدار:
- کینگ لئو..... - .... - سپاهان - اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن
|
نقل قول کسی منو صدا زد؟ دخترا کیا موافقن یه گروه دخترونه توسایت داشته باشیم و همه با هم خیلی کارا که آقایون از انجام دادنش عاجزن رو انجام بدیم؟ ببینم چند نفریممن موافقم بدجور فک کنم یه آنتی پسر (شایدم آقا) داشته باشیم حله نه؟
|
||
|
۱۸ تیر ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
امان از این ادعاهای تو خالی...
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۸ تیر ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
با توجه به حوصلم منم موافقم نازنین..![]() سپید جراتت تحسین بر انگیزه.. ![]() ![]() نقل قول امان از این ادعا های تو خالی... همچین قشنگ پرش کنیم ک خودتون هم کف کنید...
|
||
|
|
|||
|
۱۸ تیر ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول مریم نوشته:من موافقم بدجور فک کنم یه آنتی پسر (شایدم آقا) داشته باشیم حله نه؟ حله ![]() نقل قول sepideh نوشته:من موافقم پس حله ولی این خیلی کارا ینی چی ؟ مثلا میتونیم یه مدت آقایونو از سایت بیرون کنیم راحت باشیم؟ حالا میفهمید چی به چیه صبر کنید تعداد زیاد بشه تاپیک مخصوصمونو بزنیم (ورود آقایان ممنوع) بعد بیشتر متوجه میشید ![]() البته قدرت بیرون کردن آقایونو ندارم حالا رو اینم میشه فکر کرد![]() نقل قول مریم نوشته:با توجه به حوصلم منم موافقم نازنین.. ![]() سپید جراتت تحسین بر انگیزه.. ![]() ![]() خوبه ![]() باز؟! کی؟ ![]() کی جراتشو داره دیگه؟ ![]() نقل قول Valar Morghulis نوشته:امان از این ادعاهای تو خالی... ![]() |
||
|
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
|
۱۸ تیر ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
نقل قول Sentimental•Girl نوشته:خوبه ![]() باز؟! کی؟ ![]() کی جراتشو داره دیگه؟ ![]() خیلیا هستن ![]() نمونش مه سا،mahsa و مریم.زهرام هست احتمالا و خیلیای دیگه.. ![]()
|
||
|
|
|||
|
۱۸ تیر ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱,۱۱۲
طرفدار:
|
نقل قول امان از این ادعاهای تو خالی...توخالی نیست.... حتما باید انقلاب به پا کنیم که بفهمید تو پرن فک کنم باید از مطبخ یه سوزنی چیزی بیارم بزنم به این غرور آقایون شاید کمی کم بشه
|
||
|
۱۸ تیر ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول مریم نوشته:نقل قول Sentimental•Girl نوشته:خوبه ![]() باز؟! کی؟ ![]() کی جراتشو داره دیگه؟ ![]() خیلیا هستن ![]() نمونش مه سا،mahsa و مریم.زهرام هست احتمالا و خیلیای دیگه.. ![]() ![]() اوهوم میدونم ![]() پس کجایید ![]() نقل قول مریم نوشته:حتما باید انقلاب به پا کنیم که بفهمید تو پرن فک کنم باید از مطبخ یه سوزنی چیزی بیارم بزنم به این غرور آقایون شاید کمی کم بشه عزیزم ![]() ![]() آرام تر
|
||
|
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
|
۱۸ تیر ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو
|
مهسا هم نیست ولی اگه بود موافق بود اونم به عنوان رای موافق حساب کنید نقل قول البته قدرت بیرون کردن آقایونو ندارم حالا رو اینم میشه فکر کردنازنین تو میتونی برو جلو ما پشتتیم هواتو داریم بترسید از روزی که دخترا با هم متحد شن گروه داعشم جلو دارمون نیس
|
||
|
۱۸ تیر ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
نقل قول مریم نوشته:فک کنم باید از مطبخ یه سوزنی چیزی بیارم بزنم به این غرور آقایون شاید کمی کم بشه ![]() ب نظر با این چیزا کم نمیشه بادش.. ![]() ![]() نقل قول پس کجاییدمیان دیر نمیشه![]()
|
||
|
|
|||
|
۱۸ تیر ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱,۱۱۲
طرفدار:
|
نقل قول پس کجاییدهمین جا نقل قول عزیزم آرام ترتاحالا آروم بودیم که وضع اینجوری شده دیگه
|
||
|
۱۸ تیر ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

حالا رو اینم میشه فکر کرد
نوشته: