به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۱ کاربر مهمان
این عنوان قفل شده است!

جان اوبلاک با 16 میلیون یورو راهی اتلتیکو مادرید شد
نام کاربری: CarlesAlenya
پیام: ۳۱,۲۸۰
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو
- شورای نخبگان سایت
جان اوبلاک با 16 میلیون یورو راهی اتلتیکو مادرید شد

اتلتیکو مادرید برای خرید جان اوبلاک، دروازه بان تیم بنفیکا با این تیم به توافق نهایی رسیده است.

بنا به گزارش AS، روخی بلانکوس 16 میلیون یورو رقم فسخ قرارداد این بازیکن را پرداخت خواهد کرد و او بلافاصله قرار است که به باشگاه اسپانیایی بپیوندد. اوبلاک به منظور امضای قرارداد با اتلتیکو مادرید در تمرینات بنفیکا شرکت نکرد و به نظر می رسد اکنون در پایتخت اسپانیا است. با این وجود، این انتقال تا روز دوشنبه رسمی نخواهد شد.

حالا با انتقال اوبلاک و اینکه پیشتر مویا با مبلغ 3 میلیون یورو از ختافه به اتلتیکو مادرید پیوسته بود، مشکل دروازه بانی این تیم حل شده است.

لوس روخی بلانکوس همچنین برای خرید نیکولاس گایتان، یکی دیگر از بازیکنان بنفیکا تلاش خواهد کرد، و به نظر می رسد برای نهایی کردن این معامله، دو بازیکن خود را نیز راهی پرتغال کند: سیلویوی پرتغالی که چندان مورد استفاده قرار نمی گیرد و همچنین گیلاووگی فرانسوی که او هم شرایط مشابهی دارد، اما ظاهراً نفر دوم انتقال به ولفسبورگ را ترجیح می دهد.

۲۱ تیر ۱۳۹۳
یادداشت روز؛ گران قیمت ترین بازیکنان تاریخ رئال مادرید و بارسلونا؛ بیل و رونالدو...
گروه:
- کاربران عضو
- شورای نخبگان سایت
یادداشت روز؛ گران قیمت ترین بازیکنان تاریخ رئال مادرید و بارسلونا؛ بیل و رونالدو در صدر، سوارز سوم!

انتقال لوئیز سوارز از لیورپول به بارسلونا، گران قیمت ترین انتقال تاریخ باشگاه کاتالان بوده است.

بیل، رونالدو و سوارز، گرانترین خریدهای تاریخ فوتبال جهان سه خرید گران قیمت تاریخ فوتبال جهان، گرت بیل (در رده اول به ارزش 101 میلیون یورو)، کریستیانو رونالدو (94 میلیون یورو)، و لوییز سوارز (81 میلیون یورو) هستند.
پس از این سه بازیکن، زیدان با 75 میلیون و فیگو با 71.6 میلیون در رده های بعدی قرار دارند. در بین 11 بازیکن گران قیمت تاریخ، سه خرید مربوط به بارسلونا و 5 خرید مربوط به رئال مادرید است.
تابستان گذشته فلورنتینو پرز 101 میلیون بابت خرید گرث بیل هزینه کرد. گرچه منابع باشگاه بر مبلغ 91 میلیون یورو تاکید داشتند.
در سال 2009، کریستیانو رونالدو پرتغالی با مبلغ 94 میلیون یورو به رئال مادرید پیوست و همان سال کاکا نیز با قیمت 65 میلیون به رئال مادرید رفت.
الموندو گزارش می دهد، در سال 2000، لوییز فیگو با هزینه 71.6 میلیون به رئال مادرید پیوست (11.913.000 پستاس به همراه 10.000 اضافه بابت پرداخت مبلغ جدایی لوییز فیگو). یک سال بعد و در سال 2001، نوبت به یک خرید گران قیمت دیگر بود.
زین الدین زیدان، ستاره فرانسوی یوونتوس با هزینه 12.500 میلیون پستاس به رئال مادرید پیوست که به گفته فلورنتینو پرز این مبلغ در مدت سه سال پرداخت شد و همچنین مبلغ دیگری نیز علاوه بر آن پرداخت شده است.

برای بارسلونا لوییز سوارز گرانترین خرید تاریخ بود که بارسا برای به خدمت گرفتن وی 81 میلیون یورو به باشگاه لیورپول پرداخت کرد.
زلاتان ابراهیموویچ با انتقالی به ارزش 69.5 میلیون یورو از اینترمیلان دومین خرید گران قیمت تاریخ بارسلوناست. و اکنون انتقال نیمار با مبلغ 57.1 میلیون یورو از باشگاه سانتوس سومین خرید گران قیمت تاریخ باشگاه بارسلونا محسوب میشود.

در بین 11 بازیکن، ادینسون کاوانی اروگوئه ای با انتقالی به ارزش 63 میلیون یورو، هالک برزیلی به ارزش 60 میلیون یورو، و فرناندو تورس اسپانیایی به ارزش 58.5 میلیون یورو در رده های هشتم تا دهم قرار دارند و نیمار در رده 11 قرار میگیرد.

گران قیمت ترین خرید ها در تاریخ:

1- گرت بیل از تاتنهام به رئال مادرید سال 2013 ---- 101 میلیون یورو.

2- کریس رونالدو از منچستر یونایتد به رئال مادرید سال 2009---- 94 میلیون یورو.

3- لوئیز سوارز از لیورپول به بارسلونا سال 2014---- 81 میلیون یورو.

4- زین الدین زیدان از یوونتوس به رئال مادرید سال 2001---- 78.3 میلیون یورو.

5- لوئیز فیگو از بارسلونا به رئال مادرید سال 2000---- 71.6 میلیون یورو.

6- زلاتان ابراهیموویچ از اینترمیلان به بارسلونا سال 2009---- 69.5 میلیون یورو.

7- کاکا از میلان به رئال مادرید سال 2009---- 65 میلیون یورو.

8- ادینسون کاوانی از ناپولی به پاریسن ژرمن سال 2013---- 63 میلیون یورو.

9- هالک از پورتو به زینت سال 2012---- 60 میلیون یورو.

10- فرناندو تورس از لیورپول به چلسی سال 2011---- 58.5 میلیون یورو.

11- نیمار از سانتوس به بارسلونا سال 2013---- 57.1 میلیون یورو.

۲۱ تیر ۱۳۹۳
آرژانتین تحت تدابیر شدید امنیتی راهی ریودوژانیرو شد
گروه:
- کاربران عضو
- شورای نخبگان سایت
آرژانتین تحت تدابیر شدید امنیتی راهی ریودوژانیرو شد

آرژانتین در کنار تیم ملی برزیل بیش ترین تدابیر امنیتی را در طول برگزاری رقابت های جام جهانی 2014 به همراه خود خود داشته است.

تیم ملی آرژانتین باشگاه تمرینی اتلتیکو مینیرو را به مقصد ریودوژانیرو تحت تدابیر شدید امنیتی ترک کرد.

آلبی سلسته در کنار تیم ملی برزیل همواره بیش ترین تدابیر شدید امنیتی را در طول برگزاری رقابت های جام جهانی 2014 به همراه خود داشته است.

بازیکنان تیم ملی آرژانتین دیشب در هتل محل اقامت خود تنها اجازه داشتند تا با گروهی از خبرنگاران آرژانتینی گفت و گو کنند و به رسانه های دیگر کشورها اجازه ی مصاحبه با بازیکنان آرژانتین داده نشد.

تیم ملی آرژانتین امشب به ریودوژانیرو خواهد رسید و بالافاصله تحت شدید ترین تدابیر امینتی راهی هتل محل اقامت خود خواهد شد.

آرژانتین و آلمان فردا شب از ساعت 23:30 در ورزشگاه ماراکانا فینال جام جهانی 2014 را برگزار خواهند کرد.

۲۱ تیر ۱۳۹۳
عکس روز: ریلکسیشن قبل از فینال جام جهانی
گروه:
- کاربران عضو
- شورای نخبگان سایت
عکس روز: ریلکسیشن قبل از فینال جام جهانی

بازیکنان تیم ملی آلمان صبح جمعه قبل از آغاز تمرینات کمی در جنوب باهیا به تفریج پرداختند.

بازیکنان تیم ملی آلمان دیروز صبح قبل از آغاز تمرینات خودشان، دل را به دریا زدند و کمی به تفریج با یکدیگر مشغول شدند.

باستین شواین اشتایگر از پیش قدمان این تفریح بوده و بقیه ی بازیکنان را نیز با خود همراه کرده است. در تمرینات دیروز صبح تیم ملی آلمان یواخیم لوو با شاگردانش تمرین پنالتی نیز کرده است.

او 6 بازیکن را در انتهای تمرین مامور زدن ضربات پنالتی کرده است که به نظر می رسد در صورت کشیده شدن بازی به ضربات پنالتی، از پنالتی زنان اصلی تیم باشند. شواین اشتایگر، شورله، کروس، اوزیل، لام و مولر 6 بازیکنی بودند که در جریان تمرین دیروز آلمان به زدن ضربه ی پنالتی مشغول شده بودند.

۲۱ تیر ۱۳۹۳
ریحانا مهمان ویژه ی فینال جام جهانی
گروه:
- کاربران عضو
- شورای نخبگان سایت
ریحانا مهمان ویژه ی فینال جام جهانی

خواننده ی مشهور اهل باربوداس مهمان ویژه ی دیدار فینال جام جهانی خواهد بود.

فینال جام جهانی 2014 میان آلمان و آرژانتین مهمان ویژه و متفاوتی خواهد داشت. ریحانا خواننده مشهور باربوداسی برای تماشای دیدار فینال راهی ریودوژانیرو شده است.

ریحانا که اسپانسری مشترک با فیفا دارد، مهمان اسپانسر شخصیش برای تماشای فینال جام جهانی خواهد بود.

دوست صمیمی این خواننده یعنی شکیرا نیز در مراسم اختتامیه ی رقابت ها به اجرا خواهد پرداخت. دیدار فینال جام جهانی یکشنبه شب از ساعت 23:30 به وقت ایران آغاز خواهد شد.

۲۱ تیر ۱۳۹۳
مارتین دمیکلیس: با تمام احترام به آلمان ها، هیچ ترسی از رویارویی با آن ها نداریم
گروه:
- کاربران عضو
- شورای نخبگان سایت
مارتین دمیکلیس: با تمام احترام به آلمان ها، هیچ ترسی از رویارویی با آن ها نداریم

مدافع با تحربه باشگاه منچسترسیتی انگلستان در صحبت هایی از آمادگی یارانش برای جدال پایانی رقابت های جام جهانی 2014 برزیل سخن گفت.

به گزارش AS، مارتین دمیکلیس مدافع میانی با تجربه تیم ملی آرژانتین و باشگاه منچسترسیتی که سابقه بازی در باشگاه بایرن مونیخ آلمان را هم دارد، در صحبت هایی در آستانه رقابت فینال جام جهانی بین تیم های آلمان و آرژانتینT از آمادگی هم تیمی هایش برای این مسابقه فوق العاده حساس سخن گفت.

" آن ها با بازی های اخیرشان احترام فراوانی را برای خود کسب کرده اند، اما ما هیچ ترسی از رویارویی با آن ها نداریم. آلمان ها همانند هلند تیم فوق العاده ای هستند و ما می دانیم که با وجود بازیکنان با کیفیت شان به خوبی در هر لحظه از بازی می دانند که چه می خواهند، انجام دهند و برای هر لحظه بازی برنامه دارند، اما ما نیز می دانیم که یک شنبه شب با حمایت 40 میلیون آرژانتینی پای به ماراکانا خواهیم گذاشت. ما با جان و قلب مان به مبارزه برای ادامه قهرمانی خواهیم داد، زیرا که می دانیم این اتفاقی است که در زندگی هر ورزشکار تنها یک بار رخ خواهد داد."

۲۲ تیر ۱۳۹۳
ماسچرانو : من نه رمبو هستم و نه هیچ ابرقهرمان دیگری
گروه:
- کاربران عضو
- شورای نخبگان سایت
ماسچرانو : من نه رمبو هستم و نه هیچ ابرقهرمان دیگری

وقتی توقعات بالا می رود مردم از شما انتظار انجام کارهای محیرالعقول دیگری نیز دارند

خاویر ماسچرانو امروز در مصاحبه با Ole ادعا کرد که با جوی که موافق او در آرژانتین راه افتاده و از او به عنوان قهرمان آلبی سلسته یاد می شود؛ چندان احساس راحتی نمی کند.

ماچه گفت : " من نه رمبو هستم و نه هیچ ابر قهرمان دیگری. خودم را شایسته هیچ کدام از القابی که به من داده اند نمی دانم. شاید فکر کنید شوخی می کنم اما کمی احساس خجالت هم می کنم.شکسته نفسی هم نمی کنم که این کار از تکبر هم بدتر است. "

در واقع ماسچرانو پس از نمایش بی نظیرش در مقابل هلند در شبکه های اجتماعی به عنوان یک ابر قهرمان معرفی شده است. حتی عکس او را روی بدن چگوارای کبیر مونتاژ کرده بودند و بسیاری تعابیر قهرمانانه دیگر.

ماسچرانو ادامه داد : " وقتی توقعات بالا می رود مردم از شما انتظار انجام کارهای محیرالعقول دیگری نیز دارند. من در چند روز اخیر به این نتیجه رسیده ام که برخی گمان می کنند من می توانم در تیم کاری را انجام دهم که کسی دیگر قادر به انجام آن نیست.

در واقعیت چینین چیزی وجود ندارد. ما یک تیم متحد هستیم که برای سربلندی آرژانتین از جانمان مایه می گذاریم. من هم جزوی از این گروه هستم؛ نه چیزی بیشتر "

۲۲ تیر ۱۳۹۳
سیمئونه : کاپیتان اصلی آرژانتین؛ ماسچرانو است / در پنالتی آلمان را می بریم
گروه:
- کاربران عضو
- شورای نخبگان سایت
سیمئونه : کاپیتان اصلی آرژانتین؛ ماسچرانو است / در پنالتی آلمان را می بریم

درست است که بازیکنان دفاعی این تیم بلند قد هستند اما با سرعت مسی و هیگواین می توان این خط دفاعی را شکست داد.

امروز دیگو سیمئونه در مصاحبه با OLE ادعا کرد که تیم ملی کشورش قهرمان جام جهانی خواهد شد.

سیمئونه گفت : " در جریان بازی با هلند در روز چهارشنبه با دوستان نشسته بودیم . به آنها گفتم که بچه ها؛ من متقاعد شده ام که آرژانتین در ضربات پنالتی هلند را شکست می دهد.دوستانم به من گفتند که دیوانه شده ای ؟ در انتها نتیجه همانی شد که من گفته بودم. "

ال چولو ادامه داد : " فینال 50-50 است . آلمان تیمی قدرتمند و سازمان یافته است. اما می توان به لایه های دفاعی این تیم نفوذ کرد.

درست است که بازیکنان دفاعی این تیم بلند قد هستند اما با سرعت مسی و هیگواین می توان این خط دفاعی را شکست داد.

مسابقه دشواری خواهد بود. اما بدن تعصب می گویم که شکی ندارم که آرژانتین در ضربات پنالتی آلمان را شکست داده و قهرمان خواهد شد. "

سیمئونه در انتها در مورد نقش ماسچرانو افزود : " به اعتقاد من لیدر یک تیم نیاز به بستن بازوبند ندارد. ماسچرانو بهترین بازیکن تیم تا بدینجای جام بوده و عملکرد او در میانه زمین و نیز در دفاع و در رهبری کل تیم استثنایی بوده است "

۲۲ تیر ۱۳۹۳
لوو: آرژانتین فقط مسی نیست/ حتی اگر قهرمان نشویم، فوتبال آلمان آینده درخشانی دارد
گروه:
- کاربران عضو
- شورای نخبگان سایت
لوو: آرژانتین فقط مسی نیست/ حتی اگر قهرمان نشویم، فوتبال آلمان آینده درخشانی دارد

سرمربی آلمانها معتقد است که آینده تیم او درخشان خواهد بود ، حتی اگر روز یکشنبه در ماراکانا در فینال جام جهانی در برابر رقیب امریکای جنوبی شکست بخورند.

یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان، معتقد است که تمرکز بیش از حد بر روی لیونل مسی در دیدار فردا شب، می تواند به ضرر تیمش باشد.

ژرمن ها در حالی به ماراکانا می روند که در پی پیروزی فوق العاده 1-7 سه شنبه شب در برابر برزیل در بلو هوریزنه در فرم بسیار خوبی قرار دارد.

با این وجود، در حالی که لو معتقد است که آرژانتین بازیکنان خطرناک بسیاری جز مسی دارد، مطمئن است که قهرمانی را به دست خواهند آورد.

او در کنفرانس پیش از بازی اش گفت :" این تیم فقط مسی نیست ، این طور فکر کردن یک اشتباه مهلک است ،آنها بازیکنانی نظیر ایگوائین ، دی ماریا و آگوئرو نیز دارند.

من فکر می کنم فینال فوق العاده ای خواهد بود.ولی ما می دانیم که چقدر قوی هستیم و مطمئنم بازی را خواهیم برد.

من هیچ ترسی ندارم ، چرا که معتقدم این فقط یک بازی بین دو تیم است که دوئل های فوق العاده ای در گذشته داشته اند.ما شاهد نمایشهای بسیار خوبی از آرژانتین در این دیدار بوده ایم.

ما می دانیم که می توانیم تاریخ ساز شویم ، زیرا تا به حال هیچ تیم اروپایی ای در امریکای لاتین قهرمان نشده است.اگر بتوانیم جام را ببریم ،این می تواند برای ما یک دست آورد اضافی باشد."

لو بعد از جام جهانی 2006 جانشین یورگن کلینزمن در تیم ملی آلمان، و آن طور که گفته می شود و خود وی نیز دوست دارد این اتفاق بیفتد ، فینال روز یکشنبه می تواند اوج 8 سال کار او باشد.

با این حال او تاکید کرد که حتی با وجود شکست در دیدار یکشنبه شب، فوتبال ژرمن ها دوران درخشانی خواهد داشت.

" ما یک تیم بالغ داریم.ما نشان داده ایم که چه کار می توانیم بکنیم و در چند سال گذشته همیشه رو به جلو حرکت کرده ایم. هر اتفاقی که فردا شب بیفتد ،این تیم و فوتبال آلمان آینده خوبی خواهد داشت. ما بازیکنانی داریم که بهترین دوران خود را سپری می کنند و همچنین بازیکنان جوانی که آینده درخشانی خواهند داشت.از بازیکنان جوانی بهره می بریم که می توانند برای سالها بازی کنند.البته در حال حاضر فقط می خواهیم روی بازی فردا تمرکز کنیم."

۲۲ تیر ۱۳۹۳
فریدل: مانوئل نویر بهترین دروازه بان دنیاست
نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام: ۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi
- puyol
- perspolis
- espania
- ali karimi
- josep goardiola
- ebrahim zade
گروه:
- کاربران عضو
فریدل: مانوئل نویر بهترین دروازه بان دنیاست

فیفا شب گذشته فهرست نامزدهای بهترین دروازه بان جام جهانی را معرفی کرد که در آن نام نویر در کنار سرخیو رومرو و کیلور ناواس دیده می شود
آی اسپورت- برد فریدل، دروازه بان سابق تیم ملی آمریکا، معتقد است که مانوئل نویر مطمئنا بهترین دروازه بان حال حاضر دنیاست.
فیفا شب گذشته فهرست نامزدهای بهترین دروازه بان جام جهانی را معرفی کرد که در آن نام نویر در کنار سرخیو رومرو و کیلور ناواس دیده می شود اما فریدل تردیدی ندارد که این عنوان باید به نویر برسد.
او به سایت گل گفت:" مانوئل نویر از نظر من بی تردید بهترن دروازه بان تورنمنت است.من همیشه در مورد دروازه بانها به ثبات آنها دقت می کنم.اگر همه مشخصات دروازه بانها را در نظر بگیریم ، از شوت گیری تا سانتر ها تا بازی خوانی و شروع مجدد ، به نظر من او در حال حاضر در دنیا بهترین است.
به نظر من سه دروازه بان دیگر نیز عالی بودند ، اما در یک سطح پایین تر از نویر.فکر می کنم هوگو لوریس ، کلودیو براوو و کیلور ناواس در رده بعدی بودند.
بعد از این چند دروازه بان بودند که در یک بازی نمایش استثنائی داشتند.تیم هاوارد و نمایش خیره کننده اش دربرابر بلژیک یکی از این موارد بود.نمایش رییس ام بول در برابر آلمان و همچنین نمایش گیرومو اوچوآ در برابر برزیل نیز از این دست است.
مهارهای فوق العاده زیادی نیز در این جام وجود داشت.نمی توان فقط یکی را به عنوان بهترین نام برد.من مهار ضربه سر نیمار به وسیله اوچوآ را دوست داشتم.همچنین وقتی رییس ضربه لام را با نوک انگشتانش از کنج راست دروازه درآورد.همچنین عکس العمل نویر در برابر ضربه پائولینیو در حالی که آنها چند گل جلو بودند ، استئنائی بود.
یکی از بهترین مهارهای جام که خیلی از آن صحبت نشده است ، در همان ابتدای جام و در بازی اروگوئه – کاستاریکا اتفاق افتاد.اروگوئه شوتی زد که به وسیله ناواس دفع شد، اما این توپ پیچ خورد و ناواس به سختی آن را از روی شانه چپ خود به بالای دروازه فرستاد. مهار فوق العاده ای بود."

روزی که نماند دگری بر سر کویت

دانی که ز اغیار وفادار ترم من
۲۲ تیر ۱۳۹۳

برو به صفحه
این عنوان قفل شده است!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۵۸
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۲۱
پیام‌های جدید
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۲۱۲ پاسخ
۹,۱۹۴,۶۷۰ بازدید
۶ روز قبل
Salehm
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۵۰۱ پاسخ
۱۲,۵۱۳,۸۷۲ بازدید
۱ ماه قبل
Greatest Ever
بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی
انجمن سرگرمی
۴,۶۶۷ پاسخ
۵۸۹,۸۰۶ بازدید
۴ ماه قبل
مهدی
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۳۷۵,۵۵۱ بازدید
۷ ماه قبل
Activated PC
آموزش و ترفندهای فتوشاپ
انجمن علمی و کاربردی
۱۳۵ پاسخ
۴۷,۵۴۶ بازدید
۷ ماه قبل
RealSoftPC
جام جهانی ۲۰۲۲
انجمن فوتبال ملی
۲۳ پاسخ
۳,۱۵۰ بازدید
۷ ماه قبل
Crack Hints
موسیقی
انجمن هنر و ادبیات
۵,۱۰۱ پاسخ
۱,۰۸۰,۹۶۷ بازدید
۷ ماه قبل
Activated soft
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۴۶۲,۴۳۲ بازدید
۷ ماه قبل
javibarca
مباحث علمی و پزشکی
انجمن علمی و کاربردی
۱,۵۴۷ پاسخ
۷۹۱,۹۴۳ بازدید
۸ ماه قبل
رویا
مســابــقـه جــــذاب ۲۰ ســــوالـــــــــــــــــــی
انجمن سرگرمی
۲۳,۶۵۸ پاسخ
۲,۳۹۷,۱۶۲ بازدید
۸ ماه قبل
رویا
حاضرین در سایت
۹۶ کاربر آنلاین است. (۲۹ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۹۶

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!